חוסם אפליקציות - שלא ממש חוסם..
-
@משתמש-מתחיל בהחלט אאוטנט או כל אחד מהמתקינים בפורום
מאיפה אתה?@פתוח-לשמוע ב"ב
-
אני מבין שמדובר בקופסת אנדרואיד ואתה יכול להתקין עליה חסימת MDM , למשל של @אפרים-ד
@יצחק-רשטונ
קופסת אנדרואיד מחברים בUSB?
אני לא יודע על איזה מכשיר מדובר אבל יכול להיות שזה בגלל שהאפליקציה של וויז או אפליקציה כלשהיא אחרת לא היתה מסוננת ולכן הוא הצליח להיכנס -
@יצחק-רשטונ
קופסת אנדרואיד מחברים בUSB?
אני לא יודע על איזה מכשיר מדובר אבל יכול להיות שזה בגלל שהאפליקציה של וויז או אפליקציה כלשהיא אחרת לא היתה מסוננת ולכן הוא הצליח להיכנס@הרשלה לא קשור לוויז הם משאירים את גוגל לזיהוי קולי ורק מסתירים מהמסך אבל פשוט להיכנס אליו
@משתמש-מתחיל כתב בחוסם אפליקציות - שלא ממש חוסם..:
ב"ב
כרגע אין מישהו בב"ב אם תרצה אני ידריך אותך טלפונית
יש מצב שאני יגיע לשם היום תשלח טלפון
MDM -
שלום רב.
קיבלתי רכב חדש, עם מכשיר כלשהו שנועד לחקות את הפעולה של 'אנדרואיד אוטו’
קיים בתוכו סים, מכניסים אותו עם USB למערכת, לאחר מספר שניות המערכת מזהה אותו ומפעילה את האפליקציות ‘המורשות’ דהיינו: וויז, פנגו, גוגל מפות, וחיבור בלוטוס לפלאפון (הכשר).
אממה?
שיחקתי מעט עם המערכת, לא משהו מורכב, ולאחר כמה רגעים הגעתי לכרום בכבודו ובעצמו, כאשר הסים לא כשר - בעצם מדובר על סמארטפון לכל דבר…לי זה היה טוב כי התקנתי (כמובן דרך גוגל פליי שפתוח לחלוטין) אפליקציות מוזיקה שרציתי (ומייל, לא התאפקתי) ועכשיו אני שוקל מה לעשות עם הפגע רע הזה וכיצד לנטרל את זה.
השאלות שלי:
א. האם המכשיר הזה מוכר בשוק? הוא נחשב כבעל חסימה איכותית? או שמדובר פה באיזה מכשיר חסר כל אחריות? (הבנתי שעולה כ 1,000 ש"ח)ב. מה אני עושה עכשיו? לפנות לאאוטנט? ללכת לחפש את החברה האחראית על המוצר? (אציין שקצת מורכב/לא נעים להגיע למי שהביא לי את המכשיר, ועוד יותר מורכב להסביר למה זה לא נעים)
העדפה שלי היא להישאר עם הסים הנוכחי ופשוט לנטרל את שאר האפליקציות הקיימות לגמרי (אם יש חיה כזו) נטפרי מנסיון מר - לא בא בחשבון.
נ.ב. יש לי רשות לעשות ככל העולה על רוחי במערכת/ברכב.
תודה מראש למסייעים, אשמח לעשות משהו בהקדם ממש ולא לעבור כך את השבוע הקרוב.@משתמש-מתחיל כתב בחוסם אפליקציות - שלא ממש חוסם..:
לפנות לאאוטנט?
נדמה לי שהם יכולים לחסום מה שלא רצוי ע’'י סיסמה ולהשאיר אצם את הסיסמה כך שלא נתקעת המערכת כלל
-
לא קשור לנושא רק לא מצאתי איפה לכתוב,
יש כאן מישהו שחוסם מכשירים לוויז בבני ברק?
