סקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה
-
אני נוסע יום יום בכבישי ישראל והכול בסדר,
משתדל לא לעבור על החוק כדי שלא יהיה עילה לעצור אותי
קרה לי כבר כמה פעמים לעמוד ברמזור ליד ניידת והייתי מוכן עם הטלפון לצבע שחור
אבל ב"ה הקב"ה מצילנו מידם@חילי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
אבל ב"ה הקב"ה מצילנו מידםבע"ה
למרות שכפי שדובר ולמרות שהר"ר גיל חולק עלי רובא דכחלי הם אינשי דלא מעלי בעיקרם ורק מיעוט עושה כשליחות
מ"מ מאחר שיש את הרעיון צבע שחור כל מי שאין לו נשמה של נאצי לא מחפש להתחיל בדווקא כשהוא יודע לאיפה זה ידרדר -
@חילי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
אבל ב"ה הקב"ה מצילנו מידםבע"ה
למרות שכפי שדובר ולמרות שהר"ר גיל חולק עלי רובא דכחלי הם אינשי דלא מעלי בעיקרם ורק מיעוט עושה כשליחות
מ"מ מאחר שיש את הרעיון צבע שחור כל מי שאין לו נשמה של נאצי לא מחפש להתחיל בדווקא כשהוא יודע לאיפה זה ידרדר -
מעניין לשמוע מהחברים העריקים שבינינו כמה זהירות הם משקיעים מלהימנע ממפגש עם משטרה
שמעתי מחברים שהחליפו את בעלות הרכב על שם נשותיהם שלא יעצרו אותם לפי המספר, או כאלה שלא יוצאים עם הרכב מחוץ לגבולות הערים החרדיות, יש שגם נוסעים הרבה יותר זהיר בשביל לא למשוך משטרה (אולי זה כבר שווה)
השאלה היא כמה זה סתם פחדים וכמה זה זהירות אמיתית -
@Y.M בגדול אם אני יוצא מהעיר שלי שזה עיר חרדית וכרגע אין חשש ממשי בכבישים כאן אז אני משתדל לנסוע אם וויז כדי לראות אם יש מחסומים ושוטרים וכו…
@דוד-100 אני משום מה פחות מפחד שיעצרו אותי כי יש יותר סיכוי שיוותרו לי על פני כל הכאב ראש שיצא להם מזה
-
@דוד-100 אני משום מה פחות מפחד שיעצרו אותי כי יש יותר סיכוי שיוותרו לי על פני כל הכאב ראש שיצא להם מזה
@הבל-הבלים-הכל זה הכל תלוי על איזה שוטר אתה תיפול רוב ככל השוטרים לפחות לדעתי מעדיפים לא להתעסק כי זה באמת בלאגן אבל יש את ץ העמלקים שביניהם שהם מחפשים את הדברים האלה קח דוגמא משבוע שעבר עצרו אחד בתחנת דלק ביום חמישי עשו לו ינשוף השוטרים הראשון אמר לו סע פתאום השני אומר לו חכה רגע תביא רשיון וכו… ברור שאם יש אפשרות לא להיתקל בהם אז עדיף לדעתי
-
בתור עריק התחלתי קצת יותר להיזהר לא לעבור על החוק
ולנסוע אם דלתות נעולות שאים חס ושלום יעצרו אותי שיהיה זמן להתקשר לצבע שחור
אבל עם הנצח לא מפחד -
@Y.M כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
מעניין לשמוע מהחברים העריקים שבינינו כמה זהירות הם משקיעים מלהימנע ממפגש עם משטרה
שמעתי מחברים שהחליפו את בעלות הרכב על שם נשותיהם שלא יעצרו אותם לפי המספר, או כאלה שלא יוצאים עם הרכב מחוץ לגבולות הערים החרדיות, יש שגם נוסעים הרבה יותר זהיר בשביל לא למשוך משטרה (אולי זה כבר שווה)
השאלה היא כמה זה סתם פחדים וכמה זה זהירות אמיתיתאני אישית לא שיניתי משהו
עשיתי חיוג מקוצר לצבע שחור
אני אזרח חו"ל ושומר את המס’ למקרה הצורך לעדכן גם שם שנחטפתי… אין לי הגדרה אחרת…אני אישית חושב שהניצחון שלהם זה לגרום לנו לפחד…
בערים החרדיות ודאי שאין סיבה ודיר באלק לשוטר שינסה
גם אצלנו באחיסמך משטרת ישראל יודעת שלטובתם שלא יגעו ביהודים על הפשע ה’חמור’.בתפילה שנזכה לראות שיתמו חוטאים מן הארץ ובביאץ גוא"צ אכי"ר.
ליבי אתך - אך דע לך שהלימוד בתורה עכשיו שלרבים הוא בצער שווה עכשיו Pמליוני מליונים
בכל רגע ורגע אתה יכול לכוון בצער על מסירת נפש על כל מצוה ומצוה כי מטרת העל של צה"ל וכפי שהם עצמם מצהירים בכל מקום היא חילון הציבור ורק המטרה המשנית היא הגנה על האויב.
