קיבלתי דוח משומר דרך
-
אין דרך לזהות…
ואין מה לעשות…
יש הבדל מסוים בנוגע לצורת האכיפה אם יש לך הוכחה שהם עושים בצורה בררנית ועוד כמה דברים @גיל כתב על זה איפשהו לא מוצא עכשיו,מישהו מכיר דרך לחפש בפורום ב’הודעות המשתמש’?
אבל בכללי יש עבירות שאין מה לערער, וזה ברור שהעבירה נעשתה, ואם אין עניין מיוחד לערער כמו נהג חדש או ביטול נקודות…
אין מה לעשותולא זו בלבד אלא שכעת הולך להיות, או אפילו כבר יש מצלמות כאלה גם על רכב משטרה כך שאלפי רכבי משטרה מחלקים דוח"ות בלי לעצור את הרכב ובלי שהשוטר רואה את העבירה, מספיק שהמצלמה רואה…
זהו.
מעניין כמה זמן עד שהכל יהיה בAI על כל הכבישים בארץ ואז נפסיק לעשות עבירות,
-
קיבלי דוח משומר דרך
על נסיעה אחרי קו הפרדה רצוף
מצורף הדוח ,
יש לי מה לעשות
דוח שומר דרך.pdf@שמו עשה שם קופה לפחות 3 רכבים, אני לא בטוח שהצליח לקלוט את המספר של הסקודה,
בכללי לא הבנתי למה בבית שמש יש הרבה רחובות עם קו רציף. -
@שמו עשה שם קופה לפחות 3 רכבים, אני לא בטוח שהצליח לקלוט את המספר של הסקודה,
בכללי לא הבנתי למה בבית שמש יש הרבה רחובות עם קו רציף.@israel_458xv20n כתב בקיבלתי דוח משומר דרך:
בכללי לא הבנתי למה בבית שמש יש הרבה רחובות עם קו רציף.אה!! אם זה בבית שמש -ברמה ד’, בטח יש מה להגיש ערעור כל רמה ד’ הקווים לא נאכפים ואין דרך לקיים אותם יש נת"צ לא מסומנים ולא פעילים, וכל השכונה ברדק אחד גדול…
אולי אפשר לערער על אכיפה בררנית או על מצב בשטח שלא מאפשר שמירה או משהו כזה, מבחינת המיקום…
-
@israel_458xv20n כתב בקיבלתי דוח משומר דרך:
בכללי לא הבנתי למה בבית שמש יש הרבה רחובות עם קו רציף.אה!! אם זה בבית שמש -ברמה ד’, בטח יש מה להגיש ערעור כל רמה ד’ הקווים לא נאכפים ואין דרך לקיים אותם יש נת"צ לא מסומנים ולא פעילים, וכל השכונה ברדק אחד גדול…
אולי אפשר לערער על אכיפה בררנית או על מצב בשטח שלא מאפשר שמירה או משהו כזה, מבחינת המיקום…
-
@קלאטש כן זה ברמה ד
זה רחוב צדדי שגם אם שוטר רואה אותך לא נראה לי היה נותן דוח.
איך אפשר לערער על אכיפה בררנית מה אני כותב להם ?@שמו כתב בקיבלתי דוח משומר דרך:
@קלאטש כן זה ברמה ד
זה רחוב צדדי שגם אם שוטר רואה אותך לא נראה לי היה נותן דוח.
איך אפשר לערער על אכיפה בררנית מה אני כותב להם ?@גיל עזרתך דרושה כאן…
עכשיו זה שבחו של אדם בפניו כי אתה נמצא בשרשור, אבל ודאי אצלי שזה מקצת דמקצת שבחו
-
קיבלי דוח משומר דרך
מצורף הדוח ,
יש לי מה לעשות
דוח שומר דרך.pdf -
@גיל כתב בקיבלתי דוח משומר דרך:
@שמו כמו שכתב @קלאטש , יש לך מה לטעון?
עניין “העלמת עין” של שוטר היא לא טענה, לגורמי אכיפת החוק יש סמכות גמישה לאכוף את החוק או לא לאכוף, בהתאם לכל מיני כללים ופרטים.
