2-3 צמיגים
-
ועוד שאלה: (אם אני כבר נזקק לבדוק את הצמיגים אז עד הסוף).
הצמיגים האחוריים שלי הם של חברת I LINK L GRIP 55, והם מ3022, כמה עדיין יש להם תוחלת חיים? מבחינת השחיקה הם נראים בסדר ברמה החיצונית, יכול להיות שיהיה לי כדאי עכשיו להחליף רביעייה?
@יורם-בוסקילה כתב ב2-3 צמיגים:
הצמיגים האחוריים שלי הם של חברת I LINK L GRIP 55, והם מ3022, כמה עדיין יש להם תוחלת חיים? מבחינת השחיקה הם נראים בסדר ברמה החיצונית, יכול להיות שיהיה לי כדאי עכשיו להחליף רביעייה?
הצמיגים שלך לגמרי בסוף ימיהם ואם אתה מתכנן להשאר עם הרכב זה בהחלט הזדמנות מצויינת להתחדש ברבעיה חדשה .
לגבי אוטו דיפו בשורת החיפוש מילאת גם את קוד המהירות והעומס ולכן זה הגביל לך את תוצאות החיפוש. היו כאלה אפ’ טובים יותר שיש עליהם מבצעי 4 , TIGAR רבעייה ב1200 וDAVANTI רבעייה ב1100 , הם בעקרון נחשבות חברות יותר בסיסיות מגודייר אבל הנתוני מדבקה שלהם במקרה הזה טובים יותר -
(באוטו דיפו).
ואיך זה עובד שם, הם עושים משלוחים (ואם כן תוך כמה זמן?) או שצריך לבוא לאסוף? לא הצלחתי להבין מתוך האתר.הם מתקשרים ומתאמים איתך שתגיע ויתקינו לך במקום בחינם.
@אליה כתב ב2-3 צמיגים:
EAGLE SPORT מעולים מניסיון
גא"מ, וזו בעז"ה הבחירה שלי לטסט הקרוב. אי"ה.
@גיל כתב ב2-3 צמיגים:
(באוטו דיפו).
ואיך זה עובד שם, הם עושים משלוחים (ואם כן תוך כמה זמן?) או שצריך לבוא לאסוף? לא הצלחתי להבין מתוך האתר.הם מתקשרים ומתאמים איתך שתגיע ויתקינו לך במקום בחינם.
שמעתי שמועה פעם, שהשירות בסניף תלפיות לא משהו (לא מניסיון, ואני לא יודע משהו ספציפי)