סקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!
-
@פיג-ו5008
חושב שזה לא נכון במחילה מכבודך,
קודם כל כולנו עריקים…
דבר שני כמה כבר נוסעים לאירופה כדי שזה יהיה משתלם,
אלא"כ אתה ממש חובב ידני ונהנה מהנהיגה,
שאז יש מה לחשוב בכיוון לטעמי.
אני חושב שהחסרונות של ידני עולים על היתרונות שלו. -
שרשור שהיה מעניין לקרוא…
לדעתי זה עניין אישי ונראה לי שכתבתי את זה פעם: יש אנשים שמאד מאד קשה להם לסנכרן בין מהירות הנסיעה, כמות המאמץ, שיפוע הכביש, מספר ההילוך וכו’ ואז לבצע בשתי ידיים ובשתי רגליים בזריזות ובדיוק… לעומתם יש כאלו שעושים את זה בקלות רבה, תוך כדי שהם חוגרים חגורה ועם פלאפל ביד השניה…
ר"ל שעם כל האהדה שלי לידני, לאור המצב, למידה על ידני מיועדת למי שיש לו חוש מכאני ומעוניין בכך או מי שמתכנן לקנות רכב ידני.
למי שמתלבט, אם זה למטרת “כי למה לא” בלבד - כנראה שאוטומט עדיף כי הידני די מת. מי שכן יש לו זיקה להעריך “נהיגה אמיתית” וני חושב שכדאי ידני גם אם לא בטוח ב100% שיעשה בזה שימוש.
-
@תמים כתב במה עדיף ללמוד ידני או אוטומט?!:
רכב היום צריך להיות מפנק וידני זה סתירה לזה.
תסביר. אם כבר ההיפך. אתה מוצא ידני שנתון מתקדם עם מערכת מיזוג טובה ושאר ירקות באותו מחיר כמו אוטומט מזדקן…
בן אדם קונה רכב בשביל נוחות ואתה אומר לו לעבוד כמו מטורף כל הנסיעה לערבב את הדלק?!
מכאן נראה שאתה לא נהגת מאודך על ידני.
כיון שרוב הרכבים היום הברדיים או פלאג אין או חשמליים וברכבים כאלה לא קיים ידני ממילא זה לא חוסך בדלק אלא הפוך כי באוטמט בדר"כ יהיה גם סוללה.
לכן אולי לילד שלי לא יהיה נכון ללמוד על ידני כמו הים. אבל אנחנו מדברים על שוק היד 2. וכיום אפשר למצוא בו הרבה עסקאות טובות יידניות.
ולגבי מה שכתבו שהמחיר של הרכב יותר זול, הפוך זה רק מראה שזה שוק מת ואין לזה ביקוש ולכן המחיר זול
ראה מה הגבתי על זה כאן:
@חובק-עולם כתב במה עדיף ללמוד ידני או אוטומט?!:
וכן מי שמעדיף לשדרג את רכבו כל שלוש ארבע שנים- גם לו זה לא משתלם. רכב ידני אינו סחיר כמו רעהו האוטומט.
@חובק-עולם כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
כיון שרוב הרכבים היום הברדיים או פלאג אין או חשמליים וברכבים כאלה לא קיים ידני
לא נכון. קיים, לא מצוי.
-
רכב היום צריך להיות מפנק וידני זה סתירה לזה.
תסביר. אם כבר ההיפך. אתה מוצא ידני שנתון מתקדם עם מערכת מיזוג טובה ושאר ירקות באותו מחיר כמו אוטומט מזדקן…
בן אדם קונה רכב בשביל נוחות ואתה אומר לו לעבוד כמו מטורף כל הנסיעה לערבב את הדלק?!
מכאן נראה שאתה לא נהגת מאודך על ידני.
כיון שרוב הרכבים היום הברדיים או פלאג אין או חשמליים וברכבים כאלה לא קיים ידני ממילא זה לא חוסך בדלק אלא הפוך כי באוטמט בדר"כ יהיה גם סוללה.
לכן אולי לילד שלי לא יהיה נכון ללמוד על ידני כמו הים. אבל אנחנו מדברים על שוק היד 2. וכיום אפשר למצוא בו הרבה עסקאות טובות יידניות.
ולגבי מה שכתבו שהמחיר של הרכב יותר זול, הפוך זה רק מראה שזה שוק מת ואין לזה ביקוש ולכן המחיר זול
ראה מה הגבתי על זה כאן:
@חובק-עולם כתב במה עדיף ללמוד ידני או אוטומט?!:
וכן מי שמעדיף לשדרג את רכבו כל שלוש ארבע שנים- גם לו זה לא משתלם. רכב ידני אינו סחיר כמו רעהו האוטומט.
באמת לא הבנת? מה זה קשור למחיר שאפשר להשיג? היום שיש הרבה תחרותיות בעולם הרכב, המגמה לייצר רכב מפנק, ידני שמעייף זו סתירה לפינוק, ולכן גם באירופה עוברים לאוטומט.
-
לא נכון. קיים, לא מצוי.
-
לא נכון. קיים, לא מצוי.
-
באמת לא הבנת? מה זה קשור למחיר שאפשר להשיג? היום שיש הרבה תחרותיות בעולם הרכב, המגמה לייצר רכב מפנק, ידני שמעייף זו סתירה לפינוק, ולכן גם באירופה עוברים לאוטומט.
-
@מתלמד-0
@מתלמד-0 כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:לא נכון. קיים, לא מצוי.
קודם כל לא אני טענתי את זה אלא @תמים שציטטתי אותו.
ושנית. אילו באמת רכבים כאלה ידניים יש? ידניים על אמת. לא איזה משהו שמדמה ידני. -
יש את הונדה CRZ כהייבריד.
-
לא נכון. קיים, לא מצוי.
@מתלמד-0 כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
לא נכון. קיים, לא מצוי.
טענתי ביחס לרכב חדש שמייצרים היום, רכב נורמלי לא סופרטיבי או חצי מסחרי וכן הלאה אלא פשוט האבצ’ק סאדן או מנהלים נראה לי הרוב המוחץ יהיה או חשמלי או פלאג אין או היברדי.
-
@מתלמד-0 כתב בסקר! לימוד נהיגה - ידני או אוטומט?!:
לא נכון. קיים, לא מצוי.
טענתי ביחס לרכב חדש שמייצרים היום, רכב נורמלי לא סופרטיבי או חצי מסחרי וכן הלאה אלא פשוט האבצ’ק סאדן או מנהלים נראה לי הרוב המוחץ יהיה או חשמלי או פלאג אין או היברדי.