איזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח
-
@מאירוש כתב באיזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח:
האם איביזיה נחשב רכב חסכן? אמין?
חסכן כן אמין לא (וגם אם מישהו יגיד שהוא אמין זה ביחס לגרמניות ורחוק מאוד מהעלויות של היפניות גם במה שמוגדר תחזוקה ולא רק בתקלות)
לדעתי היאריס ההיברידי יסחוב מצוין למי שלא מחפש הרגשה של מנוע טורבו חזק אלא רק להצליח לעלות את העליות על מהירות סבירה -
@המייבין
אני בודק כרגע פיאט 500e חשמלי, מצאתי אחת שנת 2022, יד 2 עם 36 אלף ק”מ, ומתלבט האם ללכת עליה.מה שמעניין אותי בעיקר זה איך הרכב מבחינת אמינות לאורך זמן, הסוללה, תקלות ועלויות תחזוקה. האם יש דברים שכדאי במיוחד לבדוק לפני שקונים?
מישהו מכיר?
@מאירוש כתב באיזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח:
@המייבין
אני בודק כרגע פיאט 500e חשמלי, מצאתי אחת שנת 2022, יד 2 עם 36 אלף ק”מ, ומתלבט האם ללכת עליה.מה שמעניין אותי בעיקר זה איך הרכב מבחינת אמינות לאורך זמן, הסוללה, תקלות ועלויות תחזוקה. האם יש דברים שכדאי במיוחד לבדוק לפני שקונים?
מישהו מכיר?
לא מכיר את הרכב, אבל אם הוא בתקציב שלך, זה אומר משהו, ירידת ערך עצומה
דבר ראשון תבדוק (באינטרנט, לא ברכב הספציפי, זה בודקים אח"כ) מהירות טעינה (אם יש גם AC וגם Dc), קיבולת סוללה - טווח נסיעה, ואחריות -
@המייבין
מישהו מכיר?
האם יש דברים שכדאי במיוחד לבדוק לפני שקונים?
תנסה לחשבן את הירידת ערך כי לפעמים ההפרש לא שווה את החיסכון בדלק
מישהו מכיר?
פיאט אני מכיר (לרעה) אבל את החשמלי שלהם אני לא מכיר (אבל תבדוק טוב שזה לא עם הטווח של ה190 ק"מ)
-
באזור המחיר הזה [40K] ניתן לקנות גם MG ZS חשמלי שנותן לכאורה בהכל יותר [אולי פער קטן בטווח לטובת הפיאט בגלל הגודל שלה לא יודע]
אא"כ חשוב לך העיצוב הגזור של הפיאט שדרך אגב גם מתורגם במחירון, [-ביד 2 לא ראיתי אחת בטווח המחירים שציינת]
ואם אתה כבר עולה עוד קצת אז יש לך כבר ג’ילי שזה לגמרי רמה מעל… -
באזור המחיר הזה [40K] ניתן לקנות גם MG ZS חשמלי שנותן לכאורה בהכל יותר [אולי פער קטן בטווח לטובת הפיאט בגלל הגודל שלה לא יודע]
אא"כ חשוב לך העיצוב הגזור של הפיאט שדרך אגב גם מתורגם במחירון, [-ביד 2 לא ראיתי אחת בטווח המחירים שציינת]
ואם אתה כבר עולה עוד קצת אז יש לך כבר ג’ילי שזה לגמרי רמה מעל…@צפוני-פשוט
מה אתם אומרים על סוזוקי בלנו או על מיציבושי ספייס סטאר?
מישהו מכיר?
תודה -
@צפוני-פשוט
מה אתם אומרים על סוזוקי בלנו או על מיציבושי ספייס סטאר?
מישהו מכיר?
תודה@מאירוש כתב באיזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח:
סוזוקי בלנו או על מיצובישי ספייס סטאר?
שניהם אמינים אבל רועשים מאוד
הספייס לא יסחוב בעליות, הבלנו קצת יותר טוב אבל גם ‘לא משהו’ -
סוזוקי בלנו או על מיצובישי ספייס סטאר?
שניהם אמינים אבל רועשים מאוד
הספייס לא יסחוב בעליות, הבלנו קצת יותר טוב אבל גם ‘לא משהו’@חיים-Y0737
אני לא כל כך צריך שיסחוב טוב בעליות
אבל הם חסכונים בדלק? בתיקונים? -
@חיים-Y0737
אני לא כל כך צריך שיסחוב טוב בעליות
אבל הם חסכונים בדלק? בתיקונים?@מאירוש כתב באיזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח:
חסכונים בדלק? בתיקונים
למיטב ידיעתי כן, הספייס אפילו יותר
-
אני גר גם בגוש באזור כמו מיצד וחבריו עם מאזדה 2 שגם סוחב יחסית בקלילות את העליות גם קטן גם יחסית חסכוני לבנזין(1:13) והכי חשוב כמעט ללא טיפולים וגם אם יש הטיפולים שלה זולים ממש ממליץ עליה בחום (והאמת שאני איני מבין מדוע בכל השרשורים על איזה רכב לקנות לא מופיע כמעט ההצעה של מאזדה 2)
-
אני גר גם בגוש באזור כמו מיצד וחבריו עם מאזדה 2 שגם סוחב יחסית בקלילות את העליות גם קטן גם יחסית חסכוני לבנזין(1:13) והכי חשוב כמעט ללא טיפולים וגם אם יש הטיפולים שלה זולים ממש ממליץ עליה בחום (והאמת שאני איני מבין מדוע בכל השרשורים על איזה רכב לקנות לא מופיע כמעט ההצעה של מאזדה 2)
@בנימין-הלוי כתב באיזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח:
מאזדה 2)
מעניין, אני שמעתי שהיא טוחנת דלק מכמה וכמה… אבל בהחלט רכב כיפי ואמין
-
@בנימין-הלוי כתב באיזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח:
מאזדה 2)
@חיים-Y0737 כתב באיזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח:
מאזדה 2)
סטיגמה שהגיעה בגלל שאר המאזדות לפני שקניתי דיברתי עם 6 אנשים שמחזיקים את הרכב הזה וכולם טענו נתונים דומים
-
@חיים-Y0737 כתב באיזה רכב מומלץ לזוג שגר בגוש עציון לנסיעות באזור ולירושלים ופעם בחודש לדרום 30-40 אש"ח:
מאזדה 2)
סטיגמה שהגיעה בגלל שאר המאזדות לפני שקניתי דיברתי עם 6 אנשים שמחזיקים את הרכב הזה וכולם טענו נתונים דומים
נתונים דומים
באיזור הררי כמו מיצד זה פשוט לא הגיוני לדעתי להוציא צריכת דלק כזו, היתה לי פאביה דיזל שיכלה להגיע ל 1.20 ובנסיעות לירושלים היתה עושה 1.14 בגלל העליות
-
מאזדה 2)
מאזדה 2)
יש לי חבר עם מאזדה 2, טוען ל1/8-10