דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. סקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה

סקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
60 פוסטים 32 כותבים 1.1k צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • Y Y.M

@מאיר-ג
    שמעתי את הסיפור ממקור יחסית מוסמך
    אבל מה אתה מתפלא כמו שסורוצקין גור ובעלז יכולים לשחרר את הבחורים שלהם, גם הם יכולים…

מ מנותק
    מ מנותק
    מאיר ג
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@Y.M על זה לא התפלאתי ברור שיש להם כוח בגלל ההפגנות רק על זה שר’ עזריאל לא הסכים שהבחורים שלו ישתחררו כי נשארו בחורים חרדים אחרים (שלכאו’ מה לו לדאוג להם היות ויש כאלו שכבר דואגים להם)
    פשוט חושב שזה סיפור של גדולה ושל בנ"א שלא עושה פוליטיקה קטנה. לכן ענין אותי המקור. זהו.

אברהם 2א תגובה 1 תגובה אחרונה
    5
    • מ מאיר ג

@Y.M על זה לא התפלאתי ברור שיש להם כוח בגלל ההפגנות רק על זה שר’ עזריאל לא הסכים שהבחורים שלו ישתחררו כי נשארו בחורים חרדים אחרים (שלכאו’ מה לו לדאוג להם היות ויש כאלו שכבר דואגים להם)
      פשוט חושב שזה סיפור של גדולה ושל בנ"א שלא עושה פוליטיקה קטנה. לכן ענין אותי המקור. זהו.

אברהם 2א מנותק
      אברהם 2א מנותק
      אברהם 2
      כתב נערך לאחרונה על ידי אברהם 2

אני אגיב על כל הנושא פה
      אני קצת מבין בתחום על פי רוב הניצבים במחוזות לא רוצים להסגיר רק מחייבים אותם אם אתם ממעכבים השוטרים ישמחו לשתף פעולה עם הדבר הזה כי גם להם נמאס מכל הבלאגן הזה
      והכי חשוב במקרה שכן נעצרתם להתעקש עם השוטר ולא לדבר שום מילה לא עם המשטרה האזרחית ולא עם המשטרה הצבאית לא לאשר שם ולא כלום ולא בוקר מטוב ועד רע עד שאתה משוחח עם עורך דין לפני זה אל דבר כלום אתה פשוט אלם וחרש לא שומע ולא מדבר גם אם יפרקו אותך מכות יותר טוב לקבל מכות מלשבת חצי שנה בכלא
      והעיקר להאמין באין עוד מלבדו ולא לפחד מאף אחד כי הקב"ה הוא יחליט אם תהיה בכלא אם לא והכל מאיתו יתברך ולזכור שכל רגע של פחד או מצוקה שיש לך זה בגלל שאתה יהודי שומר תורה ומצוות
      ועכשיו אני יפרט בלי קשר במידה ואתה לא מליח ליצור קשר עם עורך דין הכי חשוב להכחיש שקבלת כל מידע שאתה אמור לבוא להתייצב וזה בכלל לא חכם להתחיל לעשות הפגנה בחקירה רק להיאחז אם זה שמעולם לא קבלת צו

תגובה 1 תגובה אחרונה
      5
      • יוניי מנותק
        יוניי מנותק
        יוני
        מגיה
        כתב נערך לאחרונה על ידי

עכשיו נעצר אברך בצומת גילת שזה נראה שהשוטרים חיפשו לעצור אותו כדי להסגיר למ.צ.
        https://hagizra.news/#2276687

רכב=ההכנסת אורחים כמעט היחידה שיש היום
        גמ"ח מוצרים להעברת דירה בעיר אופקים

