-
פוסט זה נמחק!
-
K Klonimoos העביר נושא זה מ-עסקאות רכב
-
פוסט זה נמחק!
@יצחק-רשטונ אני מעוניין ברכב הזה דיברתי עם הבעלים אמר לי שאין לו טסט עכשיו (לפני יומיים) מכיון שתאריך עליה על הכביש הוא 07/17 שזה גם החודש שבו עושים טסט המסקנה שלי הייתה שהרכב בלי טסט קרוב לשנה כבר !!! ירדתי מזה אבל אני שומע ממך משהו אחר אז תוכל בבקשה לבדוק לי לעמוק מה עם האוטו מה המצב שלו האם לא עבר תאונות וכו. תודה מראש
-
@יצחק-רשטונ אני מעוניין ברכב הזה דיברתי עם הבעלים אמר לי שאין לו טסט עכשיו (לפני יומיים) מכיון שתאריך עליה על הכביש הוא 07/17 שזה גם החודש שבו עושים טסט המסקנה שלי הייתה שהרכב בלי טסט קרוב לשנה כבר !!! ירדתי מזה אבל אני שומע ממך משהו אחר אז תוכל בבקשה לבדוק לי לעמוק מה עם האוטו מה המצב שלו האם לא עבר תאונות וכו. תודה מראש
@שלמה-פורמן כתב בהונדה גאז 2017 ידנית:
בלי טסט קרוב לשנה כבר
ראה משומשת
https://meshumeshet.com/c/1521787 -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@יצחק-רשטונ כתב בהונדה גאז 2017 ידנית:
ופסלו אותו על מנורת איתות
אז למעיישה צריך משרד תחבורה להעביר בעלות ואי אפשר לנסוע ברכב?
-
@יצחק-רשטונ כתב בהונדה גאז 2017 ידנית:
ופסלו אותו על מנורת איתות
אז למעיישה צריך משרד תחבורה להעביר בעלות ואי אפשר לנסוע ברכב?
פוסט זה נמחק! -
ראיתי את הרכב עכשיו והוא לא להיט,
כלומר חשבתי שיש כאן הזדמנות מיוחדת למי שמחפש ידני באזור ה20 ככה שאני יעזור גם לקונה וגם למוכר אבל המצב הכללי בשילוב הטסט גורם לזה להיות עיסקא דיי בנאלית