באיזה תחנת דלק הדלק הכי איכותי
-
יש לי בצג של הלוח שעונים מד של כמה ק"מ נשאר לפי הדלק (אני יודע שזה לא מדוייק וזה תלוי בהרבה דברים), כשאני מתדלק במקום אחד הוא כותב לי שנשאר 620 ק"מ וכשאני מתדלק במקום אחר הוא כותב שנשאר 680 ק"מ, מה זה אומר?
-
יש לי בצג של הלוח שעונים מד של כמה ק"מ נשאר לפי הדלק (אני יודע שזה לא מדוייק וזה תלוי בהרבה דברים), כשאני מתדלק במקום אחד הוא כותב לי שנשאר 620 ק"מ וכשאני מתדלק במקום אחר הוא כותב שנשאר 680 ק"מ, מה זה אומר?
@חיים-ברזל כתב בבאיזה תחנת דלק הדלק הכי איכותי:
זה מוזר ומעניין…
כי לענ"ד זה לא חיישנים אלא לפי המד/מצוף בשקלול הממוצע שלך… -
@חיים-ברזל גם לי יש את אותו הדבר… פעם אחת 550 פעם אחרת 600!
לא חשבתי שיש לזה פתרון, כי גם אני הבנתי שזה בטח נמדד לפי המד דלק, ופחות בעניין של האיכות, אבל עכשיו אחרי הנושא פה, יש סיכוי שזה קשור? -
לא חשבתי שיש לזה פתרון, כי גם אני הבנתי שזה בטח נמדד לפי המד דלק, ופחות בעניין של האיכות, אבל עכשיו אחרי הנושא פה, יש סיכוי שזה קשור?@פריוס-2 כתב בבאיזה תחנת דלק הדלק הכי איכותי:
לא חשבתי שיש לזה פתרון, כי גם אני הבנתי שזה בטח נמדד לפי המד דלק, ופחות בעניין של האיכות, אבל עכשיו אחרי הנושא פה, יש סיכוי שזה קשור?אני חשדתי כבר הרבה זמן בפרט שהתחנת דלק שאני מתדלק בה ומופיע לי 620 ק"מ זה תחנת דלק שאמרו כאן ובעוד כמה מקומות כמה וכמה פעמים שהיא חשודה על הדלק שלה
לכן חשבתי שאולי זה קשור -
שתי תשובות בדבר.
א. יש לי הונדה גאז וזה גם ככה, ואחרי זמן של נסיעה זה משתנה, לדעתי הרכב משקלל נתונים של נסיעות קודמות, ואחררי כמה זמן של נסיעה הוא מחשב לפי הנסיעה העכשוית.
ב. בכל תחנת דלק ואפי’ בתוך התחנה כל אקדח דלק קופץ בזמן אחר, לכן יכול להיות שלפעמים קופץ קודם וממילא התמלא פחות דלק. -
שתי תשובות בדבר.
א. יש לי הונדה גאז וזה גם ככה, ואחרי זמן של נסיעה זה משתנה, לדעתי הרכב משקלל נתונים של נסיעות קודמות, ואחררי כמה זמן של נסיעה הוא מחשב לפי הנסיעה העכשוית.
ב. בכל תחנת דלק ואפי’ בתוך התחנה כל אקדח דלק קופץ בזמן אחר, לכן יכול להיות שלפעמים קופץ קודם וממילא התמלא פחות דלק.@תודה-השם כתב בבאיזה תחנת דלק הדלק הכי איכותי:
אם ככה זה היה צריך להיות שווה בכל התחנות דלק ולא משנה איזה תחנה מתדלקים, פה הסיפור הוא שקבוע בתחנת דלק מסויימת הוא כותב פחות
-
לא חשבתי שיש לזה פתרון, כי גם אני הבנתי שזה בטח נמדד לפי המד דלק, ופחות בעניין של האיכות, אבל עכשיו אחרי הנושא פה, יש סיכוי שזה קשור? -
@פריוס-2
בפריוס הוא רושם לך כ"כ קצת?
לי היה פריוס ובמיכל מלא היה רושם לי סביב 720 (בפועל 600 וקצת) -
@נתי-2 כן… זה חריג…?
אשמח לשמוע
קניתי את הרכב מלפני חודשיים, ככה שאין לי הרבה ניסיון איתו, אבל מיליתי דלק עד שהקפיץ לי, ופעמים מתוך 4 היה לי על 550 -
@נתי-2 כן… זה חריג…?
אשמח לשמוע
קניתי את הרכב מלפני חודשיים, ככה שאין לי הרבה ניסיון איתו, אבל מיליתי דלק עד שהקפיץ לי, ופעמים מתוך 4 היה לי על 550