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • אריאל קמחיא אריאל קמחי

בהתחלה הייתי מאוד פוחד והייתי בקושי נוסע, היה לי מקרה שהייתי צריך ליסוע מאופקים לחיפה, ורעדתי מפחד… פשוט שמתי כובע שמש ומשקפי שמש ונשארתי רק עם גופייה כדי שאני לא יראה חרדי ה"י… וכל הדרך התפללי וכו’, אחרי המקרה הזה אמרתי לעצמי מה??? עם ישראל במצרים לא שינו מלבושם ואתם פה בארץ הקודש משנה, בשביל לא להיתפס חלילה בעוון לימוד תורה???.. מזעזע…
          מאותו יום אמרתי לעצמי מספיק! אני עם הפחד הזה סיימתי… לא סופר שום שוטר שום פקח ושום חתול… הלכתי (יותר נכון נסעתי…) עם אף למעלה שמתי שירים הכי חרדיים שיש… כמעט נסעתי עם דגלי פלסטין… (ח"ו) ושהייתי רואה שוטר לא הייתי מפחד הייתי שובר את הפחד ומסתכל לו בעניים, פעם עמדה לידי משטרה בצומת גילת (מי שמכיר…) והתחיל קצת לחזור לי הפחד פשוט הסתכלתי על השוטר בעניים הוא הסתכל אליי ואפי’ חייך!!! אחרי שניה היה ירוק ונסעתי בלי פחד (ואפי’ עקפתי אותו…), ופעם אחת היה איזה מחסום של איזה כביש צדדי בבאר שבע והיה שם ליד שוטר שעמד ושיחק בפלאפון שלו, לכאורה כל עריק היה אמור לברוח משם כל עוד רוחו בו… אבל אני לא! אני שובר את הפחד עצרתי לידו ושאלתי אותו “מה קרה הכביש חסום” הוא אומר לי “עבודות בכביש” אמרתי לו “תאמין לי המדינה הזאת כל היום בשיפוצים” הוא גיחך וחזר למסך (אולי הוא היה בפורום…כף זכות…) אני הלכתי משם בעננים…
          לא אומר שכולם צריכים לעשות את הסיכונים האלו, פשוט אני הייתי מפחד ברמה של להתחפש לחילוני… אז הייתי חייב לשבור את הפחד.
          הדבר הכי חשוב זה להיות תמיד בהיכון להתקשר לצבע שחור, וכמו שכבר אמרתי פעם בפורום לא לפתוח את הדלת לפני שאתה מודיע לצבע שחור שהמשטרה עצרה אותך ואם אני לא חוזר אליכם תוך 5/7 דקות תבואו לצומת פלונית בהמוניכים… ואז רק תצא כי לפעמים הם לוקחים לך מיד את הפלאפון (זה לא חוקי… אבל מי שישמע איזה מדינה חוקית…), וגם תמיד טוב להסתכל בוויז לראות שאין שוטרים…
          והכי הכי חשוב זה הבטחון שלנו אנחנו שולטים וגם אם ח"ו ח"ו עצרו אותכם אנחנו עם האף למעלה!!! שום אויב לא יוכל לשבור לנו את המורל!!!
          סליחה על האריכות והשיחת מוסר… אבל פשוט אני כל היום פוגש עריקים שמפחדים כמו עכברים… וזה מציק!
          נ.ב. אני יודע שזה לא כ"כ קשור לפורום רכבים… אבל כידוע שברכבים יש גם נהגים, וזה בהחלט קשור אליהם… וגם ניצלתי את הבמה של הפורום המטורף הזה!!!
          עריק גאה!!!

א מנותק
          א מנותק
          א.ב.
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אריאל-קמחי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

פעם עמדה לידי משטרה בצומת גילת (מי שמכיר…) והתחיל קצת לחזור לי הפחד פשוט הסתכלתי על השוטר בעניים הוא הסתכל אליי ואפי’ חייך!!!

@אריאל-קמחי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

באופקים היה איזה נסיון מעצר בכניסה לעיר לפני איזה 3 חודשים (באופקים כמעט ואין מהפלג ההוא…) והיו שם ספרדים אשכנזים צולים ומודרנים וכמעט לא היה אחד שהוא משתייך לפלג…

אני מנסה לזהות אותך בהפגנה…

אריאל קמחיא תגובה 1 תגובה אחרונה
          2
          • ג גיל התייחס לנושא זה
          • י יהודה המכבי

@נייטרון-חפשי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

שימו לב!
            לא מומלץ בכלל לכתוב בשום מקום על עצמך שידוע לך שאתה עריק, זה עלול להקשות על שיחרורך במקרה מעצר ולסבך אותך משפטית.

😀 😀 😀
            מי אני???

וחוץ מזה אני מבין קצת בתחום, ולא ליצור קשר עם הצבא/לענות לטלפונים וכו’ זה בהמלצה בלבד, וזה במידה אם לא יצרת קשר בעבר עם צה"ל לוודאות את מעמדך, לא ענית לשום שיחה עם הצבא, וכן שום בן משפחה ממדגרה ראשונה לא ענה, וכן לא חתמת על דואר רשום שקיבלת צו, וגם אם הכל נכון מבחינת הצבא הוא מפרסם באיזה עיתון שאני לא זוכר את שמו (נראה לי יוצא עותק אחד רק לספרייה הלאומית) שבו הפוקד קורא ומחייב את כלל אזרחי ישראל מעל גיל 18 להתגייס וזה מבחינתם מספיק בשביל להוכיח שידעת שאתה צריך להתגייס ולא התגייסת.
            אבל הכל טוב ציינתי בפוסט הקודם שהיה לי כמה וכמה התקלויות עם המשטרה (כולל לפני כחודש ולמזלי לא לקחו פרטים אחרי תחנונים של אשתי שהעבירה נעשתה בטעות) וב"ה הכל בסדר איתי

