תאונה ואין ביטוח, אבל עם רכב משטרתי, ולנהג אין פרטים שלי.
-
אחותי עשתה תאונה קטנה, פגיעה, עם רכב אזרחי שוטר סמוי, הוא רוצה לדווח על התאונה למשטרה, כדי שיתקנו, העלות של הנזק נמוכה, רק הפלסטיקים של המראה.
אבל החשש הוא אם המשטרה יכולה לזהות שלנהגת רכב לא היה ביטוח חובה בשעת תאונה,
אולי גם לא היה טסט לרכב,
כי הרכב של מישהו אחר.
הבו עזרה בבקשה,
מה העצה?!אין לנהג השוטר פרטים כלל, רק טלפון של אמא שלי, השאלה אם שווה להכחיש את האירוע ברשמי אם זה יעבוד?
-
אחותי עשתה תאונה קטנה, פגיעה, עם רכב אזרחי שוטר סמוי, הוא רוצה לדווח על התאונה למשטרה, כדי שיתקנו, העלות של הנזק נמוכה, רק הפלסטיקים של המראה.
אבל החשש הוא אם המשטרה יכולה לזהות שלנהגת רכב לא היה ביטוח חובה בשעת תאונה,
אולי גם לא היה טסט לרכב,
כי הרכב של מישהו אחר.
הבו עזרה בבקשה,
מה העצה?!אין לנהג השוטר פרטים כלל, רק טלפון של אמא שלי, השאלה אם שווה להכחיש את האירוע ברשמי אם זה יעבוד?
-
@קלאטש זה לא נקרא שיש לה ביטוח, אבל אל נא תפחד כי ביטוח חובה זה על כולם, וזה כן היה, ורק זה מה שהחוק מחייב כל שאר הביטוחים זה מותרות…
בהצלחה!!@אריאל-קמחי כתב בתאונה ואין ביטוח, אבל עם רכב משטרתי, ולנהג אין פרטים שלי.:
@קלאטש זה לא נקרא שיש לה ביטוח, אבל אל נא תפחד כי ביטוח חובה זה על כולם, וזה כן היה, ורק זה מה שהחוק מחייב כל שאר הביטוחים זה מותרות…
בהצלחה!!נראה לי שאתה טועה
גם ביטוח חובה כפוף לתנאי הביטוח ואם כתוב גיל 21 זה לא תקף על גיל 18.
( למרות שפעם סוכנת ביטוח אמרה לי בשיחה שביטוח החובה מכסה את כלל הנהגים לדעתי היא טעתה ). -
@אריאל-קמחי כתב בתאונה ואין ביטוח, אבל עם רכב משטרתי, ולנהג אין פרטים שלי.:
בהצלחה!!נראה לי שאתה טועה
גם ביטוח חובה כפוף לתנאי הביטוח ואם כתוב גיל 21 זה לא תקף על גיל 18.
( למרות שפעם סוכנת ביטוח אמרה לי בשיחה שביטוח החובה מכסה את כלל הנהגים לדעתי היא טעתה ). -
@בבציק
פעם רציתי להפעיל ביטוח נהג צעיר יומי בליברה והם אמרו לי שהביטוח הוא לא על החובה כי זה יש לכל נהג,והם מוסיפים ביטוח צד"ג / מקיף לפי העניין@הייי כתב בתאונה ואין ביטוח, אבל עם רכב משטרתי, ולנהג אין פרטים שלי.:
@בבציק
פעם רציתי להפעיל ביטוח נהג צעיר יומי בליברה והם אמרו לי שהביטוח הוא לא על החובה כי זה יש לכל נהג,והם מוסיפים ביטוח צד"ג / מקיף לפי הענייןאני חושב שהיא הטעתה אותך !
( גימיני וגיפיטי טוענים כמוני אבל אין ראיה כי לפעמים הם טועים )
נחכה לחכמי הפורום שיביעו את דעתם.