מחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח
-
@טרנטע כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
פריוס 2015
אם האמינות לפני החיסכון לא הייתי ממליץ על היברידי ישן (אפ’ שהוא פריוס)
קורולה 2014
אפשר גם (אולי עדיף) מאזדה 3 2014 ומעלה (אפ’ המנוע 1500)
-
@המייבין כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
אם האמינות לפני החיסכון לא הייתי ממליץ על היברידי ישן (אפ’ שהוא פריוס)
ישן?
נו נו.@מאיר-ג כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
ישן?
נו נו.הוא לא ימצא בתקציב הזה עם פחות מ200000 ק"מ והטריה של הפריוס בד"כ לא עוברת את ה250000 ק"מ אז אם לא חשוב לו החיסכון בדלק אז אין עניין שיכנס לזה סתם (וזה עוד לפני הבעיות הנוספות שיכולות ליהיות במערכת ההיברידית)
-
אפשר לחפש גם אוריס שהוחלפה הבטריה, במידה והמנוע עצמו תקין וטופל כנדרש, סביר שהק’'מ יהיה סביבות 250
-
@מאיר-ג כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
ישן?
נו נו.הוא לא ימצא בתקציב הזה עם פחות מ200000 ק"מ והטריה של הפריוס בד"כ לא עוברת את ה250000 ק"מ אז אם לא חשוב לו החיסכון בדלק אז אין עניין שיכנס לזה סתם (וזה עוד לפני הבעיות הנוספות שיכולות ליהיות במערכת ההיברידית)
הוא לא ימצא בתקציב הזה עם פחות מ200000 ק"מ והטריה של הפריוס בד"כ לא עוברת את ה250000 ק"מ אז אם לא חשוב לו החיסכון בדלק אז אין עניין שיכנס לזה סתם (וזה עוד לפני הבעיות הנוספות שיכולות ליהיות במערכת ההיברידית)
פריוס עם 200K עדיף על מאזדה 3 2014 עם 150K
ובוודאי שלא קונים פריוס בלי לדעת שהוחלפה לו סוללה, וחוץ מסוללה שהולכת אחרי 200K שאר התקלות המצויות בפריוס לא קורות בתחזוקה נכונה -
הוא לא ימצא בתקציב הזה עם פחות מ200000 ק"מ והטריה של הפריוס בד"כ לא עוברת את ה250000 ק"מ אז אם לא חשוב לו החיסכון בדלק אז אין עניין שיכנס לזה סתם (וזה עוד לפני הבעיות הנוספות שיכולות ליהיות במערכת ההיברידית)
פריוס עם 200K עדיף על מאזדה 3 2014 עם 150K
ובוודאי שלא קונים פריוס בלי לדעת שהוחלפה לו סוללה, וחוץ מסוללה שהולכת אחרי 200K שאר התקלות המצויות בפריוס לא קורות בתחזוקה נכונה -
-
באמינות וחיסכון בדלק
כמובן שאתה צודק
רק רציתי לומר שא"א לפסוק ככה כזה מהר (לך הפריוס עדיפה אבל לא לכולם)
בביצועים כנראה שמאזדה עדיפה
וגם בנוחות ובבחדשנות
-
באמינות וחיסכון בדלק
כמובן שאתה צודק
רק רציתי לומר שא"א לפסוק ככה כזה מהר (לך הפריוס עדיפה אבל לא לכולם)
בביצועים כנראה שמאזדה עדיפה
וגם בנוחות ובבחדשנות
-
וחיסכון בדלק
כתבת מדויק הוא יחסוך דלק אבל לא כסף, בכמות נסועה הזאת הפער לא שווה את הכאב ראש של הסוללה, בפרט שהוא כתב שהוא רוצה להתקדם לרכב אחר והסוללה יכולה להיות מכשול במכירה אם עברו הרבה שנים.
-
וחיסכון בדלק
כתבת מדויק הוא יחסוך דלק אבל לא כסף, בכמות נסועה הזאת הפער לא שווה את הכאב ראש של הסוללה, בפרט שהוא כתב שהוא רוצה להתקדם לרכב אחר והסוללה יכולה להיות מכשול במכירה אם עברו הרבה שנים.
@israel_458xv20n בגלל זה כתבתי פריוס 2015 שהחליפו סוללה לדעתי זה עדיין יהיה מכיר אבל בהחלט יש מקום ליתן עדיפות לקורולה אבל עדיין אני לא ימליץ על משהו אחר שהוא לא טויוטה (בגלל האמינות שחשובה לו)
-
הוא כתב שהאמינות הכי חשובה לו, ומה לעשות לא נולד משהו יותר אמין מטויוטה
תאמין לי שאם אני אמצא משהו גם נוח וגם אמין ברמה של פריוס אני זורק אותה באותו יום
משהו יותר אמין מטויוטה
לא בהכרח, בפורום דנן דווח פעמים רבות על פריוס עם בעיות EGR שנסתם, ובעיות ABS בפריוס. מסך מידע דוהה בשמש. דשבורד שנסדק. אישית- שמעתי גם על כמה וכמה שהתחממו בעליות! ודיווחתי כאן בעבר.
אז נכון המנוע מעולה איכות של טויוטה, אבל זה לא ‘0 תקלות לעולם ועד’ כפי שמנסים לצייר. -
משהו יותר אמין מטויוטה
לא בהכרח, בפורום דנן דווח פעמים רבות על פריוס עם בעיות EGR שנסתם, ובעיות ABS בפריוס. מסך מידע דוהה בשמש. דשבורד שנסדק. אישית- שמעתי גם על כמה וכמה שהתחממו בעליות! ודיווחתי כאן בעבר.
אז נכון המנוע מעולה איכות של טויוטה, אבל זה לא ‘0 תקלות לעולם ועד’ כפי שמנסים לצייר.@חיים-Y0737 כתב במחפש רכב - תקציב עד 40,000 ש״ח:
לא בהכרח, בפורום דנן דווח פעמים רבות על פריוס עם בעיות EGR שנסתם, ובעיות ABS בפריוס
חבר’ה בואו לא נסיט את השרשור, הבנאדם ביקש רכב בתקציב של 40K יש לכם משהו אחר להציע ?!
אני לא רואה משהו אחר בתקציב הזה שמתאים לדרישות שלו.
ובדיוק בגלל שידעתי שיתחיל העליהום של האופזיציה כאן נגד הפריוס השחלתי גם את הקורולה כאופציה

הדגם שהכי מתייעצים עליו בפורום זה פריוס.