מחפש רכב - תקציב עד 10,000 ש״ח
-
@אוריי תחדש ותבלה, בעז"ה שתרווה רק נחת, והרכב ישרת אותך ולא אתה אותו, ולא יעשוק את כיסך
@אוריי כתב במחפש רכב - תקציב עד 10,000 ש״ח:
עוד 2 דברים יותר משמעותיים שאני צריך לטפל זה גומיה מהמנוע לאגזוז שמייצרת רעש מיותר, ואני מסופק האם יש לו גם תושבות מנוע שאותם כנראה אני יטפל במוסך מורשה השבוע בע"ה.
מסופקני מאוד האם התשלום במוסך מורשה שווה את עלויותיו, אתה בכיוון טוב של עשה זאת בעצמך, (הלוואי עליי) תבדוק האם תושבות לא עדיף לעשות לבד, או אצל מוסך מדרכה (נ"ל תלוי איזו תושבת)
כמובן שאין בדברים משום המלצה לזלזל בתחזוקת הרכב, ונכתבו כמראי מקומות לעיון בלבד… -
@טוסון להבנתי כדי להחליף גומיה צריך לפרק את המנוע (ככה מישהו טען לי) כך שאת זה אני לא נראה לי יעשה לבד בכל מקרה כך שעל הדרך אני יטפל בתושבות ביחד.
גומיה צריך לפרק את המנוע
סורי אבל נשמע מופרך לגמרי בשביל אטם אגזוז כולה…
-
גומיה צריך לפרק את המנוע
סורי אבל נשמע מופרך לגמרי בשביל אטם אגזוז כולה…
@חיים-Y0737 לו יהי כדבריך אני לא מבין בזה, זה רכב ראשון שלי.
-
תודה חברים על כל העזרה!
קניתי ב"ה ניסאן טידה 2010.
אמנם יש לו כמה תיקונים (כמו כל טידה ממוצעת בשוק) אבל קיבלתי מחיר די זול וממישהו שאני מכיר כך שאני יודע שמה שהוא אמר לי זה מה שיש לאוטו.
הוא טיפל באוטו כל 10,000 במורשה באופן מסודר וכן החליף פלאגים לא מזמן ומצבר 4 חודשים.
יש לו כמובן את הבעיה של הסליל שאני רוצה לתקן לבד… ראיתי סרטונים ע"ז זה לא כזה מורכב. אני רק צריך קישור להזמין מחו"ל.
ויש לו את החלון של הנהג שלא יורד כנראה המנוע נשרף,(לטענתו, הוא אמר לי שזה לא בעיה של מגעים הוא בדק את זה, אני לא בדקתי). אולי אני יקנה מנוע מחו"ל ואסדר לבד.
עוד 2 דברים יותר משמעותיים שאני צריך לטפל זה גומיה מהמנוע לאגזוז שמייצרת רעש מיותר, ואני מסופק האם יש לו גם תושבות מנוע שאותם כנראה אני יטפל במוסך מורשה השבוע בע"ה.
השילדה במצב קרוב לחדש ללא קילופי צבע וכדו’ רק כמה מכות קלות.
מקווה שאני יהנה ממנו… -
@אוריי
מזל טוב על הרכב מקווה שתהנה ממנו הרבה
רק תדע שהמנוע שלו לא חזק מדי ומאחרי 200 אלף
הוא די חלש ויסחוב לך בעליות לירושלים על 80 במקרה הטוב
חוץ מזה רכב סבבה היה לי אותו כמעט שנה קצת תקלות
(סליל הגה וניקוי מסתמים חוץ מזה סבבה) -
@אוריי
(סליל הגה וניקוי מסתמים חוץ מזה סבבה)@שלומי777 כתב במחפש רכב - תקציב עד 10,000 ש״ח:
הוא די חלש ויסחוב לך בעליות לירושלים על 80 במקרה הטוב@שלומי777 אתה מדבר על רכב מוזנח. אין קשר לא לדגם ולא לקילומטר
בע’'ה @אוריי יחליף פלאגים ושמן בזמן והטידה שלו תעלה לירושלים על הנתיב השמאלי במקסימום מהירות המותרת@שלומי777 אם אתה מכיר מישהו עם טידה שלא סוחבת תפנה אותו לפורום. כאן ידעו לעזור לו
-
@שלומי777 כתב במחפש רכב - תקציב עד 10,000 ש״ח:
הוא די חלש ויסחוב לך בעליות לירושלים על 80 במקרה הטוב@שלומי777 אתה מדבר על רכב מוזנח. אין קשר לא לדגם ולא לקילומטר
בע’'ה @אוריי יחליף פלאגים ושמן בזמן והטידה שלו תעלה לירושלים על הנתיב השמאלי במקסימום מהירות המותרת@שלומי777 אם אתה מכיר מישהו עם טידה שלא סוחבת תפנה אותו לפורום. כאן ידעו לעזור לו
@תלת-גוונא
לא מדובר ברכב מוזנח מדובר ברכב שהשקעתי עליו 10 אלף ש"ח
פשוט 200 אלף קילומטר הוא כבר עשה את שלו (מכיר כמה עם טידה ולכולם אותה בעיה) -
@תלת-גוונא
לא מדובר ברכב מוזנח מדובר ברכב שהשקעתי עליו 10 אלף ש"ח
פשוט 200 אלף קילומטר הוא כבר עשה את שלו (מכיר כמה עם טידה ולכולם אותה בעיה)@שלומי777 כדי לעבור את ה80 קמש בעליות לירושלים בכל רכב עם מנוע 1600 אטמוספרי צריך מדי פעם לשמוע את המנוע מתאמץ… אני עם טידה 300+ אק’'מ עליתי בכיף גם עליות קשות. רק צריך מידי פעם לסחוט דוושה ולהוריד הילוך
מדובר ברכב שהשקעתי עליו 10 אלף ש"ח
לאורך כמה זמן? ועל מה?
-
@שלומי777 כדי לעבור את ה80 קמש בעליות לירושלים בכל רכב עם מנוע 1600 אטמוספרי צריך מדי פעם לשמוע את המנוע מתאמץ… אני עם טידה 300+ אק’'מ עליתי בכיף גם עליות קשות. רק צריך מידי פעם לסחוט דוושה ולהוריד הילוך
מדובר ברכב שהשקעתי עליו 10 אלף ש"ח
לאורך כמה זמן? ועל מה?
@תלת-גוונא לאורך שנה
תיקונים למערכת גז
תושבות מנוע
סליל הגה
ניקוי מסתמים
צינורות שמן
שמן גיר
ציריות
פלאגים
טיפולים שוטפים
מולטימדיה ריפודים וכו’ -
@תלת-גוונא לאורך שנה
תיקונים למערכת גז
תושבות מנוע
סליל הגה
ניקוי מסתמים
צינורות שמן
שמן גיר
ציריות
פלאגים
טיפולים שוטפים
מולטימדיה ריפודים וכו’ -
@אוריי
(סליל הגה וניקוי מסתמים חוץ מזה סבבה)@שלומי777 כתב במחפש רכב - תקציב עד 10,000 ש״ח:
לך בעליות לירושלים על 80 במקרה הטוב
זה הענין שאנשים מפחדים להוריד טורים
אני עם פוקוס שאפילו יותר כבדה, עולה בקלאס על 85 ואם בא לי מוריד הילוך ומעלה טורים בלי לפחד ויכול להגיע קרוב ל 100 גם,
פשוט לא לחשוש מהורדת הילוך וממנוע ‘צועק’ [בהנחה ומערכת הקירור תקינה ותדע להתמודד עם עומס החום כמובן…]