מחפש רכב - תקציב עד 9,000 ש״ח
-
@סוסיתא-קדישתא הצעו לי עכשיו קיה סיד 2015 200K ק’'מ הכל עובד פצצה ב11K ?
-
@ישאל תבדוק טוב מיצובישי לנסר אחרי שהחליף צורתו החל מ 2009, מנוע 1.5.
בדלק הוא בסדר, הוא מאד אמין ודי מרווח ונוח.
התחשבתי בזה שכח פחות חשוב לך. לא שהוא חלש או משהו, אבל יתכן שהמתחרים יהיו מעט מעט יותר חזקים, אא"כ תיקח את המנוע 1.8, שאז תעלה מעט בתקציב, ועל סעיף החיסכון בדלק תצטרך לוותר. -
@ישאל כתב במחפש רכב - תקציב עד 9,000 ש״ח:
מזדה 3 2009 הדגם הישן?
לא הכי חסכוני 1/9 בערך למיט"ז (על הנייר) אבל סביר לענ"ד@MEM כתב במחפש רכב - תקציב עד 9,000 ש״ח:
מזדה 3 2009 הדגם הישן?
שים לב שהוא רוצה תא מטען ענק, יותר יתאים סטיישן
-
@ישאל תראה, בד"כ בתקציב כזה מתפשרים על הרבה דברים. צריך להתפשר חלק מהדברים. מציע לך לכתוב מהם הדברים שהם עדיפות שניה אצלך.
לאור כמות הנסועה שלך אני חושב שיהיה עדיף לך להתפשר על הדלק או על תקציב גבוה יותר. כ"כ יתכן ויהיה כדאי לך ללכת על שנתון יישן בכדי לקבל יותר מהרכב.
עכ"פ אני חושב שהונדה ג’אז די יוכל לענות על ציפיותך
אגב, האם זה רכב ראשון?
-
@ישאל תראה, בד"כ בתקציב כזה מתפשרים על הרבה דברים. צריך להתפשר חלק מהדברים. מציע לך לכתוב מהם הדברים שהם עדיפות שניה אצלך.
לאור כמות הנסועה שלך אני חושב שיהיה עדיף לך להתפשר על הדלק או על תקציב גבוה יותר. כ"כ יתכן ויהיה כדאי לך ללכת על שנתון יישן בכדי לקבל יותר מהרכב.
עכ"פ אני חושב שהונדה ג’אז די יוכל לענות על ציפיותך
אגב, האם זה רכב ראשון?
-
רכב כמו דיאסו סיריון או יונדאי גאצ יכול להיות לך סבבה
בטווח מחירים הזה בשנתון 2008 עם 200 אלף קילומטר -
רכב כמו דיאסו סיריון או יונדאי גאצ יכול להיות לך סבבה
בטווח מחירים הזה בשנתון 2008 עם 200 אלף קילומטר -
@שלומי777 כתב במחפש רכב - תקציב עד 9,000 ש״ח:
יונדאי גאצ
יונדאי גטס אוכלת דלק. (בצורה שבכלל לא תואמת את הגודל והביצועים שלה).
@ישאל לא זוכר אם מישהו כבר הזכיר פה הונדה ג’אז?(בשנתונים שעד 2008)… -
@חיים-Y0737 כתב במחפש רכב - תקציב עד 9,000 ש״ח:
כמובן במידה והצלחת להניע…
בדיוק השבוע עזרתי למישהו עם הרכב הזה שלא הצליח להניע. אבל זה היה מצבר.
אגב לא שהיה לי מה לעזור לו חוץ מזה שהייתי תקוע מאחוריו ולשאלתי למה הוא לא זז הוא השיב שנגמר לו המצבר והוא מחכה שהרכב יתקרר כדי שהוא יוכל לתת בוסטר

וחידשתי לו סגולה נוראית שאם מחברים את הבוסטר ואומרים המתלאי בת כרנבו ז’ פעמים ויתן לי פדיון נפש ע"ס ח"י פעמים 12.789 ש"ח סגולה בדוקה שהרכב לא יתפוצץ.