דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
טויוטה קורולה קרוס
חדש!! המבדיל בין נוחות להנדסת אנוש: מקסוס מיפה 7 במבחן מקיף
  1. דף הבית
  2. משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
  3. רכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה)

רכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
30 פוסטים 13 כותבים 1.3k צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ר רב-קו

אחת הבעיות העיקריות בהשכרות האלו לדעתי היא
    שמהרגע שאתה מניע את הרכב אתה כאילו מודה שהכל תקין ומכאן ואילך הכל באחריותך, וכל מי שהתנסה בזה פעם יודע שזה פשוט לא אנושי,
    כי אין לך יכולת לסרוק מתחת לרכב שכל המגן תחת הרכב שלם ולבדוק שכל החגורות עובדות היטב ושהתא מטען תקין ושהמצלמת רוורס לא התעקמה/נשרטה, ושאין מכות פח בכל חלקי הרכב ושכל הידיות עובדות וכו’וכו’
    במיוחד שהרבה פעמים אתה עומד באמצע רחוב סואן ובלילה וכדו’
    בשונה מהרץ לדוג’ שכששוכר מחזיר עוברים ישר על הרכב מכל צדדיו ובודקים אותו טוב טוב

A מחובר
    A מחובר
    aiib
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@רב-קו כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

כי אין לך יכולת לסרוק מתחת לרכב שכל המגן תחת הרכב שלם ולבדוק שכל החגורות עובדות היטב ושהתא מטען תקין ושהמצלמת רוורס לא התעקמה/נשרטה, ושאין מכות פח בכל חלקי הרכב ושכל הידיות עובדות וכו’וכו’
    בשונה מהרץ לדוג’ שכששוכר מחזיר עוברים ישר על הרכב מכל צדדיו ובודקים אותו טוב טוב

נכון, אין להם כ"כ ברירה. זה באג בצורת ההשכרה שלהם. הבעיה היא שיש טענות שלפעמים הם באמת נופלים על שוכר אחד ומפילים עליו הכל.

גם בחברות השכרה לא בודקים את רוב הדברים. אז נכון, גם לבא בתור לא יבדקו אבל אם יבדקו יפלו עליו… בדיוק כמו בסיטיקאר…

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ר רב-קו

שמהרגע שאתה מניע את הרכב אתה כאילו מודה שהכל תקין ומכאן ואילך הכל באחריותך, וכל מי שהתנסה בזה פעם יודע שזה פשוט לא אנושי,

A מנותק
      A מנותק
      asa0989
      כתב נערך לאחרונה על ידי asa0989

@רב-קו כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

זה באמת ככה ? , העניין שבכל הבעיות יחד, יש משהו לעשות ? אתה לא ננעל מכל הכיוונים ?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • A asa0989

זה באמת ככה ? , העניין שבכל הבעיות יחד, יש משהו לעשות ? אתה לא ננעל מכל הכיוונים ?

י מנותק
        י מנותק
        יאריס
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@asa0989

לכאורה חוץ מלצלם כמו שכתבו למעלה - שלרוב האברכים אין אפשרות זמינה כל כך ב"ה.

זה אחת החסרונות של רכב שיתופי.

אבל מנגד יש לזה מעלות אחרות, אישית בהתחלה הייתי מחשבן עלויות של חברת השכרה מול סיטי קאר ומאי קאר, וכמעט תמיד יצא לי יותר זול לשכור מהם, ולא מחברות השכרה.
        אז כמו כל דבר יש מעלות ויש חסורנות, הבוחר יבחר.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • י יאריס

@חובק-עולם
          בוא ננסה להשאיר את הדיון כאן עניני ולא מוסרי

כשאני היית תמים והתחלתי ליסוע ברכב עם הילדים שלי (בהשכרה)
          ולברר על כיסאות רכב וכו’
          ראיתי שאם אני רוצה להמשיך לבייש אנשים וחברים שאמשיך לשאול אותם על זה, כך שלא נראה לי נכון להתמם…

ואם אתה אף פעם לא עונה לטלפן באמצע הנהיגה אשריך!
          בתוך עמי אנוכי יושב
          לא בתוך מלאכים…

חובק עולםח מנותק
          חובק עולםח מנותק
          חובק עולם
          כתב נערך לאחרונה על ידי חובק עולם

@יאריס כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

בוא ננסה להשאיר את הדיון כאן עניני ולא מוסרי

למה זה מוסרי?
          א. כשאתה נוהג עם טלפון ביד ברור שרמת בסיכון לרכב עולה. וכשקופצים לך ילדים מאחורה ודעתך מוסחת הסיכון למכה ברכב עולה. (ואני לא מדבר כרגע על הבטיחות. שזה ודאי סכנה. אלא מהצד של חברת ההשכרה לנזקים ברכבה.)

