קיבלתי דוח משומר דרך
-
קיבלי דוח משומר דרך
על נסיעה אחרי קו הפרדה רצוף
מצורף הדוח ,
יש לי מה לעשות
דוח שומר דרך.pdf -
קיבלי דוח משומר דרך
מצורף הדוח ,
יש לי מה לעשות
דוח שומר דרך.pdf -
אין דרך לזהות…
ואין מה לעשות…
יש הבדל מסוים בנוגע לצורת האכיפה אם יש לך הוכחה שהם עושים בצורה בררנית ועוד כמה דברים @גיל כתב על זה איפשהו לא מוצא עכשיו,מישהו מכיר דרך לחפש בפורום ב’הודעות המשתמש’?
אבל בכללי יש עבירות שאין מה לערער, וזה ברור שהעבירה נעשתה, ואם אין עניין מיוחד לערער כמו נהג חדש או ביטול נקודות…
אין מה לעשותולא זו בלבד אלא שכעת הולך להיות, או אפילו כבר יש מצלמות כאלה גם על רכב משטרה כך שאלפי רכבי משטרה מחלקים דוח"ות בלי לעצור את הרכב ובלי שהשוטר רואה את העבירה, מספיק שהמצלמה רואה…
זהו.
מעניין כמה זמן עד שהכל יהיה בAI על כל הכבישים בארץ ואז נפסיק לעשות עבירות,
-
אין דרך לזהות…
ואין מה לעשות…
יש הבדל מסוים בנוגע לצורת האכיפה אם יש לך הוכחה שהם עושים בצורה בררנית ועוד כמה דברים @גיל כתב על זה איפשהו לא מוצא עכשיו,מישהו מכיר דרך לחפש בפורום ב’הודעות המשתמש’?
אבל בכללי יש עבירות שאין מה לערער, וזה ברור שהעבירה נעשתה, ואם אין עניין מיוחד לערער כמו נהג חדש או ביטול נקודות…
אין מה לעשותולא זו בלבד אלא שכעת הולך להיות, או אפילו כבר יש מצלמות כאלה גם על רכב משטרה כך שאלפי רכבי משטרה מחלקים דוח"ות בלי לעצור את הרכב ובלי שהשוטר רואה את העבירה, מספיק שהמצלמה רואה…
זהו.
-
אין דרך לזהות…
ואין מה לעשות…
זהו.
-
קיבלי דוח משומר דרך
מצורף הדוח ,
יש לי מה לעשות
דוח שומר דרך.pdf@שמו עשה שם קופה לפחות 3 רכבים, אני לא בטוח שהצליח לקלוט את המספר של הסקודה,
בכללי לא הבנתי למה בבית שמש יש הרבה רחובות עם קו רציף.