בשורה לנהגים: המיזם שבא לעשות סוף לפקקים בכבישי ישראל
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@יחצ-המקצוען
ראיתי מיזם לפקקים, ישר חשבתי, הנה! יעלו עוד מס על הדלק ועל הייבוא…
נהנתי שחושבים ישר קצת… -
פוסט זה נמחק!
-
@יחצ-המקצוען
אני משער שמי שניסח את הכותרת הוא באמת יח"צן מקצוען, אבל לא, לא חושד שידך במעל…
(-היא פשוט פומפוזית מעבר לכל מידה, מעבר לכך שזו בסה"כ אבן דרך נוספת לפרויקט שכבר מתוכנן מ 2018, סתם דוגמה)
אגב, האישור האמור, מיום ג’ לפני שבוע. -
@יחצ-המקצוען
(-היא פשוט פומפוזית מעבר לכל מידה, מעבר לכך שזו בסה"כ אבן דרך נוספת לפרויקט שכבר מתוכנן מ 2018, סתם דוגמה)
אגב, האישור האמור, מיום ג’ לפני שבוע.@לך-תדע כתב בבשורה לנהגים: המיזם שבא לעשות סוף לפקקים בכבישי ישראל:
זה תעלול ידוע של כותבי כותרות באתרים, כמעט בכל הכתבות שעולות היום ללא יוצא מן הכלל.
[ההיגיון: רוצים לגרות אותך להקליק על הכותרת שגוגל מציע לך ולהיכנס לאתר שלהם, וכמה שיותר קליקים של כניסות לאתר הם מקבלים יותר כסף על הפרסומות] -
@לך-תדע כתב בבשורה לנהגים: המיזם שבא לעשות סוף לפקקים בכבישי ישראל:
זה תעלול ידוע של כותבי כותרות באתרים, כמעט בכל הכתבות שעולות היום ללא יוצא מן הכלל.
[ההיגיון: רוצים לגרות אותך להקליק על הכותרת שגוגל מציע לך ולהיכנס לאתר שלהם, וכמה שיותר קליקים של כניסות לאתר הם מקבלים יותר כסף על הפרסומות]@EBA כתב בבשורה לנהגים: המיזם שבא לעשות סוף לפקקים בכבישי ישראל:
[ההיגיון: רוצים לגרות אותך להקליק על הכותרת שגוגל מציע לך ולהיכנס לאתר שלהם, וכמה שיותר קליקים של כניסות לאתר הם מקבלים יותר כסף על הפרסומות]
ואז פעם הבאה, שאראה רמז לאתר שלהם, אני אפילו לא יחשוב על לחשוב אם להסתכל… אז אולי זה לא ההיגיון…
-
@EBA כתב בבשורה לנהגים: המיזם שבא לעשות סוף לפקקים בכבישי ישראל:
[ההיגיון: רוצים לגרות אותך להקליק על הכותרת שגוגל מציע לך ולהיכנס לאתר שלהם, וכמה שיותר קליקים של כניסות לאתר הם מקבלים יותר כסף על הפרסומות]
ואז פעם הבאה, שאראה רמז לאתר שלהם, אני אפילו לא יחשוב על לחשוב אם להסתכל… אז אולי זה לא ההיגיון…
@Klonimoos כתב בבשורה לנהגים: המיזם שבא לעשות סוף לפקקים בכבישי ישראל:
אבל אתה לא היחיד שתלחץ
ובנוסף אתה נכנס לרשימת המוטבים שלהם בעוד אתרים, במיוחד שיש מעיין רשימות תפוצה שהאתרים משלמים להם ואז כשלחצת על לינק\פרסומת אתה מצורף לקבוצה של איזה 2000 איש שיקבלו פרסומות מהם
לאיך זה עובד ע’'ע קבצי צד שלישי https://he.wikipedia.org/wiki/עוגייה_(אינטרנט) -
אבל אתה לא היחיד שתלחץ
ובנוסף אתה נכנס לרשימת המוטבים שלהם בעוד אתרים, במיוחד שיש מעיין רשימות תפוצה שהאתרים משלמים להם ואז כשלחצת על לינק\פרסומת אתה מצורף לקבוצה של איזה 2000 איש שיקבלו פרסומות מהם
לאיך זה עובד ע’'ע קבצי צד שלישי https://he.wikipedia.org/wiki/עוגייה_(אינטרנט)@שלמה כתב בבשורה לנהגים: המיזם שבא לעשות סוף לפקקים בכבישי ישראל:
אבל אתה לא היחיד שתלחץ
לאיך זה עובד ע’'ע קבצי צד שלישי https://he.wikipedia.org/wiki/עוגייה_(אינטרנט)על זה נאמר ‘‘אין דברים בחינם, ואם יש דברים בחינם, כנראה שאתה הוא התשלום’’…
-
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-מדברים רכב
-
מ מאיר העביר נושא זה מ-עיתונאות רכב

לא רק פוסטים משתבחים עם הזמן, גם יין!..