נקודה למחשבה
-
אני שוקל לעבור לאלה בסוסים מהאלה ברכב

-

-
האמת שרוב התגובות שלי באו להציג צד שני, אבל אני מסכים עם פותח השרשור שאכן יש פה נקודה למחשבה חשובה ויש מקרים שליסינג אכן יעיל יותר, תלוי בהרבה נתונים.
-

@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב בנקודה למחשבה:

בא נעשה פשרה: רכב עם כמה שיותר סוסים…
טסלה עם 300 מספיק?
-
@חיים-Y0737 לאומת זאת ביונדאי שלי בתוך 4 שנים החלפתי ציריות בולמים ממיר משאבת מים מאייד(יחידה פנימית) צלחות ורפידות אטם כלשהו בגלל נזילת שמן ועוד היד נטויה,
ואם יגידו תקנה טויוטה אז אספר שחמותי קנתה CH-R 2017 בתוך שנה שילמה כמה אלפים במוסך וזה היה יד 1 טיפולים רק בטויוטה וכו’
בקיצור עכשיו כשאני רוצה לקנות רכב זה משגע אותי שאין 100% ידיעה שהכל יהיה בסדר ולכן אני חושב שמי שמוכן לשלם תוספת על רוגע וזמן במקום להתרוצץ במוסכים ובפורומים, ויש לו מאיפה לשלם את זה חד משמעי שווה@ביני כתב בנקודה למחשבה:
לאומת זאת ביונדאי שלי בתוך 4 שנים החלפתי ציריות בולמים ממיר משאבת מים מאייד(יחידה פנימית) צלחות ורפידות אטם כלשהו בגלל נזילת שמן ועוד היד נטויה,
בגדול זה סביר מאוד ל 4 שנים
היה לי אופל בעבר שעשה יותר צרות בפחות זמן… -
@ביני כתב בנקודה למחשבה:
לאומת זאת ביונדאי שלי בתוך 4 שנים החלפתי ציריות בולמים ממיר משאבת מים מאייד(יחידה פנימית) צלחות ורפידות אטם כלשהו בגלל נזילת שמן ועוד היד נטויה,
בגדול זה סביר מאוד ל 4 שנים
היה לי אופל בעבר שעשה יותר צרות בפחות זמן…@חיים-Y0737 שכחתי לצרף את הבעיות עכשיו שאני מפחד ללכת למוסך

נזילת שמן קטנה, נקישות בנסיעה, לאחרונה בעליות הוא לא מגיב כמעט גם בהורדת הילוך , בקיצור דייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-
@חיים-Y0737 שכחתי לצרף את הבעיות עכשיו שאני מפחד ללכת למוסך

