גניבות במיצובישי אאוטלנדר
-
תושבי בני ברק מדווחים בימים האחרונים על גל פריצות לרכבים בעיר, כאשר עיקר המקרים מתייחסים לרכבים מסוג מיצובישי אאוטלנדר. על פי הדיווחים, קיים חשד כי הפורץ עושה שימוש במכשיר המשבש את אות השלט של הרכב, ובכך מצליח למנוע את נעילתו, לפרוץ אליו בתוך זמן קצר ולגנוב חפצי ערך.
אחד המקרים הבולטים אירע אתמול ברחוב יצחק מאיר הכהן בבני ברק. בעל רכב מסוג מיצובישי אאוטלנדר השאיר את רכבו בזמן שנכנס להתפלל תפילת ערבית, וכששב גילה כי אלמוני פרץ לרכב וגנב ממנו סכום של כ־50 אלף שקלים.
בעקבות ריבוי הדיווחים, התושבים מתבקשים לגלות ערנות מוגברת, לוודא שהרכב אכן ננעל לאחר היציאה ממנו, ולהימנע מהשארת כסף מזומן או חפצי ערך בתוך כלי הרכב.
מקור אמס -
תושבי בני ברק מדווחים בימים האחרונים על גל פריצות לרכבים בעיר, כאשר עיקר המקרים מתייחסים לרכבים מסוג מיצובישי אאוטלנדר. על פי הדיווחים, קיים חשד כי הפורץ עושה שימוש במכשיר המשבש את אות השלט של הרכב, ובכך מצליח למנוע את נעילתו, לפרוץ אליו בתוך זמן קצר ולגנוב חפצי ערך.
אחד המקרים הבולטים אירע אתמול ברחוב יצחק מאיר הכהן בבני ברק. בעל רכב מסוג מיצובישי אאוטלנדר השאיר את רכבו בזמן שנכנס להתפלל תפילת ערבית, וכששב גילה כי אלמוני פרץ לרכב וגנב ממנו סכום של כ־50 אלף שקלים.
בעקבות ריבוי הדיווחים, התושבים מתבקשים לגלות ערנות מוגברת, לוודא שהרכב אכן ננעל לאחר היציאה ממנו, ולהימנע מהשארת כסף מזומן או חפצי ערך בתוך כלי הרכב.
מקור אמס -
@אבי-לוי כתב בגניבות במיצובישי אאוטלנדר:
אלמוני פרץ לרכב וגנב ממנו סכום של כ־50 אלף שקלים.
לא נראה שזה במקרה
-
@aiib כתב בגניבות במיצובישי אאוטלנדר:
לא נראה שזה במקרה
אלא מה?
מישהו שידע שיש שם את הכסף…
-
@aiib כתב בגניבות במיצובישי אאוטלנדר:
לא נראה שזה במקרה
אלא מה?
מישהו שידע שיש שם את הכסף…
@aiib סתם סיפור מעניין. אני השארתי פעם כמה מאות שקלים ברכב. ובבוקר תוך כדי שאני חוגר את הילדים. מגיע אלי שכן מהרחוב - אחד עמך כזה. לא שחור- לבן. מביא לי חבילת סיגריות. מה? הוא אומר לי. " ראיתי שכחת כסף ברכב אתמול. ולא נעלת את הדלת. שמרתי לך אותו בסיגריות שלי. זה המקום הכי שמור…"
-
@aiib סתם סיפור מעניין. אני השארתי פעם כמה מאות שקלים ברכב. ובבוקר תוך כדי שאני חוגר את הילדים. מגיע אלי שכן מהרחוב - אחד עמך כזה. לא שחור- לבן. מביא לי חבילת סיגריות. מה? הוא אומר לי. " ראיתי שכחת כסף ברכב אתמול. ולא נעלת את הדלת. שמרתי לך אותו בסיגריות שלי. זה המקום הכי שמור…"
@חובק-עולם איך הוא ראה ששכחת כסף ברכב…
-
יש מכשיר מוכרים אותו באליבאבא הוא מכיר את התדרים של מיצובישי ניסן ועוד כמה מותגים…
הוא יקר מאוד אולי הם מבריחים אותו בכל מיני דרכים, לחיצת כפתור והרכב נפתח ואף יכול להניע אותו בקלות עניין של כמה שניות בודדות.
בלי פריצה בלי לקרוע חוטים ובלי שום דבר.@DanielC ואין שום דבר שאפשר לעשות בשביל למנוע את זה? קודן עוזר לזה?
-
@DanielC ואין שום דבר שאפשר לעשות בשביל למנוע את זה? קודן עוזר לזה?
@יורם-בוסקילה קודן לא מומלץ שבוע שעבר בטלתי את הקודן במיצובישי אחרי כמה פעמים קשה ללחוץ על המספרים הם נמחקים
-
@יורם-בוסקילה קודן לא מומלץ שבוע שעבר בטלתי את הקודן במיצובישי אחרי כמה פעמים קשה ללחוץ על המספרים הם נמחקים
@אליהו-בן-יוסף כתב בגניבות במיצובישי אאוטלנדר:
קודן לא מומלץ
??? למה לא אולי יש לך קודן דפוק
יש חברות ביטוח שמחייבות קודן ללא קודן לא בטוח שאתה מכוסה מהביטוח -
קודן לא מומלץ
יש חברות ביטוח שמחייבות קודן ללא קודן לא בטוח שאתה מכוסה מהביטוח@אלעזר-3 ברכב הקודם גם נדפקתי
-
@אלעזר-3 ברכב הקודם גם נדפקתי
-
@אלעזר-3 אותו סיפור הקודן נשחק ולא נלחץ ולא עבד
-
@אלעזר-3 אותו סיפור הקודן נשחק ולא נלחץ ולא עבד
@אליהו-בן-יוסף אולי אתה אגרסיבי לקודן
-
קודן לא מומלץ
יש חברות ביטוח שמחייבות קודן ללא קודן לא בטוח שאתה מכוסה מהביטוח@אלעזר-3 כתב בגניבות במיצובישי אאוטלנדר:
קודן לא מומלץ
יש חברות ביטוח שמחייבות קודן ללא קודם לא בטוח שאתה מכוסה מהביטוחמן הסתם רק במקיף
אני משתמש ברכב שיש בו גם איזשהו התקן של איתוראן, (שאריות מבעלים קודמים) שמצפצף לי בתחילת נסיעה, לא הבנתי למה
אבל אני יכול להשאיר פתוח, מי יגנוב רנו -
@אליהו-בן-יוסף אולי אתה אגרסיבי לקודן
@אלעזר-3 לא יודע אולי . ואולי זה תלוי בסוג של הקודן .
אני מכיר חברים שגם הורידו -
@אלעזר-3 לא יודע אולי . ואולי זה תלוי בסוג של הקודן .
אני מכיר חברים שגם הורידו@אליהו-בן-יוסף ענין של עצלות אם לא הייתי חייב גם הייתי מוריד
-
@אליהו-בן-יוסף ענין של עצלות אם לא הייתי חייב גם הייתי מוריד
-
@אלעזר-3 כתב בגניבות במיצובישי אאוטלנדר:
ענין של עצלות אם לא הייתי חייב גם הייתי מוריד
לא רק עצלות. לא תמיד זה כ"כ פשוט להוריד.
-
@אלעזר-3 כתב בגניבות במיצובישי אאוטלנדר:
ענין של עצלות אם לא הייתי חייב גם הייתי מוריד
לא רק עצלות. לא תמיד זה כ"כ פשוט להוריד.
@aiib כן תלוי כמה כספות יש שם
לי לקחו 300שח