סוף סוף - הפקדת רישיון רכב אונליין
-
עד היום מי שרצה להשבית את הרכב שלו ולקבל החזר יחסי על אגרת הרישוי, היה צריך לקבוע תור, ולעשות זאת מול בנאדם [לאו דווקא, אבל מדבר הולך על שתיים] במשרד הרישוי, מה שהפך את כל העסק לבלתי כדאי, למשל הרכב שלי היה מושבת למשל למעלה מחודש בשל החלפת מנוע, ולא השתלם לי לנסוע לירושלים ולבזבז יום שלם בשביל לקבל החזר של בערך 100 ש"ח.
כעת סוף סוף [אולי זה משהו נגדי אישית...] אפשר לעשות את זה אונליין דרך האזור אישי ממשלתי.
שימושי מאוד לכל מי שהרכב שלו מושבת בשל תקלה והוא רוצה לתקן בנחת.
יצויין שהחזר אגרה יתקבל רק אם הרשיון הושבת למעלה מ30 יום, אבל אני הייתי ממליץ לכל מי שיש לו תקלה רצינית שמשביתה את הרכב, דבר ראשון לעשות את זה, בסוף התיקון יכול להתמשך על פני חודש, מניסיון...
וגם מי שטס לחו"ל או משהו, אם אין לו איזה גיס להשאיר אצלו את הרכב כמנהג בעלי בתים נדיבים דפה.
רק לשים לב שבזמן ההפקדה חל איסור חמור לנהוג ברכב, העובר על כך צפוי לקנס משמעותי מאוד, וככל הנראה גם אין לו ביטוח -
@EBA רק הפקדה? היו עושים גם הורדת רכב מהכביש אונלין למה לא עושים את זה אני לא מצליח להבין מה הסיפור אני יש לי יותר נכון היה לי רכב שהיה רשום על שמי וחבר עבר איתו תאונה ל"ע וזה היה בזמן של הקורונה והיה אפשר רק להפקיד את הרשיון כי לא היה אפשר להגיע פיזית ועד היום הרשיון שלו מופקד ואין לי כוח לטפל בזה להוריד אותו סופית מהכביש... פשוט טפשות אמיתית למה אי אפשר לעשות את זה
-
@Klonimoos כתב בסוף סוף - הפקדת רישיון רכב אונליין:
מחילה, תוכל לבאר יותר על איזה אגרה בידיוק מדובר? הטסט השנתי?
כן, האלף ומשהו שמשלמים לפני הטסט.
-
@EBA האפשרות הזו התבטלה?
הפקדתי את הרישיון רכב באיזור האישי
אחרי תקופה רציתי להסיר את ההפקדה אבל היה כתוב שזמנית אי אפשר לעשות הפקדת והסרת הפקדה, עכשיו נעלמה ההודעה ועדיין אי אפשר לעשות
גם פה שהיה כתוב שאפשר לעשות אונליין לא מוזכר את עכשיו
מישהו יודע משהו אם זה יהיה בזמן הקרוב, או שצריך ללכת למשרד הרישוי?