בירור - רנו מגאן גרנד קופה 18/19 דיזל
-
@DanielC כתב בבירור - רנו מגאן גרנד קופה 18/19 דיזל:
צריכת הדלק חסכונית באזור 1 ל 17-22, הרכב נוח רחב ויציב. (בנוסף מצב ספורט)
אני עם גרנד קופה 2020 ואצלי הצריכה ממש לא ככה …
@שרגא-הלוי תלוי באופי הנהיגה
-
כמו שכתבתי יש לי רנו מגאן 2020 דיזל ואשמח לתת יותר פרטים …
רק שבשלב זה יותר נוח לי בטלפון@שרגא-הלוי איך אפשר ליצור איתך קשר? אתה יכול לשלוח לי את המספר שלך למייל בפרופיל שלי?
-
@שרגא-הלוי תלוי באופי הנהיגה
-
@שרגא-הלוי איך אפשר ליצור איתך קשר? אתה יכול לשלוח לי את המספר שלך למייל בפרופיל שלי?
@israel_458xv20n
a0504138142@gmail.com המייל שלי -
@DanielC תסביר את עצמך כי אם בשביל להגיע לזה צריך ליסוע ממש רגוע בלי להאיץ כלל ולהישאר על 80 בעלויות …
אז נראה לי כבר אין כזה יתרון לרכב …@שרגא-הלוי בערך, גם עם רכב חסכוני אתה יכול להוציא 1 ל 12 אם אופי הנהיגה שלך לא חסכונית.
-
@שרגא-הלוי בערך, גם עם רכב חסכוני אתה יכול להוציא 1 ל 12 אם אופי הנהיגה שלך לא חסכונית.
@שרגא-הלוי בערך, גם עם רכב חסכוני אתה יכול להוציא 1 ל 12 אם אופי הנהיגה שלך לא חסכונית.
אולי תסביר לנו איך נוהגים חסכוני, בדגש על רכבי דיזל של רנו
-
אולי תסביר לנו איך נוהגים חסכוני, בדגש על רכבי דיזל של רנו
@טוסון חחח, צריך ללמוד את זה.
בתור אחד שהעיניים שלו הרבה פעמים על מחשב הדרך שמתי אל ליבי ועקבתי תמיד מה עושים לא נכון וגורם לצריכת דלק גבוהה.
יש כאלה שלא יהיה להם סבלנות לעצות האלה ויגידו תן לי לנהוג איך שאני רוצה לא אכפת מהצריכת דלק.
אולי בהזדמנות אכתוב על זה, זה ממש משמעותי נהיגה חסכונית לבין נהיגה שאינה חסכונית
ולא אני לא מדבר רק על ליסוע כמו צב ים בנתיב ימני על 80 (זה גם חסכוני). -
@טוסון חחח, צריך ללמוד את זה.
בתור אחד שהעיניים שלו הרבה פעמים על מחשב הדרך שמתי אל ליבי ועקבתי תמיד מה עושים לא נכון וגורם לצריכת דלק גבוהה.
יש כאלה שלא יהיה להם סבלנות לעצות האלה ויגידו תן לי לנהוג איך שאני רוצה לא אכפת מהצריכת דלק.
אולי בהזדמנות אכתוב על זה, זה ממש משמעותי נהיגה חסכונית לבין נהיגה שאינה חסכונית
ולא אני לא מדבר רק על ליסוע כמו צב ים בנתיב ימני על 80 (זה גם חסכוני). -
@DanielC @שרגא-הלוי
שאלה שמפריעה לי כבר הרבה זמן
יסדוע שמנועי דיזל מומולצים למי שנוסע הרבה בינעירוני ופחות בעירוני
אז מה הגדר בזה. מי משלב נסיעות רבות יומיומיות עירוני עם נסיעה אחת לשבוע שבועיים בינעירוני
וכן על זה הדרך
נשמח כולנו לשמוע את דעת המומחים כאן לטובת כולם -
@DanielC @שרגא-הלוי
שאלה שמפריעה לי כבר הרבה זמן
יסדוע שמנועי דיזל מומולצים למי שנוסע הרבה בינעירוני ופחות בעירוני
אז מה הגדר בזה. מי משלב נסיעות רבות יומיומיות עירוני עם נסיעה אחת לשבוע שבועיים בינעירוני
וכן על זה הדרך
נשמח כולנו לשמוע את דעת המומחים כאן לטובת כולם -
@ראובי בשביל שהDPF לא ייסתם צריך לנסוע בבין עירוני בעומס מתון על המנוע, בערך 130 קמ"ש (לא נכנס לעניין החוקיות) למשך כ 20 דקות. אם נוסעים רק עירוני הוא ייסתם כי אין רגנרציה.
