מורה נהיגה לטסטים עם טויוטה chr
-
למדתי נהיגה על טויוטה chr והמורה נהיגה שלי החליף רכב לטויוטה ראב 4
נכשלתי עליו טסט ראשון
והייתי רוצה לעשות טסט שני (מקווה אחרון) על טויוטה chr (הוא הרבה יותר צר, ולא כמו ראב 4 שהוא בגודל של משאית)
אם מישהו מכיר מורה כזה שיכתוב כאן
תודה -
נכשלתי עליו טסט ראשון
והייתי רוצה לעשות טסט שני (מקווה אחרון) על טויוטה chr (הוא הרבה יותר צר, ולא כמו ראב 4 שהוא בגודל של משאית)
תודה@מתושלח-הבבלי
אולי תשתף אותנו על מה הכשילו אותך? ובאיזה עיר?
לפעמים רכב טיפלה’ יותר רחב, מוריד אופציות של הצמדות וכדו’ להורדה.
חוצמיזה שההבדלים ביניהם לא משמועתיים מאד זה רכבים על אותו רעיון. -
נכשלתי עליו טסט ראשון
תודה@מתושלח-הבבלי
כמו שכתב קודמי, בסוף בסוף כל הרכבים זה אותו רעיון, כמובן שלכל אחד יש את הטאץ’ שלו אבל מספיק כמה דקות של שיעור וזה עובר
אני רואה את זה אצל התלמידים שלי כשאני מחליף רכבהמסקנה היא ששיעור אחד או כמה בודדים יפתרו לך לגמרי את ההבדל בין הרכבים
מאמין שכל מורה אחר עם סי אייץ אר ירצה גם שתעשה איתו כמה שיעורים לפני שהוא מגיש אותך וגם תצטרך לשלם דמי רישום לבית ספר אז זה כבר לא משנהבכל אופן יש לי מישהו שהיה איתי בקורס, ערבי עם סי אייץ אר, עובד בירושלים,
-
@מתושלח-הבבלי
כמו שכתב קודמי, בסוף בסוף כל הרכבים זה אותו רעיון, כמובן שלכל אחד יש את הטאץ’ שלו אבל מספיק כמה דקות של שיעור וזה עובר
אני רואה את זה אצל התלמידים שלי כשאני מחליף רכבהמסקנה היא ששיעור אחד או כמה בודדים יפתרו לך לגמרי את ההבדל בין הרכבים
מאמין שכל מורה אחר עם סי אייץ אר ירצה גם שתעשה איתו כמה שיעורים לפני שהוא מגיש אותך וגם תצטרך לשלם דמי רישום לבית ספר אז זה כבר לא משנהבכל אופן יש לי מישהו שהיה איתי בקורס, ערבי עם סי אייץ אר, עובד בירושלים,
@מיכאלb כתב במורה נהיגה לטסטים עם טויוטה chr:
@מתושלח-הבבלי
אני רואה את זה אצל התלמידים שלי כשאני מחליף רכביש משהו, אבל ברור שיותר קל עם רכב קטן, לא?
(יש למורה שלי, בנוסף לקשקאי, גם רנו ארקנה.
ואין מה לומר, הרבה יותר כיף לנהוג בה מאשר בקשקאי-מצד הגודל)@מתושלח-הבבלי
יש כמה במודיעין עם זה. -
נכשלתי עליו טסט ראשון
תודה@מתושלח-הבבלי יש גם אחד עידן חוג’ה בירושלים
ברגע שתכתוב באיזה עיר נוכל יותר לעזור לך