טיפול עשרת אלפים
-
דבר ראשון לא ראיתי שציינו כאן זה הבטיחות בלהגביהה את הרכב בלי קומבינות!!
נכנסים מתחת לרכב וצריך ליזהר מאוד שלא יחליק או יפול ח"ו
לגבי הטיפול אני ממליץ לפני טסט ללכת לבעל מקצוע אמין שגם יעבור על הרכב לראות שאין עוד דברים שכדאי או צריך להחליף
ובטיפול במהלך השנה לעשות לבד ולחסוךנראה לי זה רכב חדש אצליך לפי השירשורים האחרונים אז אולי כדאי שמוסכניק יסתכל על כל המיכלולים ותהיה רגוע לשנה הקרובה
(או שכבר בדקת לפני הקניה)@זיק-המבריק כתב בטיפול עשרת אלפים:
צודק!
רק שאני אף פעם לא מרים את הרכב בטיפול, פעם הייתי עולה על מדרכה אבל היום גם זה לא כי יש לי את הכלי הזה

ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי. -
@זיק-המבריק כתב בטיפול עשרת אלפים:
צודק!
רק שאני אף פעם לא מרים את הרכב בטיפול, פעם הייתי עולה על מדרכה אבל היום גם זה לא כי יש לי את הכלי הזה

ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי.@נייטרון-חפשי ועדיין יותר נוח לך לא להרים את הרכב?
-
@זיק-המבריק כתב בטיפול עשרת אלפים:
צודק!

ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי.@נייטרון-חפשי אתה מתכוון דווקא ברכבים שיש להם גובה להיכנס מיתחת כי לדוגמא הרבנית פריוס ממש נמוכה במצב כזה חייב להגביה? או שיש מציאות כזאת לאדם בעל מדרייגה לדחוף את היד מתחת הרכב ולהצליח?
נ.ב. ב TEMU זה יותר זול קניתי שם ב 55 ש"ח את הג׳ריקן הזה ,
רק שאלה @נייטרון-חפשי לגביו שתי החורים האלו בג׳ריקן למטה שבאחד מהם יש פקק אטם אדום רזרבי אחד מהם צריך להיות עם חור עד הג׳ריקן בפנים? ( שכשהשמן ינזול לא יהיה בועות כאלו כשאין עוד פתח לשחרור הוואקום )