אוריס עם בטריה דור 4 , מתי אמורה ללכת הבטריה?
-
הי עד היום שמעתי שבטריה של אוריס מחזיקה בדרך כלל 150
אני חוכך בדעתי שכל זה רק בדור 3 עד אמצע 2016, אבל מאז הם מחזיקות אולי פי 2?
אני אומר לפי עניות דעתי, והיא עניה אך מבקשת לדעת…
תודה רבה -
הי עד היום שמעתי שבטריה של אוריס מחזיקה בדרך כלל 150
אני חוכך בדעתי שכל זה רק בדור 3 עד אמצע 2016, אבל מאז הם מחזיקות אולי פי 2?
אני אומר לפי עניות דעתי, והיא עניה אך מבקשת לדעת…
תודה רבה -
@ש.נ השאלה אם אני יכול לסמוך על זה ולקנות אוריס 2018 עם 220,000 בגלל שיש לו אחריות לעוד 3 שנים מהיום [על ידי ההרחבה]
ולסמוך על אחד מהשתיים 1. שהוא יחזיק עד 320,000
2. שתלך הבטריה ב3 שנים הקרובות בתוך האחריות
אשמח מאוד לשמוע חוות דעת אם שווה לי ללכת על רעיון כזה
תודה רבה -
@ש.נ השאלה אם אני יכול לסמוך על זה ולקנות אוריס 2018 עם 220,000 בגלל שיש לו אחריות לעוד 3 שנים מהיום [על ידי ההרחבה]
תודה רבה@ח.ש כתב באוריס עם בטריה דור 4 , מתי אמורה ללכת הבטריה?:
תודה רבהלכמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב?
אם זה אפשרי תעשה בדיקה לסוללה (דר’ פריוס למשל) ותראה האם היא עומדת להיגמר או שיש לה זמן. אני חושב שחלק מהשיקולים יהיו גם כן מהי כמות הנסיעה השנתית שלך.
לגבי הכותרת, אאל"ט האוריס היא עם יחידת הנעה דור שלישי ולא דור 4.
-
@ח.ש כתב באוריס עם בטריה דור 4 , מתי אמורה ללכת הבטריה?:
תודה רבהלכמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב?
אם זה אפשרי תעשה בדיקה לסוללה (דר’ פריוס למשל) ותראה האם היא עומדת להיגמר או שיש לה זמן. אני חושב שחלק מהשיקולים יהיו גם כן מהי כמות הנסיעה השנתית שלך.
לגבי הכותרת, אאל"ט האוריס היא עם יחידת הנעה דור שלישי ולא דור 4.
-
@ח.ש כתב באוריס עם בטריה דור 4 , מתי אמורה ללכת הבטריה?:
@מאיר
אבל יש איזה שינוי, מאמצע 2016… לא?מתיחת הפנים שאגב הייתה ב2015 אינה נקראת מעבר דור. בכ"א אני הבנתי שדור הכוונה ליחידה ההיברידית… בכ"א העיקר שהבנו אחד את השני
@מאיר זהו שעדיין לא בדיוק ברור לי אם הציעו לי 2018 עם 220 אלף קילומטר שלא הוחלפה סוללה ללכת על זה ולסמוך על המתיחת פנים … או לסמוך על האחריות שיש ל3 שנים קדימה
או לא לסמוך
זה בסוף השאלה
ובנוגע לכמה אני נוסע, אני עוד לא יודע [כי זה פעם ראשונה שאני קונה] אבל כנראה בסביבות הבין 13 ל17 בשנה
ממש תודה רבה, זה פשוט חשוב לי לדעת אם להתקדם עם ההצעה או שלא… שאני לא יתחרט אחר כך… -
@מאיר זהו שעדיין לא בדיוק ברור לי אם הציעו לי 2018 עם 220 אלף קילומטר שלא הוחלפה סוללה ללכת על זה ולסמוך על המתיחת פנים … או לסמוך על האחריות שיש ל3 שנים קדימה
או לא לסמוך
זה בסוף השאלה
ובנוגע לכמה אני נוסע, אני עוד לא יודע [כי זה פעם ראשונה שאני קונה] אבל כנראה בסביבות הבין 13 ל17 בשנה
ממש תודה רבה, זה פשוט חשוב לי לדעת אם להתקדם עם ההצעה או שלא… שאני לא יתחרט אחר כך…@ח.ש כתב באוריס עם בטריה דור 4 , מתי אמורה ללכת הבטריה?:
או לא לסמוך
זה בסוף השאלה
ממש תודה רבה, זה פשוט חשוב לי לדעת אם להתקדם עם ההצעה או שלא… שאני לא יתחרט אחר כך…כשאני קניתי את האוריס הבנתי שהביטוח מאד יקר אז עשיתי חיסכון חודשי של כ300 שקל לסוללה. בסוף הסוללה לא התקלקלה ונשארתי עם סכום יפה ביד…
לגבי הרכב, אני מציע לבדוק את מצב הסוללה לפני הקניה ומשם להחליט. אם היא עומדת להיגמר: לגלם במחיר. אם היא במצב מעולה - אדרבה.