עזרה בשדרוג לרכב
-
@משה-אייזנבאך אני משלם מכיסי את כל שאר ההוצאות, בגדול הוא משלם רק את הדלק של הנסיעות לעבודה.
@יהודה-המנגן בגדול כן
יש מלא ליסינג באזור 2500 - 3500 ש"ח לחודש הכוללים הכל
יש אפי ביותר זול אם זה ליסינג פרטי [שלא הכל כלול]
העבודה כעת זה פשוט לחפש בסבלנות
לעבור חברה אחרי חברה ולהחליט מה טוב בשבילך
ממליץ לך לעשות רשימה מסודרת של הציפיות שלך
סכום ראשוני
מחיר חודשי
סוף התקופה
ביטוחים
טיפולים
רכב גדול \קטן
חשמלי \ פלאג אין
וכו -
כיום אני נוסע למקום עבודה ברכבי הפרטי כ40K ק"מ בשנה בסוזוקי אלטו ידני.
המעסיק משלם לי 1500 ש"ח בחודש על נסיעות.
אני די בור בעולם המימון והרכב, האם יש אופציה שאוכל לשדרג איך שהוא לרכב חשמלי וכך לחסוך את הדלק ולהמשיך לשלם אותו דבר?
-
@יהודה-המנגן בגדול כן
יש מלא ליסינג באזור 2500 - 3500 ש"ח לחודש הכוללים הכל
יש אפי ביותר זול אם זה ליסינג פרטי [שלא הכל כלול]
העבודה כעת זה פשוט לחפש בסבלנות
לעבור חברה אחרי חברה ולהחליט מה טוב בשבילך
ממליץ לך לעשות רשימה מסודרת של הציפיות שלך
סכום ראשוני
מחיר חודשי
סוף התקופה
ביטוחים
טיפולים
רכב גדול \קטן
חשמלי \ פלאג אין
וכו@משה-אייזנבאך רק צריך לשים לב להגבלת קילומטראז של הליסינג
-
בדרך כלל בכזה קילומטרז המחיר עולה בליסינג
הייתי מציע לבדוק חלופה אחרת אבל זה מצריך חישוב מלא של כל ההוצאות [כולל עלות הרכב ] ואז לבדוק האם על פני שנתיים או שלוש תוכל להכניס בסכום הזה רכב היברידי או חשמלי משומש
דרך אגב מה סוג הנסיעה ואיך זה רק 1500 לחודש בכזה קילומטרז’ -
הייתי מציע לבדוק חלופה אחרת אבל זה מצריך חישוב מלא של כל ההוצאות [כולל עלות הרכב ] ואז לבדוק האם על פני שנתיים או שלוש תוכל להכניס בסכום הזה רכב היברידי או חשמלי משומש
דרך אגב מה סוג הנסיעה ואיך זה רק 1500 לחודש בכזה קילומטרז’@שי-אוריס כתב בעזרה בשדרוג לרכב:
דרך אגב מה סוג הנסיעה ואיך זה רק 1500 לחודש בכזה קילומטרז’הוא נוסע על אלטו, בטח לוקחת 1 ל16-18
לפות"ש אני הייתי חושב על רכב דיזל או גפ"מ בכזו נסועה, אבל הקניה תעלה לך כסף, ודי הרבה, אבל בסוף יוצא הפרש לא גדול בעלויות החודשיות, ומקבל משהו נורמלי, פשוט אני לא יכול לדמיין מישהו נוסע 40 אלף בשנה באלטו -
אם האוטו מספק אמינות טובה ולא מפריע לך הגודל או הכוח- הייתי נשאר, אלטו אחלה אוטו פשוט ואמין וחסכוני מאוד [חבר שלי מהכולל קנה עם 255K והיה מאוד מרוצה ב’'ה]
להחליף רכב בשביל לחסוך בדלק בדר’'כ יעלה יותר ממה שתכננת, אלא אם יש לך כסף מיותר כדי להתקדם
אין חיה כזו של 1500 בחודש, אולי פיקנטו ואז לא התקדמת כלל…
רכב חשמלי לרכישה ייתן החזר של כ 2800 בחודש לפחות לפני ביטוחים ועמדת טעינה…
וליסינג לדעתי זה כסף לפח כמו שכירות בגדול [וגם תשלום בסוף התקופה אם יש נזק משמעותי למשל פחחות] -
אני די בור בעולם המימון והרכב, האם יש אופציה שאוכל לשדרג איך שהוא לרכב חשמלי וכך לחסוך את הדלק ולהמשיך לשלם אותו דבר?
@יהודה-המנגן ידוע לי שלפריזבי יש עכשיו ליסינג ממש משתלם על איויזי לימו - רכב בגודל של סקודה אוקטביה - 2000 ש"ח בחודש כולל הכל. אין לי מושג מה זה אומר לגבי הכמות נסועה שלך. שווה בדיקה.
גילוי נאות. אין לי שום קשר איתם. יש לי קרוב משפחה שעשה את העסקה הזאת ומאוד מרוצה. אני אישית נהגתי על כזה רכב כשבוע וההתרשמות שלי מאוד טובה.
אולי בהזדמנות אעשה סקירה על הרכב. -
@יהודה-המנגן ידוע לי שלפריזבי יש עכשיו ליסינג ממש משתלם על איויזי לימו - רכב בגודל של סקודה אוקטביה - 2000 ש"ח בחודש כולל הכל. אין לי מושג מה זה אומר לגבי הכמות נסועה שלך. שווה בדיקה.
גילוי נאות. אין לי שום קשר איתם. יש לי קרוב משפחה שעשה את העסקה הזאת ומאוד מרוצה. אני אישית נהגתי על כזה רכב כשבוע וההתרשמות שלי מאוד טובה.