לכן, שומרי דרך יותר “גרועים” בעניין. זה אחד ההבדלים בין שוטר תנועה למתנדב במשטרת התנועה.
אז שוב - יש לך מה לטעון?הטענה היא ברורה לכל מי שמכיר את האיזור הקווים שם שורטטו בלי קשר למציאות, לדוג’ יש קו רצוף באמצע נתיב, ליד נת"צ לא פעיל ותחנת אוטובוס לא קיימת, כלומר יש תחנות אבל לא שם האוטובוסים עוצרים אלא בתחנות אחרות…
קיצורו של דבר אין שם תנאי נסיעה מתאימים והקו הרצוף שורטט בלי התחשבות בתנאי הדרך, ולא נאכף בשום זמן,
כנראה השומר דרך הגיע מראשון לציון או משהו כזה ששם הכל כמו בספר לימוד.עד כאן האם טענה??
-
@שמו כמו שכתב @קלאטש , יש לך מה לטעון?
עניין “העלמת עין” של שוטר היא לא טענה, לגורמי אכיפת החוק יש סמכות גמישה לאכוף את החוק או לא לאכוף, בהתאם לכל מיני כללים ופרטים.
לכן, שומרי דרך יותר “גרועים” בעניין. זה אחד ההבדלים בין שוטר תנועה למתנדב במשטרת התנועה.
אז שוב - יש לך מה לטעון?הטענה היא ברורה לכל מי שמכיר את האיזור הקווים שם שורטטו בלי קשר למציאות, לדוג’ יש קו רצוף באמצע נתיב, ליד נת"צ לא פעיל ותחנת אוטובוס לא קיימת, כלומר יש תחנות אבל לא שם האוטובוסים עוצרים אלא בתחנות אחרות…
קיצורו של דבר אין שם תנאי נסיעה מתאימים והקו הרצוף שורטט בלי התחשבות בתנאי הדרך, ולא נאכף בשום זמן,
כנראה השומר דרך הגיע מראשון לציון או משהו כזה ששם הכל כמו בספר לימוד.עד כאן האם טענה??
-
@קלאטש לטעון שהרצפה עקומה זו לא טענה לעשות עליה פישוט ידיים ורגליים ביוה"כ (ובראש השנה, לאחינו).
אם הסימון לא מוצדק - פונים לגורמים שמתאימים, לא עושים מה בראש.
הלוא כן?
אז זו לא טענה.@גיל כתב בקיבלתי דוח משומר דרך:
@קלאטש לטעון שהרצפה עקומה זו לא טענה לעשות עליה פישוט ידיים ורגליים ביוה"כ (ובראש השנה, לאחינו).
הלוא כן?
אז זו לא טענה.אתה צודק ובכל אופן, למי שמכיר שם את המצב, זה לא משהו רגיל, אולי יש דרך לנסח את זה משפטית, אמתין לבעל הדו"ח שידבר בעד עצמו שיש לו כח ורצון גדול יותר לטעון…
-
הלוא כן?
אז זו לא טענה.אתה צודק ובכל אופן, למי שמכיר שם את המצב, זה לא משהו רגיל, אולי יש דרך לנסח את זה משפטית, אמתין לבעל הדו"ח שידבר בעד עצמו שיש לו כח ורצון גדול יותר לטעון…
-
קיבלי דוח משומר דרך
מצורף הדוח ,
יש לי מה לעשות
דוח שומר דרך.pdf -
@שמו אם חשוב לך תטשטש גם את הברקוד…
(נשמע קצת מוזר שאתה מקבל סרטון של עוד אנשים שעברו את אותו עבירה מבלי שמטשטשים את הפרטים שלהם) -
@aiib
יש לי אפשרות לראות את הסירטון במחשב ?
תודה רבה הרב קלאטש
תכלס יש לי מה לנסות לערער או לבקש להישפט
שאולי לא יקבעו לי משפט ויעבור שנה מהדוח?@שמו כתב בקיבלתי דוח משומר דרך:
יש לי אפשרות לראות את הסירטון במחשב ?