בשורה משמחת: משלוחים לכל הארץ מ-בראל חלפים
-
אני שמח לעדכן שבס"ד הצלחנו להסדיר את עניין המשלוחים עם @בראל-גמח-חלפים
ומעתה ניתן להזמין ממנו לכל הארץ (למקומות שלא היו לו משלוחים עד כה) בעלות משלוח של 40 ש"ח (עד 15 ק"ג, מכאן ואילך מחיר אחר, נעדכן בהמשך).0523204044 בראל
לא לשכוח לבקש מחיר של חברי הפורום,
ולמסור לו ד"ש ממני…
(ומ @שלמה
)אחלה בראל בעולם!
שימו לב שלמקומות בסביבה כמו אלעד - הוא יכול לשלוח בחינם בימים א-ה, ניתן לברר מולו בדיוק.
-
ג גיל התייחס לנושא זה
-
ומעתה ניתן להזמין ממנו לכל הארץ (למקומות שלא היו לו משלוחים עד כה) בעלות משלוח של 40 ש"ח (עד 15 ק"ג, מכאן ואילך מחיר אחר, נעדכן בהמשך).0523204044 בראל
ולמסור לו ד"ש ממני…
(ומ @שלמה
)אחלה בראל בעולם!
שימו לב שלמקומות בסביבה כמו אלעד - הוא יכול לשלוח בחינם בימים א-ה, ניתן לברר מולו בדיוק.
@גיל וואיי וואיי כמה חשוב כמה נצרך. תודה ענקית על סידור העניין!!
בעבר ביטלתי פעמיים הזמנה אצלו כי לא היה לי מי שישלח את ההזמנה בצורה מסודרת דרכו.חבר’ה מהיום אין יותר תירוצים!
@בראל-גמח-חלפים אחד האלופים בתחום הרכב, ועם מחירים ש (כמעט ו) לא תמצאו בשום מקום. -
@גיל וואיי וואיי כמה חשוב כמה נצרך. תודה ענקית על סידור העניין!!
בעבר ביטלתי פעמיים הזמנה אצלו כי לא היה לי מי שישלח את ההזמנה בצורה מסודרת דרכו.חבר’ה מהיום אין יותר תירוצים!
@בראל-גמח-חלפים אחד האלופים בתחום הרכב, ועם מחירים ש (כמעט ו) לא תמצאו בשום מקום.@תודה-לבורא-עולם-0
תן דוגמא למחירים אם אפשר -
@תודה-לבורא-עולם-0
תן דוגמא למחירים אם אפשר -
ולמסור לו ד"ש ממני…
(ומ @שלמה
)אחלה בראל בעולם!
-
זה כולל חלקים כמו מראה יד שניה?
-
זה כולל חלקים כמו מראה יד שניה?
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים לא ידוע לי שהוא עובד עם יד שניה