המלצות לרכישת מטען נייד לרכב (כבל סבתא )
-
שלום לכולם
יש לי רכב mg s9 פלאג אין
עד כה אני מטעין בעמדות ציבוריות
במודיעין עילית יש הנחה לתושבים וזה יצא משתלם
לאחרונה עלו המחירים וגם קיים עומס על העמדות אני מחפש לרכוש מטען שמתחבר לתקע ביתי
היות ואני גר כעת בשכירות
אשמח לשמוע טיפים והמלצות בנושא
הבנתי שצריך שקע כוח איך אני יודע אם השקע שלי הוא כזה
יש מטעינים שבאים עם שקע סיקון עם מתאם לשקע רגיל זה מעניין אותי בשביל העתיד שנעבור לדירה שלנו בעזרת השם מה מומלץ מה איכותי ולא יקר חשוב לי חוט ארוך או האם יש חוט מאריך יעודי לעומס חשמל כזה ?
תודה למשיבים -
לכאורה היית אמור לקבל כבל סבתא ביחד עם הרכב
ואם רוצים חוט מאריך, אז צריך כבל עובי 2.5 ירוק, ולשים לו בסוף שקע סיקוןכמובן שצריך לבדוק גם בבית שהשקע מספיק חזק, אחרת החשמל יקפוץ כל הזמן
-
שלום לכולם
יש לי רכב mg s9 פלאג אין
עד כה אני מטעין בעמדות ציבוריות
במודיעין עילית יש הנחה לתושבים וזה יצא משתלם
לאחרונה עלו המחירים וגם קיים עומס על העמדות אני מחפש לרכוש מטען שמתחבר לתקע ביתי
היות ואני גר כעת בשכירות
אשמח לשמוע טיפים והמלצות בנושא
הבנתי שצריך שקע כוח איך אני יודע אם השקע שלי הוא כזה
יש מטעינים שבאים עם שקע סיקון עם מתאם לשקע רגיל זה מעניין אותי בשביל העתיד שנעבור לדירה שלנו בעזרת השם מה מומלץ מה איכותי ולא יקר חשוב לי חוט ארוך או האם יש חוט מאריך יעודי לעומס חשמל כזה ?
תודה למשיבים@נאמן דבר ראשון קח בחשבון שכבל סבתא כשמו הוא מטעין בנחת.
אתה יכול להשתמש בכבל רגיל אבל אם השקע רחוק מהרכב ההספק ירד וגם פחות בטיחותי אם אתה רוצה להשאיר את זה כל הלילה.
אתה יכול לקחת מתאם כזה

לחבר לשקע בבית, עדיף לחבר על שקע בודד שיש עליו פיוז אחד של16 ולא שמחוברים אליו כמה שקעים עם חוטים של 2.5 ממ כדי שלא יתחמם. -
@נאמן דבר ראשון קח בחשבון שכבל סבתא כשמו הוא מטעין בנחת.
אתה יכול להשתמש בכבל רגיל אבל אם השקע רחוק מהרכב ההספק ירד וגם פחות בטיחותי אם אתה רוצה להשאיר את זה כל הלילה.
אתה יכול לקחת מתאם כזה

לחבר לשקע בבית, עדיף לחבר על שקע בודד שיש עליו פיוז אחד של16 ולא שמחוברים אליו כמה שקעים עם חוטים של 2.5 ממ כדי שלא יתחמם.@israel_458xv20n תודה רבה
איך אפשר לבדוק את זה שזה 16
לפי המתג בארון חשמל ? -
@israel_458xv20n תודה רבה
איך אפשר לבדוק את זה שזה 16
לפי המתג בארון חשמל ?