עכשיו גם הלץ הפוקר הדתי זיני שהופיע בארגון הטרור הרצחני השב"כ הפך את המגמה מול הדתיים ונותן להם חירות גדולה ומוציא את כל הכלבים של המחלקה היהודית נגד היהודים, אך קיי"ל שלא ינום ולא יישן שומר ישראל, ואם כך לישראל כ"ש לשומרי התורה באמת שרק הם ובני יהודה יש לנו שם יהודים!נ.ב. בעניין הזהירות אני מסכים, אבל לא במקום של לרעוד מכל תת אדם לבוש כחול או ירוק או אפור וכו’
@MEM כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
חוטאים
ראיתי שמרן הגריש"א כתב דמה דברוריה אמרה דיתמו חטאים ולא חוטאים לא דיברה אלא על חוטאים דאינם עוקרים תורה ונלחמים נגדה, ועליהם אדרבא יש להתפלל דימותו וזכורני שראיתי זה מכבר כדברים הללו בא’ מן הספה"ק.
שיעורי הגרי"ש פסחים נדמה לי דף עו . אני אבדוק את המיקום המדויוק ואעדכן. -
@טרנטע כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
@MEM לא מפחד בכלל, עובר ליד ניידת בגאון ולא שיניתי כלום מההרגלים שלי
טוב, אתה אני מכיר אותך, ויש לחשוד שגם תעשה דאווינים בכוונה ליד שוטר כדי להיעצר…
וברצינות, ברור לי כשמש שיש הרבה מאוד כאלה. שלא נשמע להם נורא בכלל להיעצר לעשרה ימים.
כמובן לא בתור נשוי עם אשה וילדים, אבל בחור רווק משועמם בסוף זמן שרק מחפש איפה לטייל? אני מכיר אישית כמה וכמה שדווקא מתאים להם לחפש את החוויה יוצאת הדופן הזו. והם הספיקו לעשות בסופי זמן דומים שטויות הרבה יותר גדולות שסובלים מהן יותר.והאמת, אני יכול להבין אותם… לפעמים עוברת בי רוח קונדס האומרת שחבל שנולדתי כמה שנים מוקדם מדי ואני לא בעניינים
-
בהתחלה הייתי מאוד פוחד והייתי בקושי נוסע, היה לי מקרה שהייתי צריך ליסוע מאופקים לחיפה, ורעדתי מפחד… פשוט שמתי כובע שמש ומשקפי שמש ונשארתי רק עם גופייה כדי שאני לא יראה חרדי ה"י… וכל הדרך התפללי וכו’, אחרי המקרה הזה אמרתי לעצמי מה??? עם ישראל במצרים לא שינו מלבושם ואתם פה בארץ הקודש משנה, בשביל לא להיתפס חלילה בעוון לימוד תורה???.. מזעזע…
מאותו יום אמרתי לעצמי מספיק! אני עם הפחד הזה סיימתי… לא סופר שום שוטר שום פקח ושום חתול… הלכתי (יותר נכון נסעתי…) עם אף למעלה שמתי שירים הכי חרדיים שיש… כמעט נסעתי עם דגלי פלסטין… (ח"ו) ושהייתי רואה שוטר לא הייתי מפחד הייתי שובר את הפחד ומסתכל לו בעניים, פעם עמדה לידי משטרה בצומת גילת (מי שמכיר…) והתחיל קצת לחזור לי הפחד פשוט הסתכלתי על השוטר בעניים הוא הסתכל אליי ואפי’ חייך!!! אחרי שניה היה ירוק ונסעתי בלי פחד (ואפי’ עקפתי אותו…), ופעם אחת היה איזה מחסום של איזה כביש צדדי בבאר שבע והיה שם ליד שוטר שעמד ושיחק בפלאפון שלו, לכאורה כל עריק היה אמור לברוח משם כל עוד רוחו בו… אבל אני לא! אני שובר את הפחד עצרתי לידו ושאלתי אותו “מה קרה הכביש חסום” הוא אומר לי “עבודות בכביש” אמרתי לו “תאמין לי המדינה הזאת כל היום בשיפוצים” הוא גיחך וחזר למסך (אולי הוא היה בפורום…כף זכות…) אני הלכתי משם בעננים…
לא אומר שכולם צריכים לעשות את הסיכונים האלו, פשוט אני הייתי מפחד ברמה של להתחפש לחילוני… אז הייתי חייב לשבור את הפחד.
הדבר הכי חשוב זה להיות תמיד בהיכון להתקשר לצבע שחור, וכמו שכבר אמרתי פעם בפורום לא לפתוח את הדלת לפני שאתה מודיע לצבע שחור שהמשטרה עצרה אותך ואם אני לא חוזר אליכם תוך 5/7 דקות תבואו לצומת פלונית בהמוניכים… ואז רק תצא כי לפעמים הם לוקחים לך מיד את הפלאפון (זה לא חוקי… אבל מי שישמע איזה מדינה חוקית…), וגם תמיד טוב להסתכל בוויז לראות שאין שוטרים…
והכי הכי חשוב זה הבטחון שלנו אנחנו שולטים וגם אם ח"ו ח"ו עצרו אותכם אנחנו עם האף למעלה!!! שום אויב לא יוכל לשבור לנו את המורל!!!
