האם זה ביטוח תקין או עוקץ?
-
עשיתי ביטוח בליברה, הם כותבים בביטוח חובה שנת הוצאת רישיון לנהג הצעיר 2016, למרות שהוצאתי מאוחר יותר
הם אמרו לי שזה רק לצורך הורדת מחיר, אך בפועל הביטוח לכל נהג מעל 30 עם שנה רישיון
מצרף תמונה
אותו דבר הם אומרים לגבי כמה ק"מ בשנה@חובבן-0 לגבי שנת הוצאת הרישיון אני לא יודע להגיד לך
לגבי הקילומטר הצפוי שהם כותבים דשנו בזה בעבר והמסקנא (שלי בכל אופן)
שאין לזה שום משמעות, רחלי הסבירה לי שאם שנה הבאה הם יראו שעשיתי יותר קילומטרים אז הם יתנו לי הצעה יותר יקרה, ותו לא.באופן כללי, היו הרבה תמיהות על חברת ליברה ועל השטיקים שהם עושים
אך על פניו זה נראה שהם בסדר גם מבחינת השירות -
עשיתי ביטוח בליברה, הם כותבים בביטוח חובה שנת הוצאת רישיון לנהג הצעיר 2016, למרות שהוצאתי מאוחר יותר
הם אמרו לי שזה רק לצורך הורדת מחיר, אך בפועל הביטוח לכל נהג מעל 30 עם שנה רישיון
מצרף תמונה
אותו דבר הם אומרים לגבי כמה ק"מ בשנה@חובבן-0 אני הייתי פונה לממונה על הביטוח
-
@חובבן-0 אני הייתי פונה לממונה על הביטוח
@זיק-המבריק אני מסכים שהקומבינות של הסוכנים עברו את הקו האפור. אני לא בטוח שכלקוח שווה לו לערב את הממונה על הביטוח, אבל אני כן מייחל ליום שבו הוא יעשה סדר בנושא. נוצר מצב שלא שווה להיות ישר, וחבל.
-
מצרף תמונה
אותו דבר הם אומרים לגבי כמה ק"מ בשנה@חובבן-0 יש סיכוי שאין לך ביטוח חובה!!!
ברר מול סוכן נורמלי שלא מחפש לדחוף לך קומבינות.הם כותבים 2015 הפשט שמי שהוציא רשיון אחרי 2015 לא מבוטח!!
(כך בדר"כ כלל, יתכן ואני טועה)אם היה מקרה הפוך שהיו כותבים הנהג הצעיר ביותר וכו’ 2025
ואתה הוצאתה כבר ב- 2016 זה משמש לטובתך, כי יש לך רשיון יותר שנים מהמינימום שקבעו,
אבל כאן הסיפור הפוך!!חברות הביטוח לא רוצות לבטח כל נער בגיל 17 שלפני 2 דקות הוציא רשיון.
אז הם הגבילו את החובה (שאמור לכלול בחוק היבש כל נהג בארץ) שרק משנת הוצאת רשיון XXX מבוטח! -
@חובבן-0 יש סיכוי שאין לך ביטוח חובה!!!
ברר מול סוכן נורמלי שלא מחפש לדחוף לך קומבינות.הם כותבים 2015 הפשט שמי שהוציא רשיון אחרי 2015 לא מבוטח!!
(כך בדר"כ כלל, יתכן ואני טועה)אם היה מקרה הפוך שהיו כותבים הנהג הצעיר ביותר וכו’ 2025
ואתה הוצאתה כבר ב- 2016 זה משמש לטובתך, כי יש לך רשיון יותר שנים מהמינימום שקבעו,
אבל כאן הסיפור הפוך!!חברות הביטוח לא רוצות לבטח כל נער בגיל 17 שלפני 2 דקות הוציא רשיון.
אז הם הגבילו את החובה (שאמור לכלול בחוק היבש כל נהג בארץ) שרק משנת הוצאת רשיון XXX מבוטח!@תודה-לבורא-עולם-0 אני לא רוצה לחזור לוויכוח הישן (ובפרט שאני במיעוט…) אבל כבר כתבתי כמה פעמים שכפי שאני מבין את חוקי הביטוח, ביטוח חובה (להבדיל ממקיף וצד ג) תקף לכל נהג בעל רישיון נהיגה תקף (למעט הסעה בשכר ועוד), ללא אפשרות החרגה. ההצהרה היא רק לעניין חישוב הפרמיה.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 אני לא רוצה לחזור לוויכוח הישן (ובפרט שאני במיעוט…) אבל כבר כתבתי כמה פעמים שכפי שאני מבין את חוקי הביטוח, ביטוח חובה (להבדיל ממקיף וצד ג) תקף לכל נהג בעל רישיון נהיגה תקף (למעט הסעה בשכר ועוד), ללא אפשרות החרגה. ההצהרה היא רק לעניין חישוב הפרמיה.
-
@זיק-המבריק אני מסכים שהקומבינות של הסוכנים עברו את הקו האפור. אני לא בטוח שכלקוח שווה לו לערב את הממונה על הביטוח, אבל אני כן מייחל ליום שבו הוא יעשה סדר בנושא. נוצר מצב שלא שווה להיות ישר, וחבל.
@אלעדי כתב בהאם זה ביטוח תקין או עוקץ?:
@זיק-המבריק אני לא בטוח שכלקוח שווה לו לערב את הממונה על הביטוח,
דוקא אני כלקוח שקונה פוליסה לשנה רוצה להות בטוח שאני מבוטח אפיולו אם זה יעלה 500 שקלים נוספים…
-
מצרף תמונה
אותו דבר הם אומרים לגבי כמה ק"מ בשנה