ב. סיטי קאר היא המבטחת של עצמה וגם נזקים בגוף שקוראים לשוכרים באחריותה.

נ.ב. אני אישית לא אוהב באופן כללי את התנהלות החברה ואני לא שוכר שם. פשוט עניתי רק על הטענה הזאת.

@יאריס כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

כשאני היית תמים והתחלתי לנסוע ברכב עם הילדים שלי (בהשכרה)
          ולברר על כיסאות רכב וכו’
          ראיתי שאם אני רוצה להמשיך לבייש אנשים וחברים שאמשיך לשאול אותם על זה, כך שלא נראה לי נכון להתמם…

אני לא יודע על איזה חברים אתה מדבר. (אולי תתחבר איתי ויהיה לך ממי לשאול…) אני קושר את הילדים שלי בכיסאות הבטיחות גם בסיבוב פיזור בבוקר לגנים. בתוך השכונה.
          טיפ קטן. רק תברר במשפחה המורחבת אצל מי שכבר אין ילדים קטנים אם יש למישהו במחסן איזה כיסא בטיחות לא בשימוש- וכנראה תופתע.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          4
          • A aiib

@asa0989 כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין:

@aiib כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין:

נזק שיימצא אחרי החזרתו זה לא אומר נזק שייקרה לאחר החזרתו.
            אין להם יכולת עדיין לגלות נזק לפני שהחזרת אותו… בכל חברת השכרה זה ככה…
            אז נכון, זה פתח אבל אין להם באמת ברירה.

בכל חברת השכרה יש נציג שחותם לך בשעת ההחזרה שהכל תקין , כאן גם אם הכל תקין כשעזבת , ואחרי זה הגיעה משאית זבל וגירדה את האוטו אתה תחויב, על הכל

בכל חברת השכרה אם הרכב בחניה ומשאית ניגחה אותך וברחה אתה משלם למרות שזה לא פייר, אבל זה החיים. זה סעיף לגיטימי.

@aiib כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין:

אם תביא צילום שבאמת מוכיח ברור שתזכה במשפט ולא יוכלו להשתמש בסעיף הזה

זה נכון רק בחברת סיטי קאר ולא במאי קאר לפי החוזים

זה שהם לא כתבו את זה זה לא אומר שהטענה שלהם תחזיק מים בבית משפט. גם סיטי קאר יכולים לטעון טענות מטענות שונות.

לגבי אי תיקון. הם לא רוצים שתתקן, אל תתקן. אל תתחכם ואל תענש…

תשאל אנשים , הנציג מציע לך , לתקן דברים קלים לבד, (קוראים לזה הטעית לקוח)

אם הטעו אותך תוכל לתבוע אותם.

השבתת רכב וכדו’ לגיטימי! הם ניזוקים מכך! אם אתה לא אשם אז החברת ביטוח של הפוגע תצטרך לשלם את זה

זהו ,שבעיקרון הם אמורים , אבל עד ש… או לחילופין החברה תמיד יכולה לתבוע אותך, ורק אותך, לפי מה שחתמת !!!

בכל חברת השכרה זה ככה. פחות או יותר.

יוניי מנותק
            יוניי מנותק
            יוני
            מגיה
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@aiib כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

בכל חברת השכרה אם הרכב בחניה ומשאית ניגחה אותך וברחה אתה משלם למרות שזה לא פייר, אבל זה החיים. זה סעיף לגיטימי.

