תיקון דליפת גז באמצעות דבק
-
לצערי יש לי דליפת גז מהמאייד וכידוע זה תיקון יקר בפרט ברכב שלי הלא הוא פריוס 2008. לאחרונה הייתי במוסך ערבי והוא הציע לי אופציה להזריק דבק מסוים למקום של הגז שזה אמור לסתום את החור.
אשמח לכל מידע בענין, האם זה יעיל וכמה שה אמור לעלות (הוא רצה 500 כולל גז) ואם אפשר לעשות את זה באופן עצמאי -
@אליהו-7 מעניין אותך מאייד לפריוס חליפי שפירקתי לפני שבועים מרכב שעבר תאונה?
המאייד תקין לחלוטין. -
@חובק-עולם כתב בתיקון דליפת גז באמצעות דבק:
@אליהו-7 המחיר יקר. מכיר מוסך יהודי שלוקח על זה 400 כולל גז. 250 הגז 150 החומר.
מי הוא זה ואיזה הוא
-
@מאיר-ג כתב בתיקון דליפת גז באמצעות דבק:
@אליהו-7 מעניין אותך מאייד לפריוס חליפי שפירקתי לפני שבועים מרכב שעבר תאונה?
המאייד תקין לחלוטין.מעניין, השאלה כמה יעלה ההתקנה
-
לצערי יש לי דליפת גז מהמאייד וכידוע זה תיקון יקר בפרט ברכב שלי הלא הוא פריוס 2008. לאחרונה הייתי במוסך ערבי והוא הציע לי אופציה להזריק דבק מסוים למקום של הגז שזה אמור לסתום את החור.
אשמח לכל מידע בענין, האם זה יעיל וכמה שה אמור לעלות (הוא רצה 500 כולל גז) ואם אפשר לעשות את זה באופן עצמאיעריכה לאחר תגובת חברי @נייטרון-חפשי

@נייטרון-חפשי כתב בתיקון דליפת גז באמצעות דבק:
את החומר שסותם אני לא מכיר והנטייה הטבעית שלי היא שלילית.
את זה חיכיתי לשמוע (/לקרוא).
-
עריכה לאחר תגובת חברי @נייטרון-חפשי

@נייטרון-חפשי כתב בתיקון דליפת גז באמצעות דבק:
את החומר שסותם אני לא מכיר והנטייה הטבעית שלי היא שלילית.
את זה חיכיתי לשמוע (/לקרוא).
@גיל כתב בתיקון דליפת גז באמצעות דבק:
לא ממליץ לקחת מאייד מפירוק אא"כ ההפרש במחיר גדול מאוד כולי האי ואולי.
העבודה של החלפת מאייד בפריוס היא מורכבת ויקרה (הובא כאן פעם סרטון מפורט) וזה יכול להגיע למחיר כולל חלק של סביבות 1,500 ש"ח עם נטייה כלפי מעלה לפי הערכתי (לא ביררתי) כשרוב המחיר על העבודה.
את החומר שסותם אני לא מכיר והנטייה הטבעית שלי היא שלילית. -
אשמח לכל מידע בענין, האם זה יעיל וכמה שה אמור לעלות (הוא רצה 500 כולל גז) ואם אפשר לעשות את זה באופן עצמאי@אליהו-7 כתב בתיקון דליפת גז באמצעות דבק:
אשמח לכל מידע בענין, האם זה יעיל וכמה שה אמור לעלות (הוא רצה 500 כולל גז) ואם אפשר לעשות את זה באופן עצמאיחשמלאי בדיר קדיס בשם אחמד?
א"כ לי עלה אצלו 300, הוא טען לי שזה מחיר מיוחד בשבילי כי אני מביא לו הרבה עבודה, והבטיח אחריות לשנה.
זה החומר:

-
@חובק-עולם כתב בתיקון דליפת גז באמצעות דבק:
@אליהו-7 המחיר יקר. מכיר מוסך יהודי שלוקח על זה 400 כולל גז. 250 הגז 150 החומר.
מי הוא זה ואיזה הוא