תאונה מי אשם
-
הי לי תאונה עם טנדר מצורף סירטון מי לדעתכם אשם
הכיכר והיציאה ממנו עם 2 נתיבים
https://drive.google.com/file/d/1DdTJA7ia2i5lF4P9vxg1jBsZ_eCXxHob/view?usp=sharing -
https://drive.google.com/file/d/1DdTJA7ia2i5lF4P9vxg1jBsZ_eCXxHob/view?usp=sharing -
@שמו נכון, גם הסיבה שהאחורי אשם כי הוא היה צריך לשמור מרחק, אבל במקרה הנוכחי שמרת מרחק והוא נכנס לאזור שלך
אגב מה הוא טען בשטח הודה/הכחיש ?!@טרנטע כתב בתאונה מי אשם:
אבל במקרה הנוכחי שמרת מרחק והוא נכנס לאזור שלך
איפה ראית שמירת מרחק?
אם יש שם באמת שתי נתיבים, אז הוא נכנס לנתיב שלך וכנראה הוא אשם. -
https://drive.google.com/file/d/1DdTJA7ia2i5lF4P9vxg1jBsZ_eCXxHob/view?usp=sharing@שמו
לדעתי לא נראה שאתה אשם, שמרת מרחק עד היציאה מהכיכר, לאחר מכן הוא זה שבלם וחתך ימינה ונראה גם שחצה את קו ההפרדה שבהמשך, זה לא נראה 2 נתיבים אבל מי שיראה את הסרטון בעיון יראה שהיה שבריר שנייה ומרחק יחסית טוב עד ההתנגשות, נראה שהיה עסוק בעקיפה ופספס את הפנייה ימינה, במצלמה לא רואים טוב את המרחקים אז אפשר לאמוד אותם לפי המרחק שעל הכביש. (אולי יכולת למנוע את זה אבל לא זה הנושא…),נ.ב. חושב שלא ראוי לעלות סרטון עם פניו של נהג המיניבוס ללא טישטוש פנים, זה גובל גם בלשה"ר
-
@שמו
לדעתי לא נראה שאתה אשם, שמרת מרחק עד היציאה מהכיכר, לאחר מכן הוא זה שבלם וחתך ימינה ונראה גם שחצה את קו ההפרדה שבהמשך, זה לא נראה 2 נתיבים אבל מי שיראה את הסרטון בעיון יראה שהיה שבריר שנייה ומרחק יחסית טוב עד ההתנגשות, נראה שהיה עסוק בעקיפה ופספס את הפנייה ימינה, במצלמה לא רואים טוב את המרחקים אז אפשר לאמוד אותם לפי המרחק שעל הכביש. (אולי יכולת למנוע את זה אבל לא זה הנושא…),נ.ב. חושב שלא ראוי לעלות סרטון עם פניו של נהג המיניבוס ללא טישטוש פנים, זה גובל גם בלשה"ר
-
@שמו נכון, גם הסיבה שהאחורי אשם כי הוא היה צריך לשמור מרחק, אבל במקרה הנוכחי שמרת מרחק והוא נכנס לאזור שלך
אגב מה הוא טען בשטח הודה/הכחיש ?!@טרנטע
הוא טען בשטח
אתה אברך אני ירחם עליך
שלח אותי לאחראי שלו בהסעות
ניסה להגיע איתי להסדר שכל אחד יסדר את המכה שלו אחרי שטען ש1000 אחוז אני אשם כי הוא מרחם עלי
או שכל אחד יתבע את השני
זה כבר אומר חצי הודאה
כמה נס שהיה לי מצלמה
בלי זה אני האחורי לך תוכיח שהוא תך נתיב וכו’ -
-
מענין מאוד שכולם אומרים שבעל הטנדר אשם
די ברור לי שבעל הרכב אשם
זה שתי נתיבים שמתחברים לנתיב אחד תכלס בעל הטנדר נכנס ראשון
נכון שהוא פתאום בלם וסטה אבל אני לא רואה בעיה במה שהוא עשה
זה נהיגה תקינה וזה קורה לכל אחד אין פה עצירה לא חוקית זה עצירה עם סיבה
מה שאני כן רואה זה שבעל הרכב לא שמר מספיק מרחק אם היה שומר מרחק לא היה קורה כלום
לסיכום דעתי בעל הרכב אשם לחלוטין אולי יש אשם תורם לבעל הטנדר -
מענין מאוד שכולם אומרים שבעל הטנדר אשם
די ברור לי שבעל הרכב אשם
זה שתי נתיבים שמתחברים לנתיב אחד תכלס בעל הטנדר נכנס ראשון
נכון שהוא פתאום בלם וסטה אבל אני לא רואה בעיה במה שהוא עשה
זה נהיגה תקינה וזה קורה לכל אחד אין פה עצירה לא חוקית זה עצירה עם סיבה
מה שאני כן רואה זה שבעל הרכב לא שמר מספיק מרחק אם היה שומר מרחק לא היה קורה כלום
לסיכום דעתי בעל הרכב אשם לחלוטין אולי יש אשם תורם לבעל הטנדר@ראובן-שבתי על מה אתה מדבר ?! הוא חתך את הנתיב מצד לצד כדי להיכנס לתחנה, ממי בדיוק בעל הרכב היה אמור לשמור מרחק ?! שמירת מרחק היא מהרכב מקדימה לא מהרכב בצד, ובמקום התאונה זה היה שני נתיבים
-
@טרנטע
הוא טען בשטח
אתה אברך אני ירחם עליך
שלח אותי לאחראי שלו בהסעות
ניסה להגיע איתי להסדר שכל אחד יסדר את המכה שלו אחרי שטען ש1000 אחוז אני אשם כי הוא מרחם עלי
או שכל אחד יתבע את השני
זה כבר אומר חצי הודאה
כמה נס שהיה לי מצלמה
בלי זה אני האחורי לך תוכיח שהוא תך נתיב וכו’@שמו כתב בתאונה מי אשם:
בלי זה אני האחורי לך תוכיח שהוא תך נתיב וכו’
לא רואה פה מישהו שחתך נתיב לפי מה שרואים יש נתיב אחד שיוצא ממנו נתיב נוסף כל עוד הוא במקטע שבו הוא נמצא הוא יכול לבחור האם ללכת ישר או ימינה
-
@ראובן-שבתי על מה אתה מדבר ?! הוא חתך את הנתיב מצד לצד כדי להיכנס לתחנה, ממי בדיוק בעל הרכב היה אמור לשמור מרחק ?! שמירת מרחק היא מהרכב מקדימה לא מהרכב בצד, ובמקום התאונה זה היה שני נתיבים
@טרנטע כתב בתאונה מי אשם:
?! שמירת מרחק היא מהרכב מקדימה לא מהרכב בצד, ובמקום התאונה זה היה שני נתיבים
לא רואה שני נתיבים רואה נתיב אחד שיוצא ממנו פיצול בעל הרכב לא שמר מרחק ונכנס בחלק האחורי של הטנדר ממש לא בצד שלו