עזרה והכוונה ברכישת הכרכרה ראשונה
-
אני מעוניין לקנות ובפעם הראשונה רכב (להלן “הוא”) בתקציב של 12000 אחרי יישור קו או טסט, וצרכי הם כדלהלן:
- אמין לזוג +2.
*כמה שפחות תיקונים והתעסקות גם אם על חשבון החיסכון בדלק(בלי הגזמה…).
*יסע כנראה באזור 13000 בשנה,
*חזק וזריז (שמגיב למה שדורשים ממנו אני לא סובל רכבים עצלנים וחלשים= אטרז או אתון בלעם),
*נח ומרווח מאחורה חשוב.
*ותא מטען שיכיל את צרכי היושבים בו לשבתות וימים טובים.
מה דעת המומחים והמייבינים פה על רכב מסוג קיה סיד שנת 2018 שעשה 250 אלף קילומטר (גיר דו מצמדי) מאדם אמין (לפי ההמלצות פה לפחות) שווה כניסה לעיסקה או זהו רכב שעומד לסיים את הקריירה וזריקת כסף לפח (או התעסקות מרובה)?
@צילפינגים @שלמה-0 וכו… - אמין לזוג +2.
-
אני מעוניין לקנות ובפעם הראשונה רכב (להלן “הוא”) בתקציב של 12000 אחרי יישור קו או טסט, וצרכי הם כדלהלן:
- אמין לזוג +2.
*חזק וזריז (שמגיב למה שדורשים ממנו אני לא סובל רכבים עצלנים וחלשים= אטרז או אתון בלעם),
*נח ומרווח מאחורה חשוב.
מה דעת המומחים והמייבינים פה על רכב מסוג קיה סיד שנת 2018 שעשה 250 אלף קילומטר (גיר דו מצמדי) מאדם אמין (לפי ההמלצות פה לפחות) שווה כניסה לעיסקה או זהו רכב שעומד לסיים את הקריירה וזריקת כסף לפח (או התעסקות מרובה)?
@צילפינגים @שלמה-0 וכו…@טוס-לאט-סע-מהר התקציב דיי קשוח אבל עדיין אפשר למצוא דברים חמודים
על הקיה סיד במחיר כזה לא שווה לך רכב דיי בעייתי
הייתי ממליץ לך על I30 עד 2014 ששם הוחלף לגיר דו מצמדי משם לא לגעת
ניסאן טידה [מכיר מישהו שרוצה למכור אני לא יודע אם רלוונטי עם ק"מ דיי נמוך אם אתה רוצה צור איתי קשר בפרטי]
מיצובישי לנסר מנוע 1.8 שסוחב יותר טוב מ1.5 - אמין לזוג +2.
-
- אמין לזוג +2.
*נח ומרווח מאחורה חשוב.
@צילפינגים @שלמה-0 וכו…@טוס-לאט-סע-מהר תשקול מאזדה 3, רכב אמין מאד, וסוחב טוב, שתוכל למצא במחיר הנ"ל.
לא חסכוני בדלק, אבל בהשוואה ללנסר שהומלץ כאן (ואני מצטרף להמלצה), הוא אותו דבר, ויהיו שיגידו שאפילו לוקח מעט פחות. - אמין לזוג +2.
-
@טוס-לאט-סע-מהר תשקול מאזדה 3, רכב אמין מאד, וסוחב טוב, שתוכל למצא במחיר הנ"ל.
לא חסכוני בדלק, אבל בהשוואה ללנסר שהומלץ כאן (ואני מצטרף להמלצה), הוא אותו דבר, ויהיו שיגידו שאפילו לוקח מעט פחות.@יאצק כתב בעזרה והכוונה ברכישת הכרכרה ראשונה:
@טוס-לאט-סע-מהר תשקול מאזדה 3, רכב אמין מאד, וסוחב טוב, שתוכל למצא במחיר הנ"ל.
לא חסכוני בדלק, אבל בהשוואה ללנסר שהומלץ כאן (ואני מצטרף להמלצה), הוא אותו דבר, ויהיו שיגידו שאפילו לוקח מעט פחות.מצטרף להנ"ל
אפשר להשיג אותו יחסית במחיר סביר
לי יש 2010 בימבה נחמדה שנותנת עבודה יפה, לא חסכוני בדלק אבל סביר…
בהצלחה ותתחדשמזל"ט על הטסט או לא קשור?