חיפשתי בכל החתימות של החוסמים כאן ולא מצאתי מבני ברק. -
@אביק אין כל כך בבני ברק
יש באלעד/ק"ס/אשדוד
איזה מכשיר אתה צריך לחסום?
בד"כ זה לא מסובך ויש מדריכים בפורום
אבל אולי אני אוכל לעזור לך, אני אמור להיות בבני ברק למשך כמה ימים אחרי תשעה באב -
@טוסון
אני מעונין לחסום סמסונג גלאקסי A07
שראיתי שבד"כ משתמשים בו לוויז, אז קניתי ואני רוצה גם חסימה על המכשיר וגם סים חסום רק לוויז,
||ספויילר||וסתם מסקרנות מה יש בב"ב שאין בה, חיפשתי בעוד מקומות ולא מצאתי.@אביק אולי @מיישה יחסום לך מרחוק
סימים אני מאמין שאפשר להשיג בכל חנויות האלקטרוניקה המקובלות, אתה צריך סים של RL לוויז בלבד
למה אין בבני ברק?
אולי מצד מה יאמרו, ואולי סתם ככה לא יצא
אתה כמובן יכול להרים את הכפפה
אני מניח שתוכל לקבל כאן הדרכה מאחד המתקינים איך לחסום, ואת הקוד תיתן לשווער או לראש כולל -
@אביק אולי @מיישה יחסום לך מרחוק
סימים אני מאמין שאפשר להשיג בכל חנויות האלקטרוניקה המקובלות, אתה צריך סים של RL לוויז בלבד
למה אין בבני ברק?
אולי מצד מה יאמרו, ואולי סתם ככה לא יצא
אתה כמובן יכול להרים את הכפפה
אני מניח שתוכל לקבל כאן הדרכה מאחד המתקינים איך לחסום, ואת הקוד תיתן לשווער או לראש כולל -
@טוסון
הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום, אפי’ את ההגדרות פתיחה של המכשיר אני לא יודע כי זה באנגלית. -
@אביק אבל שים לב ש
@פתוח-לשמוע כתב בחוסם אפליקציות - שלא ממש חוסם..:
יש מצב שאני יגיע לשם היום תשלח טלפוןאם הוא מגיע לשם היום, אז הרווחת, נראה לי שבתשלום לא גדול והוא ידאג לך, וכמדומה שגם מוכר סימים
תשלח לו מייל -
@אביק אבל שים לב ש
@פתוח-לשמוע כתב בחוסם אפליקציות - שלא ממש חוסם..:
יש מצב שאני יגיע לשם היום תשלח טלפוןאם הוא מגיע לשם היום, אז הרווחת, נראה לי שבתשלום לא גדול והוא ידאג לך, וכמדומה שגם מוכר סימים
תשלח לו מייל -
@יצחק-רשטונ תודה.
חיפשתי, הוא כתב פה שהוא הוריד את זה…@משתמש-מתחיל מעניין
אני התקנתי את זה לפני שלש חודשים
והוא כתב את הפוסט לפני 10 חודשים
אולי תחפש במתמחים טופ על הנושא -
@משתמש-מתחיל מעניין
אולי תחפש במתמחים טופ על הנושא@אלעזר-3 מה השם של התוכנה? חסימת MDM? זה כללי מדי, לא?!
-
@אלעזר-3 מה השם של התוכנה? חסימת MDM? זה כללי מדי, לא?!
@משתמש-מתחיל
צודק
גם לי לקח הרבה זמן למצוא -
@משתמש-מתחיל מעניין
אולי תחפש במתמחים טופ על הנושא -
@אלעזר-3 הוא ערך את הפוסט המקורי וכתב שהסיר, לכן זה מופיע כאילו זה מלפני הרבה זמן
חבל על דאבדין, ואולי כן משתכחין -
@פתוח-לשמוע ב"ב
@משתמש-מתחיל
אני נמצא באלעד.