סליחה על האריכות והשיחת מוסר… אבל פשוט אני כל היום פוגש עריקים שמפחדים כמו עכברים… וזה מציק!
נ.ב. אני יודע שזה לא כ"כ קשור לפורום רכבים… אבל כידוע שברכבים יש גם נהגים, וזה בהחלט קשור אליהם… וגם ניצלתי את הבמה של הפורום המטורף הזה!!!
עריק גאה!!! -
בהתחלה הייתי מאוד פוחד והייתי בקושי נוסע, היה לי מקרה שהייתי צריך ליסוע מאופקים לחיפה, ורעדתי מפחד… פשוט שמתי כובע שמש ומשקפי שמש ונשארתי רק עם גופייה כדי שאני לא יראה חרדי ה"י… וכל הדרך התפללי וכו’, אחרי המקרה הזה אמרתי לעצמי מה??? עם ישראל במצרים לא שינו מלבושם ואתם פה בארץ הקודש משנה, בשביל לא להיתפס חלילה בעוון לימוד תורה???.. מזעזע…
מאותו יום אמרתי לעצמי מספיק! אני עם הפחד הזה סיימתי… לא סופר שום שוטר שום פקח ושום חתול… הלכתי (יותר נכון נסעתי…) עם אף למעלה שמתי שירים הכי חרדיים שיש… כמעט נסעתי עם דגלי פלסטין… (ח"ו) ושהייתי רואה שוטר לא הייתי מפחד הייתי שובר את הפחד ומסתכל לו בעניים, פעם עמדה לידי משטרה בצומת גילת (מי שמכיר…) והתחיל קצת לחזור לי הפחד פשוט הסתכלתי על השוטר בעניים הוא הסתכל אליי ואפי’ חייך!!! אחרי שניה היה ירוק ונסעתי בלי פחד (ואפי’ עקפתי אותו…), ופעם אחת היה איזה מחסום של איזה כביש צדדי בבאר שבע והיה שם ליד שוטר שעמד ושיחק בפלאפון שלו, לכאורה כל עריק היה אמור לברוח משם כל עוד רוחו בו… אבל אני לא! אני שובר את הפחד עצרתי לידו ושאלתי אותו “מה קרה הכביש חסום” הוא אומר לי “עבודות בכביש” אמרתי לו “תאמין לי המדינה הזאת כל היום בשיפוצים” הוא גיחך וחזר למסך (אולי הוא היה בפורום…כף זכות…) אני הלכתי משם בעננים…
לא אומר שכולם צריכים לעשות את הסיכונים האלו, פשוט אני הייתי מפחד ברמה של להתחפש לחילוני… אז הייתי חייב לשבור את הפחד.
הדבר הכי חשוב זה להיות תמיד בהיכון להתקשר לצבע שחור, וכמו שכבר אמרתי פעם בפורום לא לפתוח את הדלת לפני שאתה מודיע לצבע שחור שהמשטרה עצרה אותך ואם אני לא חוזר אליכם תוך 5/7 דקות תבואו לצומת פלונית בהמוניכים… ואז רק תצא כי לפעמים הם לוקחים לך מיד את הפלאפון (זה לא חוקי… אבל מי שישמע איזה מדינה חוקית…), וגם תמיד טוב להסתכל בוויז לראות שאין שוטרים…
והכי הכי חשוב זה הבטחון שלנו אנחנו שולטים וגם אם ח"ו ח"ו עצרו אותכם אנחנו עם האף למעלה!!! שום אויב לא יוכל לשבור לנו את המורל!!!
סליחה על האריכות והשיחת מוסר… אבל פשוט אני כל היום פוגש עריקים שמפחדים כמו עכברים… וזה מציק!
נ.ב. אני יודע שזה לא כ"כ קשור לפורום רכבים… אבל כידוע שברכבים יש גם נהגים, וזה בהחלט קשור אליהם… וגם ניצלתי את הבמה של הפורום המטורף הזה!!!
עריק גאה!!!@אריאל-קמחי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
פשוט שמתי כובע שמש ומשקפי שמש ונשארתי רק עם גופייה כדי שאני לא יראה חרדי ה"י… ו
הזוי…
דמעות בעינים מהתיאור שלך -
@אריאל-קמחי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
פשוט שמתי כובע שמש ומשקפי שמש ונשארתי רק עם גופייה כדי שאני לא יראה חרדי ה"י… ו
הזוי…
דמעות בעינים מהתיאור שלך@Y.M כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
דמעות בעינים מהתיאור שלך
דיברו כעין זה על לומדי נהיגה/נבחני טסטים במודיעין
יש שם קבוצת מלשנים מקומיים שלא סובלים חרדים ומזעיקים מ.צ…