מיספייר ורעידות בראפיד או אוקטבייה 1.0 טורבו
-
רכב של חבר, אחרי שהיה לו ויבראציות בסרק, החלטנו גם בגלל זה וגם בגלל טיפול לרכב החלפנו את כל הקויילים ואת כל הפלאגים בשלושת הצילינדרים.
אומנם באורח פלא המיספיירים המשיכו בסורק לקפץ, וגם הרעדות נשארו, הרעידות קורות לפעמים אחת ל בסרק, לא תמיד, לפעמים גם מלוות בקפיצת סל"ד ריגעית.
יצויין שכשהחלפנו את המצתים, היינו צריכים להוציא את בית פילטר האויר ואת צינור האויר, והתגלתה בפנינו המצערת, היה בתוכה שמן, וגם הצינור אויר היה משומן מבפנים. מייד חשדתי שזה הרעידות, אומנם האם זה הגיוני שיש מיספיירים בגלל מיצערת משומנת?? האם זה קשור בדרך זו או אחרת? -
דבר ראשון כשיש רעידות בסרק זה ניקוי מצערת יסודי
השאלה באמת איך הגיע שמן לשם, זה פיח אולי? -
דבר ראשון כשיש רעידות בסרק זה ניקוי מצערת יסודי
השאלה באמת איך הגיע שמן לשם, זה פיח אולי? -
@חיים-Y0737 לא. המיצערת היתה נראת נקייה מפיח זה שמן, אולי שסתום פינו אדים דפוק, אוליזה הטורבו אין לי מושג…
@דגיג כתב במיספייר ורעידות בראפיד או אוקטבייה 1.0 טורבו:
אולי שסתום פינו אדים דפוק,
אולי קשור לצינור נשם, אם אני מבין נכון את דבריך
-
אולי שסתום פינו אדים דפוק,
אולי קשור לצינור נשם, אם אני מבין נכון את דבריך
-
@חיים-Y0737 לא. המיצערת היתה נראת נקייה מפיח זה שמן, אולי שסתום פינו אדים דפוק, אוליזה הטורבו אין לי מושג…
אולי שסתום פינו אדים דפוק
בהחלט יכול להיות שסתום PCV, אפשר לבדוק אם הוא עובד ע"י פתיחת פקק השמן ולשים איזה שקית ניילון או משהו בסגנון ולראות האם יש משיכה כלפי פנים.
-
בהחלט יכול להיות שסתום PCV, אפשר לבדוק אם הוא עובד ע"י פתיחת פקק השמן ולשים איזה שקית ניילון או משהו בסגנון ולראות האם יש משיכה כלפי פנים.
@israel_458xv20n כתב במיספייר ורעידות בראפיד או אוקטבייה 1.0 טורבו:
בהחלט יכול להיות שסתום PCV,
ביחד עם השמן זה נשמע הגיוני
בסוף גם תפקיד החיישן לווסת/למנוע לחץ אז סה"כ יכול להיות הגיוני שקשור גם למיספייר. (אני אומר ושואל ביחד כי אני לא אומר מידיעה אלא מסברא). -
בהחלט יכול להיות שסתום PCV,
ביחד עם השמן זה נשמע הגיוני
בסוף גם תפקיד החיישן לווסת/למנוע לחץ אז סה"כ יכול להיות הגיוני שקשור גם למיספייר. (אני אומר ושואל ביחד כי אני לא אומר מידיעה אלא מסברא). -
בהחלט יכול להיות שסתום PCV, אפשר לבדוק אם הוא עובד ע"י פתיחת פקק השמן
הגיוני מאוד, בשביל לבדוק מספיק לנשוף לתוכו ולשאוף, הוא צריך להיות חד צדדי, אם אפשר גם לשאוף וגם לנשוף או שלא זה ולא זה זה לא תקין.
ואם זה העניין חשוב לדעת שזה יכול די מהר לדפוק מנוע. -
בהחלט יכול להיות שסתום PCV, אפשר לבדוק אם הוא עובד ע"י פתיחת פקק השמן
הגיוני מאוד, בשביל לבדוק מספיק לנשוף לתוכו ולשאוף, הוא צריך להיות חד צדדי, אם אפשר גם לשאוף וגם לנשוף או שלא זה ולא זה זה לא תקין.
ואם זה העניין חשוב לדעת שזה יכול די מהר לדפוק מנוע.@נייטרון-חפשי אולי נושפים מהצד הלא נכון צריך לנשוף לכיוון שהאויר זורם ואז לבדוק לשני הכיוונים
-
@נייטרון-חפשי אולי נושפים מהצד הלא נכון צריך לנשוף לכיוון שהאויר זורם ואז לבדוק לשני הכיוונים
@זיק-המבריק כתב במיספייר ורעידות בראפיד או אוקטבייה 1.0 טורבו:
אולי נושפים מהצד הלא נכון צריך לנשוף לכיוון שהאויר זורם ואז לבדוק לשני הכיוונים
לא הבנתי???
-
@זיק-המבריק כתב במיספייר ורעידות בראפיד או אוקטבייה 1.0 טורבו:
אולי נושפים מהצד הלא נכון צריך לנשוף לכיוון שהאויר זורם ואז לבדוק לשני הכיוונים
לא הבנתי???
@נייטרון-חפשי יש כיוון לאוויר לצאת ויש כיוון שנסתם המעבר לאוויר…
-
@נייטרון-חפשי יש כיוון לאוויר לצאת ויש כיוון שנסתם המעבר לאוויר…
@זיק-המבריק ולכן אמרתי לשאוף ולנשוף ולראות שכששואפים זה עובד אבל כשנושפים לא.