נזילת שמן קטנה, נקישות בנסיעה, לאחרונה בעליות הוא לא מגיב כמעט גם בהורדת הילוך , בקיצור דייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-
שימו לב 80 אחוז מהשאלות בפורום הזה זה על תקלה ומשהו שהלך וצריך לתקן וכל אחד כזה זה מינימום יומים שאתה הולך למוסך פעם אחד כדי לבדוק ואז אומר לךאו שתשאיר את האוטו ( אף פעם לא הבנתי את זה כאילו יש לי אוטו ליופי בחניה) או שתבוא מחר( ותחכה עוד פעם עד שהוא יואיל בטובו לפנות אליך מרוב העומס של התקלות ברכבים)
שימו לב 80 אחוז מהשאלות בפורום הזה זה על תקלה ומשהו שהלך וצריך לתקן וכל אחד כזה זה מינימום יומים שאתה הולך למוסך פעם אחד כדי לבדוק ואז אומר לךאו שתשאיר את האוטו ( אף פעם לא הבנתי את זה כאילו יש לי אוטו ליופי בחניה) או שתבוא מחר( ותחכה עוד פעם עד שהוא יואיל בטובו לפנות אליך מרוב העומס של התקלות ברכבים)
זה נראה ככה כי זה פורום של רכבים, ומטבע הדברים שואלים על תקלות
אבל תעשה סקר כמה פעמים בשנה רכב נמצא במוסך לתיקון ותראה שזה לא הרבה בכלל
כשיפתח פורום על נושא של תחבורה ציבורית תראה כמה תלונות יהיה שם
-
@חיים-ברזל
מה שקורה זה
שמשלמים את כל ההוצאות המרובות על רכב
וגם רוקוים לילדים לנסיעה למוסדות לימוד, ולאשה לעבודה
אה, וגם לעצמי לימים שהאוטו במוסך
חבר’ה, הכי זול אוטובוס
אתה עולה ביום חמסין לאוטובוס, מחכה לך ממוזג ונעים,
מתיישב ונוחחחחחחחחררררררררררררר…
ממליץ בחום אחרי שנים של החזקת רכב
בהצלחה@סופרמומחה כתב בנקודה למחשבה:
חבר’ה, הכי זול אוטובוס
אתה עולה ביום חמסין לאוטובוס, מחכה לך ממוזג ונעים,
מתיישב ונוחחחחחחחחררררררררררררר…
ממליץ בחום אחרי שנים של החזקת רכב
בהצלחהואז תעמוד בצומת עם היד כדי שאני יעצור לך טרמפ כשהאוטובוס לא יצא בפעם העשירית
-
@חיים-ברזל מסכים לגמרי אבל כשיפתח פורום לבעלי פרטי תיפעולי יהיה שם שקט,
||מי שמכיר את התגובות של היבואנים לתומר הדר
)|| -
על ליסינג תפעולי
א. יש לי יותר ביטחון בנהיגה ברכב שהוא שלי, פסיכולוגית.
ב. אין לי חשש לשלם להם בסוף התקופה על נזקים
ג. רכב אמין שלא מצריך הרבה מוסכים, דלק טיפולים ביטוחים טסט וזהו.
אבל ליסינג- התחלת חודש במינוס 2000 שקל לפני דלק!
ד. כשהיה לי פאביה דיזל ידני, יצא פחות מ 1000 לחודש כולל דלק. מתגעגע…@חיים-Y0737 כתב בנקודה למחשבה:
ד. כשהיה לי פאביה דיזל ידני, יצא פחות מ 1000 לחודש כולל דלק. מתגעגע…
ולמה באמת ערקת ממנה?
-
@חיים-ברזל
כשיפתח פורום על נושא של תחבורה ציבורית תראה כמה תלונות יהיה שםאולי באמת כדאי לנסות
-
@חיים-ברזל
כשיפתח פורום על נושא של תחבורה ציבורית תראה כמה תלונות יהיה שםאולי באמת כדאי לנסות
-
לדעתי הכי חכם זה פשוט לשלב בין הרכב לתח"צ
הבעיה הכי חמורה של בעלי הרכבים שהרכב הוא האופציה הבעלדית שלהם
אני ביום אחד נפל לי האסימון, ומאז בנסיעות שני נוסע לבד, פשוט התחלתי להחנות את הרכב בכניסה לעיר מגוריי ולהעלות משם על אוטובוס בין עירוני שמגיע בדיוק לאן שאני צריך… פעם בחודשיים שהאוטובוס מתעכב אני חוזר לרכב נוסע ומתגעגע לשינה של האוטובוס.