אבל אם החזרת כבר את האוטו ולקח יומיים עד שעוד מישהו לקח ובזמן הזה ילד שבר שמשה או חלון או מראה וכדו’
            התגלגל כדור וילדים ניסו להוציאו בדרכים לא דרכים ועשו שם נזק את כל זה אתה תשלם
            אין את זה בשום מקום נורמלי

רכב=ההכנסת אורחים כמעט היחידה שיש היום
            גמ"ח מוצרים להעברת דירה בעיר אופקים

A A 2 תגובות תגובה אחרונה
            0
            • טוסוןט טוסון

@asa0989 כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין:

תשאל אנשים , הנציג מציע לך , לתקן דברים קלים לבד, (קוראים לזה הטעית לקוח)

אין תרחיש לדעתי שיחייבו במקרה שהנציג הציע לתקן, ופנצ׳ר כמדומה שמפורש באתר שבאחריות הלקוח לתקן, (לא לוקח אחריות, אבל ככה נראה לי)
              להאשים אותם בהטעיית לקוח זה לא הגון בעיניי (הייתי מציע למחוק את זה כי זה עשוי להיות עילה לת.ד.), למרות שהחוזה דרקוני גם בעיניי

יוניי מנותק
              יוניי מנותק
              יוני
              מגיה
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@טוסון כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

ופנצ׳ר כמדומה שמפורש באתר שבאחריות הלקוח לתקן, (לא לוקח אחריות, אבל ככה נראה לי)

ממש לא
              אבא שלי תיקן וחייבו אותו על צמיג חדש

רכב=ההכנסת אורחים כמעט היחידה שיש היום
              גמ"ח מוצרים להעברת דירה בעיר אופקים

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • יוניי יוני

@aiib כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

אבל אם החזרת כבר את האוטו ולקח יומיים עד שעוד מישהו לקח ובזמן הזה ילד שבר שמשה או חלון או מראה וכדו’

A מנותק
                A מנותק
                asa0989
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@יוני כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

זה בדיוק הנקודה

@יוני כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

אבא שלי תיקן וחייבו אותו על צמיג חדש

העניין שיתכן שהוא היה צריך אישור בכתב כדי לתקן, אחרת הם יכלו לתבוע על סך 25,000 ש"ח

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • יעקב 5י מחובר
                  יעקב 5י מחובר
                  יעקב 5
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

אני שוב שואל
                  כיון שסיטי קאר מאוד נפוצה בציבור שלנו
                  האם חייבו משהו פעם על נזק שהיה אחרי שהוא לקח?
                  או על חיוב מוגזם על תאונה?

עלו פה מקרים על חברות אחרות ולא על סיטי קאר מה שעלה לעיל זה על חיוב אולי לא הוגן אבל לא על תאונה

בנוגע להפחתת ההשתתפות עצמית ולא ביטול זה כתוב מפורש באתר וכן הם הדגישו לי את זה בטלפון בברור.

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • יוניי יוני

A מחובר
                    A מחובר
                    aiib
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

בשום חברת השכרה, אתה לא יכול להשכיר למשך שעה ולקחת את זה מתחת לבניין שלך.
                    העיקרון ברור, הדרך היחידה שלהם לפקח על העניין הוא רק בצורה כזו. הרי אין דרך להוכיח באמת שזה קרה אחרי שהחזרת. אם תצליח להוכיח ברור שלא תצטרך לשלם.
                    השאלה היא לא מה החוזה אומר שזה עוד הגיוני אלא כמה סיטיקאר ודומיהם משתמשים בו כדי לגבות שלא כדין.

(גם אם נכנס משאית ברכב מחברת השכרה זה לא הוגן שאתה תשלם אבל אתה מצליח להבין את זה…)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • יעקב 5י יעקב 5

אני שוב שואל
                      כיון שסיטי קאר מאוד נפוצה בציבור שלנו

עלו פה מקרים על חברות אחרות ולא על סיטי קאר מה שעלה לעיל זה על חיוב אולי לא הוגן אבל לא על תאונה

בנוגע להפחתת ההשתתפות עצמית ולא ביטול זה כתוב מפורש באתר וכן הם הדגישו לי את זה בטלפון בברור.

ח מחובר
                      ח מחובר
                      חיים Y0737
                      מייבין
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יעקב-5 כתב ברכב שיתופי חברות "מאי קאר" "סיטי קאר" חוזה ההתקשרות , לקרוא ולא להאמין (התייעצות בהבנת החוזה):

לא התנסיתי, אבל יש דעות לכאן ולכאן ראה פרוג
                      https://www.prog.co.il/threads/קרה-לכם-נזק-ברכב-סיטי-קאר-וחוייבתם.908160/

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• 1
                      • 2

59

2.9k

משתמשים

9.5k

נושאים

127.6k

פוסטים
                      • התחברות