שינוי בין חסימות מולטימדיה
-
-
@Israel-Meir כתב בשינוי בין חסימות מולטימדיה:
אם הבנתי אותך נכון יש לך את הסיסמה וא"כ אתה יכול לעשות את זה בקלות מתוך החסימה של @אפרים-ד אתה פשוט צריך להתקין את A bloq ואז לעשות העברת בעלות מה MDM לA bloq, אין לי כרגע את החסימה מולי אבל אם אני לא טועה זה נמצא ב"נעילת ההגדרות והסרה"
שבאים להסיר הוא שואל אם תרצה להעביר הרשאות
אגב מה מצאת שם שאין בה?@פתוח-לשמוע כתב בשינוי בין חסימות מולטימדיה:
אגב מה מצאת שם שאין בה?
בסה"כ אחלה חסימה אבל לדעתי חוסם בצורה מעצבנת קצת…
עצם זה שאני חייב להפעיל את האפליקציה תמיד בשביל שיעבוד, זה כבר מספיק מעצבן… -
@פתוח-לשמוע כתב בשינוי בין חסימות מולטימדיה:
אגב מה מצאת שם שאין בה?
עצם זה שאני חייב להפעיל את האפליקציה תמיד בשביל שיעבוד, זה כבר מספיק מעצבן…@טויוטה-1 כתב בשינוי בין חסימות מולטימדיה:
אגב מה מצאת שם שאין בה?
עצם זה שאני חייב להפעיל את האפליקציה תמיד בשביל שיעבוד, זה כבר מספיק מעצבן…אתה יכול לעשות שהיא תופעל באופן אוטומטי
-
@טויוטה-1 כתב בשינוי בין חסימות מולטימדיה:
אגב מה מצאת שם שאין בה?
עצם זה שאני חייב להפעיל את האפליקציה תמיד בשביל שיעבוד, זה כבר מספיק מעצבן…אתה יכול לעשות שהיא תופעל באופן אוטומטי
-
-
@פתוח-לשמוע תודה
-
-
1 מי שחסם לעצמו הרמטית זה אומר שהוא כבר היה בטוח בהגדרות שיש לו מבלי לשנות אף פעם בשום מצב שום הגדרה… (נראה לי שזה הפירוש חסימה הרמטית…)
2 כדי להדליק vpn במכשירים סינים שלא רוצים שיהיה משהו שמופעל בהפעלת המכשיר (כולל vpn) - צריך להיכנס לאפליקציה בכל הפעלה מחדש. (כמובן שמי שלא צריך vpn ושהאפליקציות בעצמם מסוננות וחוסם WebView אז הכל בסדר ולא צריך להיכנס באפליקציה כל פעם…)
3 הגדרת הvpn בגלל שיש בvpn הרבה מאוד אפשרויות - לכן צריך לוודא שהבנתם איך הכל עובד ושאין משהו שבגלל זה נחסם התעבורה… (גם למבינים לקח הרבה זמן לקלוט את כל האפשרויות)
4 בחנות כבר נוסף בעדכונים האחרונים - gplay שזה מוריד אפליקציות ישירות משרתי גוגל פליי כמו אורורה. (מומלץ כמובן לבחור בעדיפות רק את gplay)
5 על כל באג או בעיה אפשר לשלוח מייל בתוך האפליקציה עם הסבר מפורט על הבאג ועל איזה מכשיר מדובר. (שליחת מייל בתוך האפליקציה לא עובד בנטפרי)