האם זה מזיק למנוע הרכב כשיש כמה נהגים
-
יש לי כמה במשפחה שרוצים מידי פעם להשתמש ברכב האם אני צריך לחשוש שזה יהרוס משהו באוטו כשיש כמה נהגים.
מישהו אמר לי שכל נהג יש לו תבנית מסוים של נהיגה וכאשר מתערבב נהגים זה הורס.
מה דעתכם וידיעותכם?
מדובר בנהגים שכן אכפת להם, נכון לא כמו בעל הרכב כמו ש @יוני כתב אבל יחסית כן. -
יש לי כמה במשפחה שרוצים מידי פעם להשתמש ברכב האם אני צריך לחשוש שזה יהרוס משהו באוטו כשיש כמה נהגים.
מה דעתכם וידיעותכם?
מדובר בנהגים שכן אכפת להם, נכון לא כמו בעל הרכב כמו ש @יוני כתב אבל יחסית כן.@לחי כתב בהאם זה מזיק למנוע הרכב כשיש כמה נהגים:
מה דעתכם וידיעותכם?תמיד אדם שהרכב לא שלו שומר פחות
ובנוסף נהג מתרגל לנהוג ברכב שלו כמו שהרכב דורש אדם אחר לא
שמעתי את התזה הזאת שאומרת שגם המנוע מתרגל לבן אדם ואז מישהו אחר זה הורס
לא יודע אם זה נכון -
@לחי כתב בהאם זה מזיק למנוע הרכב כשיש כמה נהגים:
מה דעתכם וידיעותכם?תמיד אדם שהרכב לא שלו שומר פחות
ובנוסף נהג מתרגל לנהוג ברכב שלו כמו שהרכב דורש אדם אחר לא
שמעתי את התזה הזאת שאומרת שגם המנוע מתרגל לבן אדם ואז מישהו אחר זה הורס
לא יודע אם זה נכון -
@יוני כתב בהאם זה מזיק למנוע הרכב כשיש כמה נהגים:
נהג מתרגל לנהוג ברכב שלו כמו שהרכב דורש
מה הפירוש?
-
ממש לא
המנוע לא מושפע מזה, אם מערכת הקירור תקינה היא תעמוד גם בעומסלגבי הגיר- אכן נהג ‘קורע’ עושה יותר בלאי לגיר, זה חשוב בלי קשר
וגיר אוטומטי ‘לומד’ [כמו למשל בפוקוס שלי ובמיצובישי ישנות] באמת מתרגל לנהג הקבוע אבל זה לא שינוי דרסטי והוא תמיד יתאים את עצמו בחזרה לנהג הקבוע. עניין של נסיעות בודדות ולא תרגיש בכלל. -
ממש לא
המנוע לא מושפע מזה, אם מערכת הקירור תקינה היא תעמוד גם בעומסלגבי הגיר- אכן נהג ‘קורע’ עושה יותר בלאי לגיר, זה חשוב בלי קשר
וגיר אוטומטי ‘לומד’ [כמו למשל בפוקוס שלי ובמיצובישי ישנות] באמת מתרגל לנהג הקבוע אבל זה לא שינוי דרסטי והוא תמיד יתאים את עצמו בחזרה לנהג הקבוע. עניין של נסיעות בודדות ולא תרגיש בכלל.@חיים-Y0737 כתב בהאם זה מזיק למנוע הרכב כשיש כמה נהגים:
וגיר אוטומטי ‘לומד’ [כמו למשל בפוקוס שלי ובמיצובישי ישנות] באמת מתרגל לנהג הקבוע
מה הפשט שהגיר לומד, אף פעם לא הצלחתי להבין את זה, הרי זה (לכאורה) משהו מכני שמושפע מכל התנאים הסביבתיים.
ואם זה נכון, מה הדין אם יש שני נהגים קבועים האם גם אז הגיר לומד את שני ההתנהגויות הנ"ל וכל פעם מבדיל ביניהם?
אתמהה.