נגרר לרכב - מידע
-
@טוסון כתב בנגרר לרכב - מידע:
@MEM לשכור רכב גדול למשל פיאט דוקאטו רישיון ב’
אני מניח ששנה רישיון יש לך
ברוב ההשכרות זה לא מוסיף כל כך במחיר החסרון בשנתיים
לדעתי ההשכרה בין 300-500 ליום, אבל לא ניסיתי
(יש לנו במשפחה חוויות לא טובות עם נגררים, לכן אני נרתע מהסיפור, חכה לדעות הציבור)
@יוני דיבר בעבר על הוספת וו
וכמו ש @Klonimoos כותב, גם הגיר יכול לידפק מגרירותמה הכוונה רשיון ב’?
יש לי רגיל…@MEM בדיוק יותר נכון B
-
@MEM בדיוק יותר נכון B
-
אני כנראה אצטרך בתקופה הקרובה לצאת כמה פעמים עם נגרר
אשמח לכל מידע שיש לגבי אופי הנסיעה/התרגלות
שליטה וכו’ וכו’
את הנגרר עצמו כנראה אקח ממישהו ואפי’ אין לי עוד מושג איפה אני מתקין וו לרכב…
בקיצור תותחים אשמח לעזרתכם!תודה רבה
@MEM נגרר זה מילה גדולה.
איזה שנתן הרכב? השנתונים הישנים של מאזדה 3 יכלו לגרור עם בלמים עד 750 ק"ג. וללא בלמים עד 440 ק"ג. (לקחתי את השנתון הכי מחמיר) באיזה משקל נגרר מדובר ומה אמורים לגרור? אם זה משקל יחסית נמוך בנהיגה רגועה. לא אמור להיות בלאי מטורף.
לגבי נסיעה עם נגרר. האצות מדודות. גם שורף הרבה דלק. גם מעייף את הגיר וגם למנוע לחצים מיותרים על השלדה של הרכב.
להיות יותר ערני על מפלס השמן. הרכב מתאמץ הרבה יותר ממה שהכרת עד היום. ומרחק בלימה גדול מהרגיל,
ונקודה חשובה. נגררת סגורה רגישה מאוד לרוחות צד. ויכולה לנדנד ולטלטל את האוטו משמעותי.
לגבי העמסה. כלל האצבע הוא להעמיס את מירב המשקל על סרן של הנגרר. משני סיבות. גם בגלל שהוו מיועד למשיכה ויכולת העמסה שלו מוגבלת. וגם אם יהיה איזה תיקון הגה קטן בכביש מהיר שהנגררת לא תצא לה לאיזה ריקוד קטן.
אם זה נגרר בהשאלה תוודא שחיבורי החשמל שלו תקינים. זה דבר רגיש מאוד. וגם ביטוח. משום מה אנשים עם נגררת לא מבטחים אף על פי שזה ממש במה מאות שקלים בשנה.
כמו שכתבו פה. הנהיגה לאחור היא הפוכה ודורשת אימון קטן. וקוטר הסיבוב של הנגררת קטן מהרכב. ככה שצריך לקחת סיבובים ב"רחבות יתירה"
בהצלחה.