כנ"ל בחניונים של בתי חולים חופים וכדומה, שאנחנו בעלי הרכבים התרגלנו כמובן מאליו לשלם את הסכומים האסטרונומים של החניונים, אז פשוט חונים תחנה לפני ועולים בניחותא לאוטובוס.
(לדוגמא בדר"כ הייתי חונה בחנייה של ביה"ח עין כרם, משלם 60 ש"ח לשעה!!! ואפילו לא חושב אחרת כי הרי זה חלק מהוצאות הרכב. אבל השבוע הוצרכתי לבא לשם, חניתי סמוך לתחנת רכבת הקלה, נסעתי תחנה אחת וחסכתי כמעט מאה ש"ח)
בקיצור לפתוח את הראש ולרדת לעם חוסך בחודש מאות שקלים. -
מענין אם יש פה כבר סקר כזה
כמה פעמים היית במוסך השנה ?( חוץ מטיפול שגרתי) -
כמה פעמים היית במוסך השנה ?( חוץ מטיפול שגרתי)@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב בנקודה למחשבה:
כמה פעמים היית במוסך השנה ?( חוץ מטיפול שגרתי)יש פה הרבה סוגי רכבים בפורום
לא דומה קיה נירו 2026 למאזדה 3 2008 -
@חיפאי כתב בנקודה למחשבה:
לא דומה קיה נירו 2026 למאזדה 3 2008
כמובן שצריך לציין את דגם האוטו והשנה שלו
כך אולי אפשר לקבל פורפציה איזה רכבים יושנים במוסך יותר -
לדעתי הכי חכם זה פשוט לשלב בין הרכב לתח"צ
הבעיה הכי חמורה של בעלי הרכבים שהרכב הוא האופציה הבעלדית שלהם
אני ביום אחד נפל לי האסימון, ומאז בנסיעות שני נוסע לבד, פשוט התחלתי להחנות את הרכב בכניסה לעיר מגוריי ולהעלות משם על אוטובוס בין עירוני שמגיע בדיוק לאן שאני צריך… פעם בחודשיים שהאוטובוס מתעכב אני חוזר לרכב נוסע ומתגעגע לשינה של האוטובוס.
כנ"ל בחניונים של בתי חולים חופים וכדומה, שאנחנו בעלי הרכבים התרגלנו כמובן מאליו לשלם את הסכומים האסטרונומים של החניונים, אז פשוט חונים תחנה לפני ועולים בניחותא לאוטובוס.
(לדוגמא בדר"כ הייתי חונה בחנייה של ביה"ח עין כרם, משלם 60 ש"ח לשעה!!! ואפילו לא חושב אחרת כי הרי זה חלק מהוצאות הרכב. אבל השבוע הוצרכתי לבא לשם, חניתי סמוך לתחנת רכבת הקלה, נסעתי תחנה אחת וחסכתי כמעט מאה ש"ח)
בקיצור לפתוח את הראש ולרדת לעם חוסך בחודש מאות שקלים. -
@Y.M חד-משמעית.
השכילו בעיריית ירושלים לעשות את זה עם ה"חנה וסע" צמוד לרק"ל.@אושר-מתקרב גם ת"א וחיפה עושות הרבה כדי להשניא את עצמם על בעלי רכבים, ומאידך התח"צ שם מצויינת.
-
@חיים-Y0737 כתב בנקודה למחשבה:
ד. כשהיה לי פאביה דיזל ידני, יצא פחות מ 1000 לחודש כולל דלק. מתגעגע…
ולמה באמת ערקת ממנה?
@סוסיתא-קדישתא כתב בנקודה למחשבה:
באמת ערקת ממנה?
לגבי הפאביה- איך אומרים ב’'ה הכל לטובה.
טעות היסטורית.
היה צורך לפי הספר להחליף טיימינג, בנוסף צמיגים וטסט, והחלטתי לוותר כי רציתי אוטומט וזול יותר…
האמן לי שכמות המוסכים שאכלתי בשנים הללו גורמות לי לתעדף מאמץ הילוכים ידניים מאשר כסף למוסך… אבל האירוע מאחוריי…היתה ממש 0 תקלות לאחר יישור קו מצחיק של מסרק הגה ומתיחת כבל הנדברקס- 1400 ש’'ח לשניהם…
דלק 1.16 משולב
ללא DPF- דיזל הישן והטוב לא מעשן והרבה כוח 1900 טורבו
קשה למצוא כאלו
ואיך אמר פעם מוסכניק למור אבי? רכב כזה לא מוכרים אף פעם!!