האם שווה לי לקנות הונדה אקורד היבריד, במקום מה שתכננתי לקנות טויוטה אוריס היבריד?
-
שלום חברים אני מחפש כבר חודש טויוטה אוריס בתקציב של בין 30 ל40 שיהיה לי אמין וחסכוני לשנים רבות,
עכשיו הציעו לי הונדה אקורד 200 אלף קילומטר שנתון 2015, האם שווה לי לשנות גישה לזרום כי זה גם הונדה אמינה שיש לה אמינות וגם הברידי, אולי זה אותו דבר אולי פחות… אולי שווה אפילו יותר…?
אשמח לדעתכם, תודה רבה -
שלום חברים אני מחפש כבר חודש טויוטה אוריס בתקציב של בין 30 ל40 שיהיה לי אמין וחסכוני לשנים רבות,
עכשיו הציעו לי הונדה אקורד 200 אלף קילומטר שנתון 2015, האם שווה לי לשנות גישה לזרום כי זה גם הונדה אמינה שיש לה אמינות וגם הברידי, אולי זה אותו דבר אולי פחות… אולי שווה אפילו יותר…?
אשמח לדעתכם, תודה רבה -
@ח.ש רק שתדע שהיברידי של טויוטה שונה לגמרי מהיברידי של הונדה, בהונדה יהיה קשה מאוד לנסוע רק על חשמל (למרות שאני הצלחתי כמה פעמים, בהאצה איטית ממש וליטוף של הגז עד 30 קמש)
@אושר-מתקרב
ואיך זה באוריס?
ואם יש לך הונדה אקורד הברידי אשמח לברר אצלך בכללי… אם יש לו תקלות ואם כן כמה הם יותר יקרות מטויוטה אוריס?
תודה רבה -
@אושר-מתקרב
ואיך זה באוריס?
ואם יש לך הונדה אקורד הברידי אשמח לברר אצלך בכללי… אם יש לו תקלות ואם כן כמה הם יותר יקרות מטויוטה אוריס?
תודה רבה -
ממש לא נראה לי שהאקורד דומה לג’אז ממה שזכור לי האקורד נוסעת בעיקר
על המנוע החשמלי והבנזין הוא יותר גנרטור להטענה מאשר מנוע עיקרי,