אולי בהזדמנות אעשה סקירה על הרכב.@חובק-עולם כתב בעזרה בשדרוג לרכב:
יש עכשיו ליסינג ממש משתלם
אל תשכח שבליסינג אפשר לנסוע עד 25.000-20.000 קילומטר בשנה
ו @יהודה-המנגן צריך לפחות 40.000 קילומטר בשנה -
@חובק-עולם כתב בעזרה בשדרוג לרכב:
יש עכשיו ליסינג ממש משתלם
אל תשכח שבליסינג אפשר לנסוע עד 25.000-20.000 קילומטר בשנה
ו @יהודה-המנגן צריך לפחות 40.000 קילומטר בשנה@חובק-עולם כתב בעזרה בשדרוג לרכב:
אין לי מושג מה זה אומר לגבי הכמות נסועה שלך. שווה בדיקה.
-
@חובק-עולם כתב בעזרה בשדרוג לרכב:
אין לי מושג מה זה אומר לגבי הכמות נסועה שלך. שווה בדיקה.
@חובק-עולם
@יהודה-המנגן כתב בפוסט הראשיכיום אני נוסע למקום עבודה ברכבי הפרטי כ40K ק"מ בשנה
אז הגבתי לך שליסינג זה עד מקסימום 25.000קילומטר בשנה
ככה שזה יצא לו מאוד מאוד יקר הליסינג אם הכמות קילומטר שהוא צריך
בקיצור לא שווה ליסינג בכמות קילומטרים שהוא צריך -
@חובק-עולם
@יהודה-המנגן כתב בפוסט הראשיכיום אני נוסע למקום עבודה ברכבי הפרטי כ40K ק"מ בשנה
אז הגבתי לך שליסינג זה עד מקסימום 25.000קילומטר בשנה
ככה שזה יצא לו מאוד מאוד יקר הליסינג אם הכמות קילומטר שהוא צריך
בקיצור לא שווה ליסינג בכמות קילומטרים שהוא צריך@אבא-תודה-רבה לזה הכוונה שווה בדיקה. שירים צלצול ויקח הצעה. מקסימום זה לא יהיה רלוונטי.
-
@יהודה-המנגן תבדוק לקיחת מימון על חשמלי יד שניה
אם תמצא (אני לא מתמצא מספיק) מימון על 70.000 לארבע שנים עם ריבית של 7 אחוז, זה יכול להיו משתלם, תשלום חודשי של קצת פחות מ1700 ש״ח (שחלקו הניכר יחזור אליך לאחר ארבעת השנים אם תוכל למכור) עוד קצת שקלים על חשמל, והתפנקת.השאלה אם החברה צריכה לשלם לך פרעון מימון לרכב שיהיה שלך אחר כך, אולי תשתמש בזה לחשמל וביטוח, וישאר לך עודף.
כמובן רק אם יש לך אפשרות לטעון בבית, אחרת זה יקר.
גם צריך לקחת בחשבון את מחיר המקיףהחלום שלי לעשות את זה בעתיד הקרוב, נסעתי החודש 3000 ק״מ, ועם כל הכבוד לקליאו החסכונית, זה גם עולה זוז או שניים.
-
@יהודה-המנגן תבדוק לקיחת מימון על חשמלי יד שניה
אם תמצא (אני לא מתמצא מספיק) מימון על 70.000 לארבע שנים עם ריבית של 7 אחוז, זה יכול להיו משתלם, תשלום חודשי של קצת פחות מ1700 ש״ח (שחלקו הניכר יחזור אליך לאחר ארבעת השנים אם תוכל למכור) עוד קצת שקלים על חשמל, והתפנקת.השאלה אם החברה צריכה לשלם לך פרעון מימון לרכב שיהיה שלך אחר כך, אולי תשתמש בזה לחשמל וביטוח, וישאר לך עודף.
כמובן רק אם יש לך אפשרות לטעון בבית, אחרת זה יקר.
גם צריך לקחת בחשבון את מחיר המקיףהחלום שלי לעשות את זה בעתיד הקרוב, נסעתי החודש 3000 ק״מ, ועם כל הכבוד לקליאו החסכונית, זה גם עולה זוז או שניים.
@איש-גמזו כתב בעזרה בשדרוג לרכב:
החלום שלי לעשות את זה בעתיד הקרוב, נסעתי החודש 3000 ק״מ, ועם כל הכבוד לקליאו החסכונית, זה גם עולה זוז או שניים.
כמה באמת יוצא לך בקליאו?
אני בחודשיים שהקליאו אצלי נסענו בערך 4000 ק"מ בס"ה (עם הרבה בעיר) ושילמתי 2200 ש"ח בדלק
יוצא 55 אג’ לק"מ -
@איש-גמזו כתב בעזרה בשדרוג לרכב:
החלום שלי לעשות את זה בעתיד הקרוב, נסעתי החודש 3000 ק״מ, ועם כל הכבוד לקליאו החסכונית, זה גם עולה זוז או שניים.
כמה באמת יוצא לך בקליאו?
אני בחודשיים שהקליאו אצלי נסענו בערך 4000 ק"מ בס"ה (עם הרבה בעיר) ושילמתי 2200 ש"ח בדלק
יוצא 55 אג’ לק"מ -
@טוסון כתב בעזרה בשדרוג לרכב:
כמה באמת יוצא לך בקליאו?
עדיין לא הספקתי לבדוק את זה יסודי, ועדיין לא ירדה לי הההו״ק מדיוטי.
אני אישית הרבה פעמים לא מתגבר ונוסע עם רגל קשה על הגז, מה שמן הסתם לא תורם לחיסכון.