אחרית לעמךא מנותק
            אחרית לעמךא מנותק
            אחרית לעמך
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@יהודה-המכבי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

מבחינת הצבא הוא מפרסם באיזה עיתון שאני לא זוכר את שמו (נראה לי יוצא עותק אחד רק לספרייה הלאומית) שבו הפוקד קורא ומחייב את כלל אזרחי ישראל מעל גיל 18 להתגייס וזה מבחינתם מספיק בשביל להוכיח שידעת שאתה צריך להתגייס ולא התגייסת.

הבחור היותר מבוגר מהפלג קיבל 25 יום והיותר צעיר 40 יום - כי על הצעיר הצליחו להוכיח שהוא קיבל צווים.
            ואגב, העיתון ההוא נקרא “רשומות”.

י תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • אחרית לעמךא אחרית לעמך

@יהודה-המכבי כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

מבחינת הצבא הוא מפרסם באיזה עיתון שאני לא זוכר את שמו (נראה לי יוצא עותק אחד רק לספרייה הלאומית) שבו הפוקד קורא ומחייב את כלל אזרחי ישראל מעל גיל 18 להתגייס וזה מבחינתם מספיק בשביל להוכיח שידעת שאתה צריך להתגייס ולא התגייסת.

הבחור היותר מבוגר מהפלג קיבל 25 יום והיותר צעיר 40 יום - כי על הצעיר הצליחו להוכיח שהוא קיבל צווים.
              ואגב, העיתון ההוא נקרא “רשומות”.

י מנותק
              י מנותק
              יהודה המכבי
              כתב נערך לאחרונה על ידי יהודה המכבי

@אחרית-לעמך כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

כי על הצעיר הצליחו להוכיח שהוא קיבל צווים

היה לו ס"ד, אין לי מושג איזה שיקולים השופטים הצבאיים לוקחים בחשבון.
              היה הרבה סיפורים שהורידו ימים והיה סיפורים על כאלה שנשפטו ל90 יום, חלקם במעצר ההמוני בתשע"ח למרות שלא הצליחו להוכיח שיצרו איתם קשר. אגב עו"ד מנחם שטאובר אמר לי שה7/10 החמירו את ההענשה ביותר למשתמטים כבדים

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • א א.ב.

פעם עמדה לידי משטרה בצומת גילת (מי שמכיר…) והתחיל קצת לחזור לי הפחד פשוט הסתכלתי על השוטר בעניים הוא הסתכל אליי ואפי’ חייך!!!

באופקים היה איזה נסיון מעצר בכניסה לעיר לפני איזה 3 חודשים (באופקים כמעט ואין מהפלג ההוא…) והיו שם ספרדים אשכנזים צולים ומודרנים וכמעט לא היה אחד שהוא משתייך לפלג…

אריאל קמחיא מנותק
                אריאל קמחיא מנותק
                אריאל קמחי
                מייבין
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@א.ב. כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

הייתי, והיה מטורף אפשר לומר שהצלחנו…

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • יוניי יוני

עכשיו נעצר אברך בצומת גילת שזה נראה שהשוטרים חיפשו לעצור אותו כדי להסגיר למ.צ.
                  https://hagizra.news/#2276687

מ מנותק
                  מ מנותק
                  מאיר ג
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@יוני כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:

נראה שהשוטרים חיפשו לעצור אותו כדי להסגיר למ.צ.

מה היה שזה נראה שלמטרה זו הם עצרו אותו ?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • M מנותק
                    M מנותק
                    mik6868
                    כתב נערך לאחרונה על ידי mik6868

תיקוני הזוהר פירוש המתוק מדבש שמסביר על לומדי התורה זרעו של הבל שסובלים את בני קין שהם העשירים בעלי כח שמטילים עלינו גזירות ולא נותנים לנו את המיסים עד בחינה של עני שחשוב כמת באחרית הימים ,וכו’ (מאד מעניין) … אולי בהמשך מרחיב על גזירות כלליות לא המשכתי …
                    1000036171.jpg
                    1000036173.jpg
                    1000036172.jpg

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    4
                    • ח מנותק
                      ח מנותק
                      חיים Y0737
                      מייבין
                      כתב נערך לאחרונה על ידי חיים Y0737

כתוספת חיזוק לר’ מייק אני אביא את הדברים הבאים:
                      לתועלת הציבור אביא מה שצדה עיני בספה’‘ק הנ’'ל, ואקטואלי מאוד לימינו אנו.

