אורות אחוריים שחדלו לעבוד מזדה 3
-
@MEM כתב באורות אחוריים שחדלו לעבוד מזדה 3:
איך אני בודק את הפיוז?
יש מקום להכניס את הראש של הטסטר כשהפיוז בפנים לבדוק אם יש מתח בשני הצדדים, או באופ"א?יש שתי דקודות קטנות של ברזל או מתכת ואתה יוכל לגעת בהם עם הטסטר
(ותפעיל את המנוע) אם יש מתח בנקודות האלו אז מסתבר שהפיוז תקין…
בהצלחה אחי… -
@טוסון איך אני בודק את הפיוז?
יש מקום להכניס את הראש של הטסטר כשהפיוז בפנים לבדוק אם יש מתח בשני הצדדים, או באופ"א? -
@MEM כתב באורות אחוריים שחדלו לעבוד מזדה 3:
@טוסון איך אני בודק את הפיוז?
יש מקום להכניס את הראש של הטסטר כשהפיוז בפנים לבדוק אם יש מתח בשני הצדדים, או באופ"א?צריך רק לחבר את הקליפס-עם-חוט, שבראש הטסטר, לנקודת מתכת בגוף האוטו, דלת או משהוא כזה
-
בס"ד עדיין לא ידעתי איזה פיוז לבדוק - בדקתי את כל מה שהיה (יש גם הרבה שטחים ריקים - זה אמור להיות כך?) והכל היה תקין ב"ה.
אז כנראה שזה מנורות…
זה מורכב להחליף או ששייך לעשות לבד פעם ראשונה? -
בס"ד עדיין לא ידעתי איזה פיוז לבדוק - בדקתי את כל מה שהיה (יש גם הרבה שטחים ריקים - זה אמור להיות כך?) והכל היה תקין ב"ה.
אז כנראה שזה מנורות…
זה מורכב להחליף או ששייך לעשות לבד פעם ראשונה? -
אז כנראה שזה מנורות…
זה מורכב להחליף או ששייך לעשות לבד פעם ראשונה?@MEM כתב באורות אחוריים שחדלו לעבוד מזדה 3:
אז כנראה שזה מנורות…
זה מורכב להחליף או ששייך לעשות לבד פעם ראשונה?זה מאוד מורכב, צריך אחד שיחזיק את הנורה ו-10 שיסובבו את הרכב…
סתאם! ברכב זה לא בסיבוב, זה במשיכה.
אז צריך אחד שיחזיק וטנדר שימשוך את הרכב…
הכניסה מתוך הפגז’ מהצדדים יש שם דלת פלסטיק קטנה עם קליפס, גישה ישרה לכל הנורות.
כדאי לא לגעת בנורות ביד כי השומניות זה גורם להם להישרף עם הזמן, לכן זה מגיע עטוף בקלקר דק, תוריד אותו אחרי שהנורה במקום.
עלות נורה 10-30 ש"ח תלוי כמה אתה ישראלי…פעם קניתי בדלק באמצע הדרך והמוכר שואל אותי קונה עם שירות או בלי שירות?? הרגשתי שאני קונה פלאפל והמוכר שואל אותי להאכיל אותך או שתסתדר לבד
-
היום הפסיק לעבוד לי
השאלה האם זה יכול להיות קשור לפיוז ואיך אני בודק את זה.
כרגע אין אורות בכלל!
חיישני רוורס ומצלמה עובדים כרגיל…תודה רבה
מחר יש לי לילה קצת ארוך ואין לי זמן לנסות מכאן ומשם וכו’…
-
@MEM איזה מאזדה שנה?
בדקת באיזה קופסה בפיוזים [כי אני לא חושב שבדקת מתחת התא כפפות, אולי אני טועה]?
-
@מיוחד כתב באורות אחוריים שחדלו לעבוד מזדה 3:
@MEM איזה מאזדה שנה?
בדקת באיזה קופסה בפיוזים [כי אני לא חושב שבדקת מתחת התא כפפות, אולי אני טועה]?
2009 (הדגם של 2010)
בדקתי בתיבת פיוזים - צמוד לדלת של הנהג…