אפשרות תרומה לאחזקת שרתי הפורום
-
שלום וברכה
היום באחד מהשרשורים @מאיר כתב לי שהפרום אין לו שרתים חזקים ולכן אי אפשר להעלות דברים כבדים, רציתי להציע אולי לעשות בכניסה לפורום אפשרות תמיכה כספית לפורום אני מאמין אם ביום מן הימים שאדם יעזר בפורום או בבאים דרכו אם לגבי תיקון מסויים או קניה, ההכרת הטוב שלו לפורום תוכל להתבטות עם תרומה ועזרה לפורום הזה שיוכל לעזור לעוד אנשים במיוחד במקרה שאם הפורום עזר לו או חסך לו כסף דוגמא אם זה חסך לו 1000 שח הוא ישמח לדעתי לתרום כמה שקלים מהחיסכון שנעשה לו ובדידי הוה עובדא שקניתי את הפריוס שלי המסך הפסיק לעבוד באופן פתאומי ורק תגידו לי מה הייתי עושה אם לא היה את הפורום הזה שהכיר לי את @אליהו שעשה לי העבודה בצורה הטובה ביותר ובמחיר הזול ביותר שאפשר למצוא?
הייתי משלם 1000 שח לפחות במקום אחר ואני בטוח שיש עוד הרבה סיפורים כאלו שעומדים מאחורי הפורום הנפלא הזה....
לדעתי זה יוכל לעזור הרבה.... -
@צילפינגים קודם כל תודה רבה וייש"כ.
אני אישית מאד שונא תרומות. לא יודע למה אבל זה מרגיש לי שזה משחית לי משהו במידות.
אילו היה לי כח הייתי שופך את כל מה שאני חושב על תרומות... לא פעם ולא פעמיים אני שומע על קמפיין המליון.. אלא שהעני מקבל רק 300,000 שח בגלל שיש הוצאות פרסום...לצערנו מאד מאד משתלם לפתוח קרן תרומות מהסיבה שמותר (?) לקחת 49% עבור המתרים, ואילו הוצאות ההתרמה (פרסום וכדו') הם מה51% של העני המסכן... ואז מה שקורה שיש ביקוש בפירסום התרמות אך בעלי שטחי הפרסום לא רוצים לייצר לעצמם שם של קופת צדקה ונאלצים להעלות מחירים...
מישהו פעם שאל את עצמו כמה עולה פרסום שנתיים של ערכאות השבת של ארגון ושמרו? קשה לי להאמין שזה פחות ממליון שקל... 😭😭מה שקרה בסוף זה שנגזר דינם של העניים האמיתיים שלא נשאר להם כלום!!
טוב, אולי נסחפתי, אבל יש לי טעם מר מתרומות...
בקיצור, אני מאמין שבקרוב אוכל לשים פרסומות (כמובן בלי לכסות תוכן) שהם יכסו את ההוצאות.
מה שמתבקש ממכם משתמשים יקרים, להפיץ את הפורום ככל האפשר ולהכניס כמה שיותר משתמשים חדשים. ועל ידי כך יהי לפורום כח פרסום משמעותי. זאת תהיה התרומה האמיתית לפורום!!!
אני גם צריך מישהו יסביר לי איך עובד העניין של הנפקת קבלות וכו'. אם מישהו מבין בזה שיצור עימי קשר.
-
@מאיר כתב באפשרות תרומה לאחזקת שרתי הפורום:
אני אישית מאד שונא תרומות
א. מזדהה איתך! וזה מתחבר לי מאד איתך, שרק תורם לציבור, שתזכה ליהיות תמיד בצד הנותנים!
ב. עיין מה שכתבתי פה ואני באמת חושב, שמי ששם כסף למזגן בשטיבלאך, הוא לא תורם! הוא קונה מזגן! וגם פה אפשר בסיגנון של, 'משתמש, נהנה? תן יד להקמה, בשבילך!' לא תרומות ולא צדקות! כולם מסכימים שכמו שבלי שישלמו למזגן בביה''כ יהיה חם! וגם בפורום בלי שיכניסו כסף תיהיה פחות עזרה! פחות תמונות! ועוד!@מאיר כתב באפשרות תרומה לאחזקת שרתי הפורום:לקחת 49% עבור המתרים
כידוע על הסיפור של הרוששיבע' שהלך לתורם קבוע של 9,000 ₪ כל שנה, והוא נתן לו 8,978 ₪, וישאלהו ממה נפשך! ענה לו התורם, שמעתי הישיבה לא משהו... אבל את החלק שלך אני לא יכול להוריד.....
-
@מיישה כתב באפשרות תרומה לאחזקת שרתי הפורום:
@מאיר נראה לי הכי טוב בביט
אבל אם זה פרסומות בדרך כלל רוצים חשבוניות כהוצאה מוכרת בכל מצב הוא צריך חשבוניות שלחתי ל @מאיר במייל שאני קצת מבין בעניני חשבונות מחכה לגובה ממנו אני יוכל לעזור בשמחה רבה ולהפנות לאנשי המקצוע
-
@Klonimoos באשדוד מזגן בשיטבלך עולה 18 שקל [2 מזגנים של 2.5 כ"ס] לשעה אז נראה לי תרומה ענקית....