זכיתי במכרז מנהל הרכב ואני חושב שטעיתי בסכום אשמח לייעוץ
-
פוסט זה נמחק!
-
@ישראל-3
תתחדש, וברוך הבא למועדון הזוכים כאן בפורום.
תקשיב קראתי את השרשור והחברים ענו לך ממש לעניין
זהו הרכב המבוקש ביותר כיום בקטגוריות השבע מקומות ובפרט בציבור שלנו
המחיר ששילמת לא מופקע בכלל! הוא לא טעות אלא סייעתא דשמיא (אמנם אני מכיר אברך ששילם 52K ש’'ח על רכב בעל נתונים דומים מהמכירות של המשטרה)
קראתי את הספר רכב, הטיפולים כמו שכבר כתב @מוטי-ברנד הם נטו על חשבון משלם המיסים, כאילו נו באמת השלט לא עבד להם? (כי צריך להחליף סוללה) יש את הקרן הפנימית לביטוחי הממשלהאת הטופס בדיקה גם קראתי
יש לי במילה אחת לסכם לך אותו מעולה !
אסביר בקצת יותר ממילה אחת אם תיקח רכב עם 50K ק’‘מ לבדיקת מכון תקבל את אותם נתוני בדיקה
בקיצור קח את הרכב וכמו שאמר @EBA תציע אותו ביד 2 למכירה (פיקטיבית) בלי להעלות תמונה ולפרסם מספר רכב כדי שלא יתווסף באתרים שאוספים מידע לפי מס’ רכב ותראה את התגובות של האנשים
עוד משהו אם זה מרגיע, כשאומרים ‘‘הדשא של השכן ירוק יותר’’ אז בפריוס+ השניה שנמכרה שם ב75K הדשא על הפנים
אשמח להרחיב לך עוד אם תרצה -
אמרתי לו להתקשר והקדשתי דקות ארוכות אתמול ב 12 בלילה כדי לשמוע את הלבטים ולעזור לו לבל החלטה.
אני לא יודע איך עושים חתימה פה, אבל בפרוג אני משלם כסף כל חודש רק בשביל שאוכל לשים חתימה של ייעוץ חינם ואני נותן שעות כל חודש כדי לעזור לאנשים בתחום.
עריכת @מיישה
@שמואל-קליין
אני ממש בשוק שמה שכתבתי פגע בך, ואני מאד מתנצל, האווירה כאן היא תמיד חיובית, וזו הייתה כוונתי, עם קצת הומור, לא כיוונתי ח"ו לפגוע וח"ו לשפוך דם, אולי אינך מכיר אותי, אבל זה ממש לא אני, ועל כך אני מתנצל מכל הלב!!! -
@שלמה כתב בזכיתי במכרז מנהל הרכב ואני חושב שטעיתי בסכום אשמח לייעוץ:
@ישראל-3
תתחדש, וברוך הבא למועדון הזוכים כאן בפורום.
תקשיב קראתי את השרשור והחברים ענו לך ממש לעניין
זהו הרכב המבוקש ביותר כיום בקטגוריות השבע מקומות ובפרט בציבור שלנו
המחיר ששילמת לא מופקע בכלל! הוא לא טעות אלא סייעתא דשמיא (אמנם אני מכיר אברך ששילם 52K ש’'ח על רכב בעל נתונים דומים מהמכירות של המשטרה)
קראתי את הספר רכב, הטיפולים כמו שכבר כתב @מוטי-ברנד הם נטו על חשבון משלם המיסים, כאילו נו באמת השלט לא עבד להם? (כי צריך להחליף סוללה) יש את הקרן הפנימית לביטוחי הממשלהאת הטופס בדיקה גם קראתי
יש לי במילה אחת לסכם לך אותו מעולה !
אסביר בקצת יותר ממילה אחת אם תיקח רכב עם 50K ק’‘מ לבדיקת מכון תקבל את אותם נתוני בדיקה
בקיצור קח את הרכב וכמו שאמר @EBA תציע אותו ביד 2 למכירה (פיקטיבית) בלי להעלות תמונה ולפרסם מספר רכב כדי שלא יתווסף באתרים שאוספים מידע לפי מס’ רכב ותראה את התגובות של האנשים
עוד משהו אם זה מרגיע, כשאומרים ‘‘הדשא של השכן ירוק יותר’’ אז בפריוס+ השניה שנמכרה שם ב75K הדשא על הפנים
אשמח להרחיב לך עוד אם תרצהמצטרף לכל מילה וזה מה שאמרתי לו בטלפון
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
גם התייעצתי טלפונית עם @שמואל-קליין והוא עזר לי בחינם
וגם אני כשאני צריך להסביר יותר מידי על מולטימדיות אני מביא טלפון וסוגר את העניין במקום עשרות פוסטים שלא תמיד מבינים אחד את השני… -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שמואל-קליין
יישר כוח גדול מאוד על הייעוץ הטלפוני האדיב ,
שומעים את המקצועיות והידע, תבורך בשפע רב
לכל המתעניינים אני לוקח את הרכב והשם הטוב יהיה בעזרנו
תודה רבה רבה לכולם -
@ישראל-3 כתב בזכיתי במכרז מנהל הרכב ואני חושב שטעיתי בסכום אשמח לייעוץ:
@שמואל-קליין
יישר כוח גדול מאוד על הייעוץ הטלפוני האדיב ,
שומעים את המקצועיות והידע, תבורך בשפע רב
לכל המתעניינים אני לוקח את הרכב והשם הטוב יהיה בעזרנו
תודה רבה רבה לכולםתתחדש וסע בדרכים ישרות!!
-
אשריך
תתחדש
עשית עיסקה מעולה