דוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית
-
@שלמה-א-0 כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
@Lexus כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
המחסן המדובר הוא מחסן אופניים של הבניןן,
ועדיין כבוגר העיר גם אני מצטרף למה שאמר @EBA כל עוד ולא חנית שלא כחוק אתה יכול לתפוס אותם לצרכים אחרים, באיזור של ההורים שלי התפנו בתקופה האחרונה 7 חניות מ2 שכנים שעזבו ולא בגלל הרכבים שלהם
וליד ההורים שלי יש שטח של לכה"פ 8+ חניות שלא תפוס ע"י תושבי העיר…
כבר 25 שנים לכה"פ!!! שיש שם קונטיינרים של אנשים שמצאו מחסם חינם.כמו ההוא שבנה בנתיה"מ/חת"ס על שטח ציבורי וגינות ומשכיר בכסף
כמה תלונות שהוגשו לעיריה הם לא עושים כלום.
אולי באמת זה הזמן לאיים עליהם שאם לא יגמרו הדוחו"ת הלא קשורים (למעט מסכ"ח וכדו’) יפתחו מולם תביעות על אי טיפול במה שלא מביא ימבה כסף…@MEM כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
אולי באמת זה הזמן לאיים עליהם שאם לא יגמרו הדוחו"ת הלא קשורים (למעט מסכ"ח וכדו’) יפתחו מולם תביעות על אי טיפול במה שלא מביא ימבה כסף…אני חושב שבדר"כ חניה על מדרכה זה מסכן חיים,
ובכללי באמת אין טיפת אכיפה על חניות מסכנות חיים,באיזור שלי, יש אחד שחונה קבוע בחלק של הכביש שאסור בחניה, וזה לא אסור בחינם זה בגלל שהכביש ניהיה צר וגם זה בעיקול, ויש באיזור לפני ואחרי חניות בשפע,
אבל בא לו, וככה זה שאין אכיפה מינמלית, כל דאלים גבר, -
@שלמה-א-0 כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
@Lexus כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
המחסן המדובר הוא מחסן אופניים של הבניןן,
ועדיין כבוגר העיר גם אני מצטרף למה שאמר @EBA כל עוד ולא חנית שלא כחוק אתה יכול לתפוס אותם לצרכים אחרים, באיזור של ההורים שלי התפנו בתקופה האחרונה 7 חניות מ2 שכנים שעזבו ולא בגלל הרכבים שלהם
וליד ההורים שלי יש שטח של לכה"פ 8+ חניות שלא תפוס ע"י תושבי העיר…
כבר 25 שנים לכה"פ!!! שיש שם קונטיינרים של אנשים שמצאו מחסם חינם.כמו ההוא שבנה בנתיה"מ/חת"ס על שטח ציבורי וגינות ומשכיר בכסף
אולי באמת זה הזמן לאיים עליהם שאם לא יגמרו הדוחו"ת הלא קשורים (למעט מסכ"ח וכדו’) יפתחו מולם תביעות על אי טיפול במה שלא מביא ימבה כסף…@MEM כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
הם לא עושים כלום
היה בעבר מי שניסה והוזהר ע’'י גורמי פשיעה מהשוליים, ככה השמועה
-
@MEM כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
הם לא עושים כלום
@חיים-Y0737 כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
הם לא עושים כלום
גוטרמן בעבר הוזהר ע"י אותו פלוני שאם הוא לא רוצה להתחיל איתו שיתן לו להשתלט על כל המ שבא לו…
אבל דבריפ כאלו ניתן להעביר לרשויות אכיפה אחרות בתואנה שלנו אין כלים לזה ומנין לאותו פושע מי מסר הוא רק יראה שזה שייך לרמ"י או במקרה שלנו רשות האכיפה הארצית או לא זוכר את שמם שיש להם נהלים אחרים וכו’ כך שרואים שזה דבר אחר ואותם מאוד קשה להרתיע כי בקלות הם מגיעים עם גדוד של ‘הראיני מלכי חבלה’ - שוטרים של מלכות הרשעה…
-
@חיים-Y0737 כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
הם לא עושים כלום
גוטרמן בעבר הוזהר ע"י אותו פלוני שאם הוא לא רוצה להתחיל איתו שיתן לו להשתלט על כל המ שבא לו…
אבל דבריפ כאלו ניתן להעביר לרשויות אכיפה אחרות בתואנה שלנו אין כלים לזה ומנין לאותו פושע מי מסר הוא רק יראה שזה שייך לרמ"י או במקרה שלנו רשות האכיפה הארצית או לא זוכר את שמם שיש להם נהלים אחרים וכו’ כך שרואים שזה דבר אחר ואותם מאוד קשה להרתיע כי בקלות הם מגיעים עם גדוד של ‘הראיני מלכי חבלה’ - שוטרים של מלכות הרשעה…
גוטרמן בעבר הוזהר ע"י אותו פלוני
אני שמעתי על איום בשריפת הבית שכופף את גורמי השלטון המקומי מרוב פחד
אין לי מושג על שמות של פושעים וכו’ ואכמ’'ל ואין צורך גם. -
אין לי מושג על שמות של פושעים וכו’ ואכמ’'ל ואין צורך גם.@חיים-Y0737 כתב בדוח חניה על המדרכה * מודיעין עילית:
אין לי מושג על שמות של פושעים וכו’ ואכמ’'ל ואין צורך גם.הגיוני אני כבר לא זוכר פרטים זה אינשי דל"מ
אבל בסוף יש גבול
כמו אותו בנין שאחד השכנים אדל"מ עבר בעבר לעיר מסיבות לא ברורות ומאז רק צרות…
לפני חצי שנה ראיתי שהוא פשוט סגר שטח כביכול לטעינה חשמלית וכולם חוששים עד להיכן הוא יתרחב כשגם כך בגלל התשלטויות כאלו ואחרות שגם מביאות עוד רכבים לאזור מצב החניה שם באזור שהיה אמור להיות עם שטחי חניה גדולים במיוחד כבר ממש צפוף… -
הבעיה העיקרית במודיעין עילית זה שהתושבים לא מודעים איך עיר מתוקנת אמורה להיראות כי התרגלו…
והכול ניהיה הפקר בכל התחומים וברגע שמישהו מהעיריה מנסה לעשות סדר כולם כועסים
ו"איש את רעהו חיים בלעו"
אני לא חושב שצריכים להיות קשוחים כמו הרצליה אבל יש את המינימום כמו ערים חרדיות אחרות