שם משמואל פרשת בראשית שנת תער’'ב

כתיב בירבעם (מלכים א’ י"ב) שעשה את החג במרחשון בחודש אשר בדא מלבו. הנה מלכות ישראל היא דוגמת הירח המתחדש בכל חודש, וכמו שהירח נקרא חודש על שם ההתחדשות, כן מלכות ישראל מתחדשת תמיד בתשוקה חדשה להש"י ובכל יום חביבה עליהם כשעה ראשונה, והיא באר מים חיים הנובעת תמיד. וזה הי’ דוד המלך המתרפק בכל יום באהבה בשירות ותשבחות, ובפרקי היכלות שעדיין דוד המלך אומר בכל יום שירות ותשבחות שלא שמעתן אוזן מעולם. וכאשר ניטלה מלכות עשרת השבטים מזרע דוד ניתנה המלכות לזרע יוסף צדיק יסוד עולם שהוא במדרגת חי כנודע, ונקראת מדה זו מקור מים חיים כמ"ש בשערי אורה (שער ב’). ולעומת שמדתו של דוד נקראת באר מים חיים נקראת מדתו של יוסף מקור מים חיים. אך ירבעם קלקל מדת ההתחדשות שבו, וחידש התחדשות רעה, וזה החודש אשר בדא מלבו. והנה כבר אמרנו בביאור דברי המדרש (שמות פ"א) בה’ בגדו כי בנים זרים ילדו עתה יאכלם חודש את חלקיהם, כי ישראל במצרים כשמת יוסף הפרו ברית מילה, וע"כ בנים זרים ילדו עתה יאכלם חודש את חלקיהם מלך חדש שנא’ ויקם מלך חדש, ואמרנו שבשביל שקלקלו מדתו של יוסף מדת ההתחדשות ע"כ לקחו המצרים את כח ההתחדשות מישראל ובכח זה חידשו עליהם גזירות יע"ש. וכמו כן נוכל לומר דבחטא ירבעם שקלקל מדת ההתחדשות נטלו אוה"ע כח ההתחדשות מישראל והגלונו מארצנו ותמיד הם גוזרים עלינו גזירות רעות וגזירות חדשות. וידועים דברי הרה"ק רמ"מ זצל"ה מרימינאב, שכל הגזירות הרעות המתחדשות על ישראל רח"ל וכל המסים וארנוניות שמוצצים דמי ישראל התחלתם תמיד בחודש מרחשון. ולפי מה שכתבנו יובנו הדברים, שבאשר על החודש זה נאמר החודש אשר בדא מלבו, בעוה"ר נהפכה התחדשות חודש זה להם כנ"ל. ונראה שיש תיקון לזה ע"י ההתחדשות שבישראל בעת הזאת שקובעין שעורים תמידים כסדרם ללמוד וללמד, איש ואיש, חבורה וחבורה, ההתחדשות הזאת מוציאה מתחת ידיהם את כח ההתחדשות, אמן כי"ר:

M תגובה 1 תגובה אחרונה
                      4
                      • ח חיים Y0737

כתוספת חיזוק לר’ מייק אני אביא את הדברים הבאים:
                        לתועלת הציבור אביא מה שצדה עיני בספה’‘ק הנ’'ל, ואקטואלי מאוד לימינו אנו.

