שינוי בין חסימות מולטימדיה
-
התקנתי מולטימדיה ברכב שלי,
עשו לי חסימת VPN של @אפרים-ד ,
אשמח לדעת האם ואיך אני יכול להחליף בקלות לחסימת MDM של A bloq,
מה אני צריך לעשות בשביל זה?
תודה מראש! -
התקנתי מולטימדיה ברכב שלי,
עשו לי חסימת VPN של @אפרים-ד ,
אשמח לדעת האם ואיך אני יכול להחליף בקלות לחסימת MDM של A bloq,
מה אני צריך לעשות בשביל זה?
תודה מראש! -
-
@Israel-Meir
נעילת ההגדרות וההסרה זה חוסם כל שינוי באפלקצייה וגם מונע ממך למחוק אותה
לפי מה שהבנתי ממנו שלא יעשה את זה בשום אופן -
@Israel-Meir כתב בשינוי בין חסימות מולטימדיה:
אם הבנתי אותך נכון יש לך את הסיסמה וא"כ אתה יכול לעשות את זה בקלות מתוך החסימה של @אפרים-ד אתה פשוט צריך להתקין את A bloq ואז לעשות העברת בעלות מה MDM לA bloq, אין לי כרגע את החסימה מולי אבל אם אני לא טועה זה נמצא ב"נעילת ההגדרות והסרה"
שבאים להסיר הוא שואל אם תרצה להעביר הרשאות
אגב מה מצאת שם שאין בה? -
@Israel-Meir כתב בשינוי בין חסימות מולטימדיה:
אם הבנתי אותך נכון יש לך את הסיסמה וא"כ אתה יכול לעשות את זה בקלות מתוך החסימה של @אפרים-ד אתה פשוט צריך להתקין את A bloq ואז לעשות העברת בעלות מה MDM לA bloq, אין לי כרגע את החסימה מולי אבל אם אני לא טועה זה נמצא ב"נעילת ההגדרות והסרה"
שבאים להסיר הוא שואל אם תרצה להעביר הרשאות
אגב מה מצאת שם שאין בה?@פתוח-לשמוע אני נגיד חסמתי לגמרי וממש התחרטתי אין אפשרות לעעדכן אפלקציות ואין אפשרות לשנות כלום מה שיש עכשיו זה מה שיש (ואין כלום) אפילו אפלקציות ששמתי מראש לא עובדות כי ההיתי צריך להכניס אותם לרשימה הלבנה וכו
לכן ראיתי צורך להזהיר -
@פתוח-לשמוע אני נגיד חסמתי לגמרי וממש התחרטתי אין אפשרות לעעדכן אפלקציות ואין אפשרות לשנות כלום מה שיש עכשיו זה מה שיש (ואין כלום) אפילו אפלקציות ששמתי מראש לא עובדות כי ההיתי צריך להכניס אותם לרשימה הלבנה וכו
לכן ראיתי צורך להזהיר -
@אלעזר-3 מתקינים חנות אורורה (בקרוב זה כבר יהיה מובנה בתוך האפליקציה) ומאפשרים התקנות
מוסיפים כמה אפליקציות לרשימה הלבנה אפשר גם אחרי ההתקנה@פתוח-לשמוע לא ניתן להוסיף כלום
וגם מה שבתוך האפלקצייה לא ניתן להתקין מישום מה
אם תוכל לעזור זה יועיל הרבה -
@פתוח-לשמוע לא ניתן להוסיף כלום
וגם מה שבתוך האפלקצייה לא ניתן להתקין מישום מה
אם תוכל לעזור זה יועיל הרבה -
@אלעזר-3 יש לך בהגדרות נוספות אופציה לבטל חסימת התקנה
יש לך גישה לסיסמה?@פתוח-לשמוע יש לי גישה לחסימה אבל זה חסום הרמטית
-
@פתוח-לשמוע יש לי גישה לחסימה אבל זה חסום הרמטית
-
@אלעזר-3 אם זה חסום הרמטית אתה לא יכול לעדכן מסלולים או לשנות משהו בהגדרות חסימה?
@פתוח-לשמוע לא
אלא אם כן יש לך פיתרון