פריוס 2017 מערכת EGR
-
@נאור כתב בפריוס 2017 מערכת EGR:
קניתי פריוס 2017 שנמצאת באחריות TOYOTA REALEX
לפעמים כשהמנוע נדלק יש סוג של מכה
בהתייעצות עם ג’מיני הוא העלה שכנראה מדובר בפיח במערכת הEGR ושכדאי לעשות ניקוי מקיף של מערכת הEGR כולל הקולר, הצינורות, סעפת היניקה והמצערת. בנוסף להחליף שסתום PCV.
רציתי לשאול את החברים בפורום שיש להם פריוס ושמבינים ברכב הזה מה דעתם
במידה וזה נכון לקבל המלצות על מוסך בדרום שמתמחה בזה או שכבר עדיף לעשות במורשה בגלל הרילקסלמה לא ללכת ישירות לטויוטה רילקס (סלקט?) אם יש לך שם אחריות?
-
@מאיר-ג אני לא שמתי לב לרעידות בכלל. היו כמה פעמים כשהבטרייה הייתה מרוקנת והמנוע נדלק להטענה שההנעה של המנוע יצרה סוג של מכה. חוץ מזה האוטו נוסע טוב והצריכת דלק הממוצעת 5/100 אני מצליח לפעמים ליסוע גם 4/100 ואפילו פחות.
-
@לוחצגז קניתי את הרכב מפרטי שהאריך את האחריות כל שנה. סלקט זה כשקונים מטויוטה, אחריות רילקס הרחבה של האחריות כל שנה או 15א קמ עד 15 שנה או 250א קמ בתנאים דומים לאחריות יצרן. המערכת EGR לא כלולה באחריות
-
@אלוף-העולם-1 כתב בפריוס 2017 מערכת EGR:
מי שרוצה מחיר מיוחד על ניקוי egr שיפנה אליי ונתאם לו.
אני חייב לפנות אישית אליך בשביל לדעת, או שאתה יכול לעלות את הדברים כאן?
לא שרלוונטי לי כרגע אבל אם וכאשר מי מהפורום או מכר או כל אדם אחר יפנה אלי בעניין, שאני יידע נתונים לשלוח…תגיד לי מכיר את ברוך מבית שמש ?
מה יש לך להגיד עליו? -
@מאיר-ג כתב בפריוס 2017 מערכת EGR:
לא שרלוונטי לי כרגע אבל אם וכאשר מי מהפורום או מכר או כל אדם אחר יפנה אלי בעניין, שאני יידע נתונים לשלוח…
כבר יש לך להמליץ על ב,א, לא?
-
@טרנטע
אם בסריקת תקלות מופיעה תקלה של egr אז המצב חמור וכמעט בלתי הפיך.@mama1221 כתב בפריוס 2017 מערכת EGR:
יש מי שיכול לעשות חסד יש לי טיוטה אוריס סטיישן אם אותה תקלה כניראה מישהו שיבדוק בסורק תקלות בבקשה
כנ’'ל- לא שייך לסריקת תקלות, זאת אבחנה מכנית בלבד!
-
@טרנטע
אם בסריקת תקלות מופיעה תקלה של egr אז המצב חמור וכמעט בלתי הפיך.@mama1221 כתב בפריוס 2017 מערכת EGR:
יש מי שיכול לעשות חסד יש לי טיוטה אוריס סטיישן אם אותה תקלה כניראה מישהו שיבדוק בסורק תקלות בבקשה
-
@טרנטע
יש לי חבר עם קוד תקלה P0403 שהתרגום שלו ‘מעגל בקרת שסתום EGR’ זה לא תקלה EGR ?! כי באמת אין רעידות כ"כ בהנעה קרה
-
יש לי חבר עם קוד תקלה P0403 שהתרגום שלו ‘מעגל בקרת שסתום EGR’ זה לא תקלה EGR ?! כי באמת אין רעידות כ"כ בהנעה קרה
-
@טרנטע
אם כבר יש תקלה אז המנוע שלו הוא משול לאדם שנושם דרך נחיריים סתומות -
@טרנטע
אם כבר יש תקלה אז המנוע שלו הוא משול לאדם שנושם דרך נחיריים סתומות@אלוף-העולם-1 לא ענית לי על השאלה, אם אתה יכול תתייחס ספציפית לקוד תקלה שציינתי