שם משמואל פרשת בראשית שנת תער’'ב

כתיב בירבעם (מלכים א’ י"ב) שעשה את החג במרחשון בחודש אשר בדא מלבו. הנה מלכות ישראל היא דוגמת הירח המתחדש בכל חודש, וכמו שהירח נקרא חודש על שם ההתחדשות, כן מלכות ישראל מתחדשת תמיד בתשוקה חדשה להש"י ובכל יום חביבה עליהם כשעה ראשונה, והיא באר מים חיים הנובעת תמיד. וזה הי’ דוד המלך המתרפק בכל יום באהבה בשירות ותשבחות, ובפרקי היכלות שעדיין דוד המלך אומר בכל יום שירות ותשבחות שלא שמעתן אוזן מעולם. וכאשר ניטלה מלכות עשרת השבטים מזרע דוד ניתנה המלכות לזרע יוסף צדיק יסוד עולם שהוא במדרגת חי כנודע, ונקראת מדה זו מקור מים חיים כמ"ש בשערי אורה (שער ב’). ולעומת שמדתו של דוד נקראת באר מים חיים נקראת מדתו של יוסף מקור מים חיים. אך ירבעם קלקל מדת ההתחדשות שבו, וחידש התחדשות רעה, וזה החודש אשר בדא מלבו. והנה כבר אמרנו בביאור דברי המדרש (שמות פ"א) בה’ בגדו כי בנים זרים ילדו עתה יאכלם חודש את חלקיהם, כי ישראל במצרים כשמת יוסף הפרו ברית מילה, וע"כ בנים זרים ילדו עתה יאכלם חודש את חלקיהם מלך חדש שנא’ ויקם מלך חדש, ואמרנו שבשביל שקלקלו מדתו של יוסף מדת ההתחדשות ע"כ לקחו המצרים את כח ההתחדשות מישראל ובכח זה חידשו עליהם גזירות יע"ש. וכמו כן נוכל לומר דבחטא ירבעם שקלקל מדת ההתחדשות נטלו אוה"ע כח ההתחדשות מישראל והגלונו מארצנו ותמיד הם גוזרים עלינו גזירות רעות וגזירות חדשות. וידועים דברי הרה"ק רמ"מ זצל"ה מרימינאב, שכל הגזירות הרעות המתחדשות על ישראל רח"ל וכל המסים וארנוניות שמוצצים דמי ישראל התחלתם תמיד בחודש מרחשון. ולפי מה שכתבנו יובנו הדברים, שבאשר על החודש זה נאמר החודש אשר בדא מלבו, בעוה"ר נהפכה התחדשות חודש זה להם כנ"ל. ונראה שיש תיקון לזה ע"י ההתחדשות שבישראל בעת הזאת שקובעין שעורים תמידים כסדרם ללמוד וללמד, איש ואיש, חבורה וחבורה, ההתחדשות הזאת מוציאה מתחת ידיהם את כח ההתחדשות, אמן כי"ר:

M מנותק
                        M מנותק
                        mik6868
                        כתב נערך לאחרונה על ידי mik6868

@חיים-Y0737 וואו איזה חידושים . וכהמשך…
                        שמעתי מאחד הצדיקים הנסתרים (בערך הוא קצת מכירים אותו במודיעין עילית)
                        ההבדל בין גוי ליהודי בגדול זה הנשמה לדוגמא רק יהודי יכול לחשוב “וואי הלוואי שיהיה רק מציאות ה’ בעולם” "ושיהיה רק מלכות ה’ " "ושנהיה בביטול לרצון ה’ " וכו’ שזה עולה רק מהנשמה,
                        וכן חז"ל אמרו בת קול יוצאת מהר חורב ונפק"מ לנו שבאמצע היום פתאום יש התעוררות קטנה לשניה או מחשבה על מציאות ה’ וצריך להחזיק את הרגש הזה שעולה מהנשמה ולהתחבר אליו…
                        ומדוע יש ירידת הדורות? כי בדורות הקודמים הם היו פחות חיים בגשמיות חזקה כמו שיש היום אז היו עולים יותר קולות ורצונות מהנשמה והיום יש התעמקות חזקה בגשמיות אז המחשבות יותר עולים מהגוף והנשמה קצת מעלה רצון רוחני אבל סוג של מתעלמים בטבעי כמו התעוררות קטנה שיש מהבת קול שממשיכים הלאה,
                        ומי שרוצה להצליח לחיות את הכוח החזק של הנשמה שבלעדיה אי אפשר להתגבר או קשה מאוד להתגבר היום,
                        **אז צריך לעורר אותה וגם בתוך עביות החומר אפשר **
                        ואיך ?
                        בגדול להקשיב לקולות הרוחניים שבאים עם רגש רוחני ולהתרכז בהם ולהרגיש אותם
                        זה עבודה קלה פיזית ודרגת קושי בינונית עד קשה מנטלית שמיועדת לאברכים בלבד אז אני לא אפרש אותה פה אבל אברך שכן רוצה עבודת ה’ מסוג זה יכול לפנות אלי באישי השתדל להסביר
                        ונקודת ההתחדשות @חיים-Y0737 שאמרת עם החיבור לנשמה בהצטרף הענווה זה לחיות את זה תמיד ובלי קושי…בסייעתא דשמיא.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0

• 1
                        • 2
                        • 3

64

3.0k

משתמשים

9.6k

נושאים

128.7k

פוסטים