האם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?
-
מסכים עם הטענה של @MEM אע"פ שאני עם תו נכה.
וביותר, ישנם רחובות שבכלל ראוי לבטל שם את החנייה, (תתארו לעצמכם את רחוב סוקולוב שזה אחד הצירים המרכזיים בלי חניה בצידי הכביש, רחוב עם 2 ואפי’ 3 נתיבים והיה מונע את כל הפקקים באיזור.
ולגופו של ענין אצלנו ברחוב אני חושב שזה דווקא ממש עזר לתושבים, בזכות זה סו"ס יש לנו חניה ביום ובלילה. -
וביותר, ישנם רחובות שבכלל ראוי לבטל שם את החנייה, (תתארו לעצמכם את רחוב סוקולוב שזה אחד הצירים המרכזיים בלי חניה בצידי הכביש, רחוב עם 2 ואפי’ 3 נתיבים והיה מונע את כל הפקקים באיזור.
ולגופו של ענין אצלנו ברחוב אני חושב שזה דווקא ממש עזר לתושבים, בזכות זה סו"ס יש לנו חניה ביום ובלילה.@אליהו-התח כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
ולגופו של ענין אצלנו ברחוב אני חושב שזה דווקא ממש עזר לתושבים, בזכות זה סו"ס יש לנו חניה ביום ובלילה.
מסכים אם זה ואוסיף לך יותר
אנו ברחוב שלנו מתחננים לעיריה לצבוע והם לא צובעים… -
@אליהו-התח כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
ולגופו של ענין אצלנו ברחוב אני חושב שזה דווקא ממש עזר לתושבים, בזכות זה סו"ס יש לנו חניה ביום ובלילה.
אנו ברחוב שלנו מתחננים לעיריה לצבוע והם לא צובעים…@טייס-קרבי כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
אנו ברחוב שלנו מתחננים לעיריה לצבוע והם לא צובעים…
תצבעו לבד…
-
@טייס-קרבי כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
אנו ברחוב שלנו מתחננים לעיריה לצבוע והם לא צובעים…
תצבעו לבד…
-
@טייס-קרבי כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
זה תקף?
לא, אבל אנשים לא יידעו את זה ויפסיקו לחנות שם
זה מותר חוקית?
לכאו’ לא
-
בימים האחרונים צבעו את אחת הסמטאות הנידחות בעולם (@אליהו_הת"ח בבקשה לא לכעוס עלי
)
תכל’ס זו כבר הגזמה - כאשר גם בעלי תו תושב רשאים לחנות רק בשטח קטן ולמעשה אין איפה לחנות בלי לשלם את הארוחות של זייברט
יש צורה להגביל את העיריה/לתבוע אותה על העניין? -
@אליהו-התח כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
אנו ברחוב שלנו מתחננים לעיריה לצבוע והם לא צובעים…אנו ברחוב שלנו מתחננים לעיריה לצבוע והם לא צובעים…
אז תחליפו את האבני שפה עם הרחוב דלעיל שכן נצבע.
כמשל הזה…
משל דאחשורוש והמן למה הדבר דומה לשני בני אדם לאחד היה לו תל בתוך שדהו ולאחד היה לו חריץ בתוך שדהו בעל חריץ אמר מי יתן לי תל זה בדמים בעל התל אמר מי יתן לי חריץ זה בדמים לימים נזדווגו זה אצל זה אמר לו בעל חריץ לבעל התל מכור לי תילך אמר לו טול אותה בחנם והלואי.בבלי מגילה יד א.
-
בימים האחרונים צבעו את אחת הסמטאות הנידחות בעולם (@אליהו_הת"ח בבקשה לא לכעוס עלי
)
תכל’ס זו כבר הגזמה - כאשר גם בעלי תו תושב רשאים לחנות רק בשטח קטן ולמעשה אין איפה לחנות בלי לשלם את הארוחות של זייברט
יש צורה להגביל את העיריה/לתבוע אותה על העניין?כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
ולמעשה אין איפה לחנות בלי לשלם את הארוחות של זייברט
שחיתות | סערה סביב ‘הנופש’ של בכירי עיריית בני ברק בנצרת בעלות של חצי מיליון שקלים:
חברי מועצת העיר ובכירי עיריית בני ברק יצאו לימי השתלמות במלון יוקרתי בעיר נצרת,
העלות המשוערת: כחצי מיליון ש"ח בזמן שלעירייה יש גירעון תקציבי עצום. (כיכר)הנה קיבלת…!!
-
ולגופו של ענין אצלנו ברחוב אני חושב שזה דווקא ממש עזר לתושבים, בזכות זה סו"ס יש לנו חניה ביום ובלילה.@אליהו-התח כתב בהאם לעיריית ב"ב חסר כסף שממשיכים לצבוע רחובות בכחול לבן?:
רחוב סוקולוב שזה אחד הצירים המרכזיים בלי חניה בצידי הכביש, רחוב עם 2 ואפי’ 3 נתיבים והיה מונע את כל הפקקים באיזור.
ואיפה אני אחנה כשאסע לבית ה׳?
אני אכנס אליכם לסמטא! ראה הוזהרת
לא יעזור כלום כמובן, כי יש צוואר בקבוק בר”ע קוטלר וכו‘ -
)
יש צורה להגביל את העיריה/לתבוע אותה על העניין?