מוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר
-
ברצוני להיות לפה להרבה אברכי כוללים ויהודים חשובים.
ב"ה סדר יומי עמוס מאוד, ואינני פנוי לפני השעה 7 בערב.
לצערי הרב, כל המוסכים נסגרים בדרך כלל באיזור שעה 5 אחה"צ.
אם יש איזה תקלה ברכב, יש לי 2 אפשרויות:
1. להרוס ולהפוך את כל סדר היום, עם כל המשתמע מכך, ולרוץ למוסך בשעות מוקדמות יותר.
[וכאשר יש עוד כמה תקלות קטנות, אזי צריך להרוס עבור כך יום ועוד יום ועוד יום…]2. להיתקע ללא רכב למשך זמן רב, עד שיהיה לי זמן ואפשרות להתעסק עם הרכב.
הדבר חמור עוד יותר כשקורה תקלה קריטית ברכב אחרי שעה 5 אחה"צ, ואני זקוק לו נואשות לאותו ערב [כגון לנסיעה לחתונה או לנתב"ג וכדומה] - אין עם מי לדבר עד למחרת בשעה 8 בבוקר.
וצריך לשלם הון יקר על דרייברים.בפרט, שימו לב, רוב העסקים והחנויות ברוב התחומים (שאינם קשורים לרכב), פתוחים עד שעה 10 בלילה, ואף מאוחר יותר.
רק המוסכים והפנצריות וכדומה - נגמר אצלם היום בשעה 5 אחה"צ.מה הפתרון?
האם יש איזה מוסך רציני שכן פתוח בשעות הערב?
לדעתי, אם אדם יפתח מוסך ששעות הפתיחה שלו יהיו רק בין 5 אחה"צ ל-11 בלילה, הוא יתעשר.
כל מי שיש לו תקלה בשעות אלו, וכל מי שלא נוח לו לגשת למוסך בשעה מוקדמת יותר - כולם יבואו אליו.
תוך תקופה קצרה הוא יאלץ לפתוח סניפים נוספים, והוא יתעשר.מה דעתכם?
-
@בבית פעם שמעתי ממוסכניק שזה קשור לרגולציה ותקנות חוק וכד’ ולכן המוסכים פועלים רק עד 5
צריך לבדוק אם זה נכון@תלת-גוונא מוטי מתלפיות מתחיל ב 13:30 עד תשע בערב (אם כי ב 19:00 הוא מפסיק רשמית לקבל אנשים)
-
@בבית בדר"כ מוסכניקים ניידים כן עובדים עד מאוחר, בכל אופן מי שאני מכיר.
ולא ראיתי שהם עשירים גדולים.@israel_458xv20n כתב במוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר:
אפשר המלצה על מוסכניק נייד מומחה ואמין?
-
@israel_458xv20n כתב במוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר:
-
@israel_458xv20n כתב במוסך בשעות הערב??? - והצעה להתעשר:
@בבית איפה אתה גר? בק"ס יש את רולי ואבי אדרי, יש עוד אבל איתם יש לי היכרות אישית, אבי אדרי קצת יותר יקר אבל אם אתה תקוע הוא מגיע מיד.
-
יש לך גם את @שלומי-מכונאות-פחחות-לרכב שהוא נייד באיזור ירושלים וזמין גם בערב ממש אמין ונוח