מדריך: כך תחסכו אלפי שקלים בביטוח לנהגים צעירים וחדשים!
-
במקרה תאונה צריך לראות שלא נפגע העבר הביטוחי של הנהג המבוגר
בדקתי עכשיו, העבר הביטוחי שלו לא נפגע, כי זה פר רכב, כלומר, שגם חלילה עשיתי תאונה ברכב שלי והוא רשום עליו גם, זה נרשם על הרכב שלי שיש תביעות, אבל הוא שירצה לחדש לדוגמה את הביטוח על הרכב שלו, לא ירשם עליו שיש לו על הרכב תביעות, כי זה רכב אחר.
בקיצור הוא לא אמור להפגע. -
@פריוס-2
בוודאות חבר שלי עשה על אבא שלו ששניהם בליברה בלי העברת בעלות
רק ביקשו מהאבא לחתום שהוא נהג אצלו תקופה וכו -
@פריוס-2
בוודאות חבר שלי עשה על אבא שלו ששניהם בליברה בלי העברת בעלות
רק ביקשו מהאבא לחתום שהוא נהג אצלו תקופה וכו@אהרון-שלום והוא נהג באמת…?
כי אם הוא הצהיר סתם אז יכולים במקרה של תאונה להתנער מהביטוח, ואם הוא באמת נהג, זה מה שהזכרנו מקודם שעובד רק על ההורים, ורווק וכו… -
@פריוס-2
הוא נהג מדי פעם
ואף אחד לא יבדוק את זה
ונשוי -
@פריוס-2
הוא נהג מדי פעם
ואף אחד לא יבדוק את זה
ונשוי@אהרון-שלום והביטוח היה על שמו או אפילו כל נהג?
לגבי אף אחד לא יבדוק את זה, כל אחד יחשב את הסיכון שלו… הרי כל הנושא של ביטוח זה רק במקרה קצה, ובמקרה קצה, אתה לא רוצה שיהיה לך ספק ספיקא שלא תחשב מבוטח בגלל הצהרה כוזבת מצידך… והם יעשו הכל הרי להתנער מאחריות…
לגבי הנשוי - כפי שאמרתי, אני לא בררתי את הנושא הזה עד הסוף… יכול להיות שאתה צודק. -
@פריוס-2
היה על שם הבן
ואין אפשרות להתנער כי הוא באמת נהג וגם אם לא אי אפשר להוכיח שלא נהג אם היה לו רישיון בזמן הזה -
@פריוס-2
היה על שם הבן
ואין אפשרות להתנער כי הוא באמת נהג וגם אם לא אי אפשר להוכיח שלא נהג אם היה לו רישיון בזמן הזה -
@פריוס-2
לא היה רשום בתור נהג היה לאבא שלו ביטוח לכל הנהגים
שאלת את רחלי מליברה על זה ? -
@פריוס-2
@טוסון
אני מסיבות שונות רשמתי את הרכב על אבא שלי והוסיפו אותי בתוך השם שלו והם טוענים שזה מוסיף ותק ואני ממש מקווה שכן כי זה לא רשום בהר הביטוח -
@טוסון
אני מסיבות שונות רשמתי את הרכב על אבא שלי והוסיפו אותי בתוך השם שלו והם טוענים שזה מוסיף ותק ואני ממש מקווה שכן כי זה לא רשום בהר הביטוח -
@פריוס-2
@פריוס-2 דבר ראשון נהניתי מאוד מכל מה שכתבת עשית מחקר מעמיק ויסודי וכתבת בצורה בהירה וברורה! יישר כח!! ובכלל הרעיון מדהים.
רק מציין שאני עשיתי (לפני 6 שנים בערך) בסוכנות ביטוח (מעדיף לא לציין את שמם…כי אני לא באמת יודע אם זה חוקי) שהסכימו לצרף את אחי (שגם היה מבוטח אצלם) לפוליסה ולשאוב ממנו את העבר הביטוחי.
לא היו לי תאונות ב"ה וזה כן צבר לי עבר ביטוחי. -
@פריוס-2 בדקת שבמקרה של תאונה חלילה לא נהרס לשותף העבר הביטוחי הנקי שלו?
וידאת שאין לשותף איזה שהם עיקולים היכולים לקחת ממך את האוטו?@יוני כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:
@פריוס-2 בדקת שבמקרה של תאונה חלילה לא נהרס לשותף העבר הביטוחי הנקי שלו?
וידאת שאין לשותף איזה שהם עיקולים היכולים לקחת ממך את האוטו?כפי שכתבתי פה, בדקתי את זה מול החברת ביטוח וזה לא משפיע על השותף.
ולגבי העיקולים, בדיוק בשביל זה אני עשיתי את זה עם חמי, ולא איזה סתם חבר, שאני לא יודע מה עובר עליו…
בקיצור כן, יש חשש במקרה חריג שהשותף יש לו עיקולים, ולכן צריך לבדוק את זה ולא לעשות בלי לבדוק, אבל אני חושב שזה בעקרון ממש חריג. -
@אור-אורות כתבו פה חלק שזה עוזר, אבל אני מבדיקה שלי בכמה חברות זה לא עוזר, ולא נראה לי שווה את הסיכון שלאחר כמה שנים תגלה שאתה בלי עבר ביטוחי, לפחות בחלק מהחברות.
אבל מה שבטוח שאם תרשום אותו בתור בעלים נוסף, אז גם שזה רק חבר ולא בן משפחה זה עושה לך עבר ביטוחי, גם אם הוא לא נהג עיקרי.
ויותר נכון עדיף שהוא לא יהיה נהג עיקרי, בשביל שאם אתה מתכנן בעיקר ליסוע ברכב, שקנסות ותאונות לא ירשמו על שמו, וסתם יסבכו אותו.

הפתרון:
️ הסיכונים שבמהלך הזה:
ביטוח לאומי או גמח”ים