מחפש חבר פורום שהתקין מצלמת דרך שמחוברת למצבר
-
@לך-תדע כתב במחפש חבר פורום שהתקין מצלמת דרך שמחוברת למצבר:
אכן (זה מה שרציתי להציע לו, ושכחתי), מסכים שזה עדיף (אחרת, המצלמה אמורה לזהות שהסוויץ' סגור, ולעבוד רק כמו במצב חניה...).
אם אני יחבר רק את החוט האדום זה גם יזהה את זה כל הזמן במצב חנייה?
@לך-תדע @טכנולוג תודה על העצות הבעיה היא שאני צריך גם לחבר גונב זרם בשביל לחבר אותו
המוצר שאני הבאתי מתחבר ישירות לבית פיוזים
יש את השנאי הפשוט הזה עם חיבור ישיר לבית פיוזים?
תודה רבה -
@קינג-קומפיוטר
יש שני חיבורים, אחד מקבל זרם לצריכה והשני מיועד רק לחיווי האם הסוויץ' פתוח, אם תחבר את שניהם לאותו פיוז לכאורה המצלמה 'תבין' שהסוויץ' פתוח, ותפעל תקין, אם תחבר רק אחד - או שיהיה זרם אך המצלמה תזהה שהרכב בחניה, או שהיא תבין שהסוויץ' פתוח אך לא יהיה לה זרם, לכן עליך לחבר את שניהם.
הנראה לענ"ד כתבתי.
בכל מקרה 'גונב זרם' זה מוצר פשוט וזול, השימוש בו ממש פשוט, צריך רק פלייר טוב, ואולי גם מצית, אין צורך לחתוך שום חוט או להסתבך יותר מדי.
במוצר שהבאת אמנם זה מובנה, אך למה לך להסתבך מחמת זה.
נושא נוסף שעליך לברר, מה גודל הפיוזים ברכב, יש כמה גדלים, והנפק"מ לאיזה גונב זרם עליך לקנות, גם למוצר שהבאת עליך לדעת, כי כאמור הוא פשוט כולל בתוכו את הגונב זרם.
לדוגמא:
אגב, כאן יש מדריך די מקיף, בהצלחה. -
תקנה את המקורי ותגדיר את המצלמה שלא תצלם במצב חניה
-
@לך-תדע סליחה על השאלה אבל מה זה מצב חנייה,
כשזה מצלם כשהרכב מכובה זה נחשב מצב חנייה? -
@לך-תדע אני יודע שאפשר לעשות את זה, כי אח שלי עשה את זה עם המקורי של ddpai
לפי מה שמופיע במדריך ומסברא אין סיבה שהמצלמה לא תעבוד אם הצהוב או האדום או שניהם יחד יהיו מחוברחם לפיוז שלא מקבל חשמל כשהרכב כבוי
@אלוף-העולם-1 אין לי עניין לשלם 65 ש''ח בשביל לא להשתמש המוצרים האחרים עולים 20 ואפילו פחות -
@ראובן-שבתי
כן.
הסוללה הפנימית היא מאד קטנה, ומאחר וברוב הרכבים אין זרם למצת כשהרכב כבוי (סוויץ' סגור) - רק דרך הפיוזים זה אפשרי.
ברכבי VAG בדרך כלל יש זרם גם בכיבוי, באג או פיצ'ר? @לך-תדע... -
@קינג-קומפיוטר כתב במחפש חבר פורום שהתקין מצלמת דרך שמחוברת למצבר:
אין לי עניין לשלם 65 ש''ח בשביל לא להשתמש המוצרים האחרים עולים 20
אבל זאת אופציה שתמיד תוכל להשתמש בה...
-
לפי מה שמופיע במדריך ומסברא אין סיבה שהמצלמה לא תעבוד אם הצהוב או האדום או שניהם יחד יהיו מחוברים לפיוז שלא מקבל חשמל כשהרכב כבוי.
אכן, אך עליך לחבר את שניהם לאותו פיוז (או לשני פיוזים, העיקר ששניהם יהיו פעילים רק אחרי סוויץ'-ACC), אחרת:
אם תחבר רק אחד - או שיהיה זרם אך המצלמה תזהה שהרכב בחניה, או שהיא תבין שהסוויץ' פתוח אך לא יהיה לה זרם, לכן עליך לחבר את שניהם.
מקור הציטוט -
@קינג-קומפיוטר
לא הבנתי, למה כונתך?
("גונב זרם" להבנתי, זהו היישום של חיבור לתיבת הפיוזים ע"י פיצול שקע קיים לשני פיוזים שונים, במוצר שהבאת זה כבר מותקן) -
@לך-תדע כתב במחפש חבר פורום שהתקין מצלמת דרך שמחוברת למצבר:
לפי מה שמופיע במדריך ומסברא אין סיבה שהמצלמה לא תעבוד אם הצהוב או האדום או שניהם יחד יהיו מחוברים לפיוז שלא מקבל חשמל כשהרכב כבוי.
אכן, אך עליך לחבר את שניהם לאותו פיוז (או לשני פיוזים, העיקר ששניהם יהיו פעילים רק אחרי סוויץ'-ACC), אחרת:
אם תחבר רק אחד - או שיהיה זרם אך המצלמה תזהה שהרכב בחניה, או שהיא תבין שהסוויץ' פתוח אך לא יהיה לה זרם, לכן עליך לחבר את שניהם.
מקור הציטוטהתקנתי את זה היום
לא רציתי שזה יעבוד בחנייה אז חיברתי רק את הצהוב לפיוז שעובד רק כשהסוויצ' פתוח
כשחיברתי את האדום לבד זה לא נדלק
מעניין אם זה תקלה או שככה זה אמור להיות