@ראובי בשביל שהDPF לא ייסתם צריך לנסוע בבין עירוני בעומס מתון על המנוע, בערך 130 קמ"ש (לא נכנס לעניין החוקיות) למשך כ 20 דקות. אם נוסעים רק עירוני הוא ייסתם כי אין רגרנרציה.
פעם בכמה זמן?
היום שלחתי את הרכב לר’ שימען, מקווה שהוא התנקה
110 במישור או 90 בעליות למשך 40 דקות עובד גם?
-
@ראובי בשביל שהDPF לא ייסתם צריך לנסוע בבין עירוני בעומס מתון על המנוע, בערך 130 קמ"ש (לא נכנס לעניין החוקיות) למשך כ 20 דקות. אם נוסעים רק עירוני הוא ייסתם כי אין רגרנרציה.
פעם בכמה זמן?
היום שלחתי את הרכב לר’ שימען, מקווה שהוא התנקה
110 במישור או 90 בעליות למשך 40 דקות עובד גם?
-
@טוסון 110 במישור זה עדיין לא בגדר עומס מתון על המנוע.
לגבי 90 בעליות תלוי איזה עליות, יש עליות קשות שגם 70 זה עומס על המנוע.@DanielC כתב בבירור - רנו מגאן גרנד קופה 18/19 דיזל:
כמה טורים צריך?
זה מה ששאלתי, האם עומס קצת פחות מתון, נותן את אותה התפוקה בפי 2 זמן?לגבי 90 בעליות תלוי איזה עליות, יש עליות קשות שגם 70 זה עומס על המנוע.
שער הגיא-ירושלים
-
כמה טורים צריך?
זה מה ששאלתי, האם עומס קצת פחות מתון, נותן את אותה התפוקה בפי 2 זמן?לגבי 90 בעליות תלוי איזה עליות, יש עליות קשות שגם 70 זה עומס על המנוע.
שער הגיא-ירושלים
-
@טוסון אינני יודע, את זה צריך לבדוק עם מחשב כמה גרם פיח יש ב DPF לפני הנסיעה ואחרי הנסיעה, ולפי זה אפשר לדעת בדיוק האם בוצעה רגנרציה ביעילות או לא.
אני לא מכיר את הכביש של שער הגיא-ירושלים…@DanielC כתב בבירור - רנו מגאן גרנד קופה 18/19 דיזל:
@טוסון אינני יודע, את זה צריך לבדוק עם מחשב כמה גרם פיח יש ב DPF לפני הנסיעה ואחרי הנסיעה, ולפי זה אפשר לדעת בדיוק האם בוצעה רגנרציה ביעילות או לא.
איזה מחשב טוב לזה?
אני עכשיו מתחיל להתחרט שלא קניתי משהו איכותי בסייל האחרוןאני לא מכיר את הכביש של שער הגיא-ירושלים…
באמת?
זה כביש 1 ירושלים - תל אביב, הכי קלאסי שיש
אתה כמובן לא חייב להתנצל, ולא דין וחשבון לאף אחד פהיש לך דוגמא לכביש ש90 זה טוב לו?
-
פחות מתמצא בשמות של כבישים.
לפיג’ו סיטרואן יש לי diagbox תוכנה דיאגנוסטיקה של היצרן.
לרנו יש Can clip זה המחשב.
את התוכנה מקבלים בדיסק עם המחשב, תבדוק אולי יש ביותר זול. (המחשב הזה תומך ב Can clip אבל תבדוק שמתאים לך ב 100% אולי תתייעץ עם המוכר לגבי סוג הרכב שלך)