קופסת אנדרואיד לקורולה קרוס חדשה
-
רציתי לשאול בקורולה קרוס החדשה אין כניסת סים רק אופציה לשיקוף מכיוון שיש לי טלפון כשר בלי אפשרות שיקוף המליץ לי חבר על קופסת אנדרואיד מאלי אקספרס האם מישהו יודע האם זה יתמוך ברכב ויהווה פתרון ואיך בדיוק זה עובד? שכייח גדול
-
@אלחנן-ידידי מדובר בסמארטפון ללא מסך והוא נותן לך 3 אופציות
- קאר פליי או אנדרואיד אוטו
- שיקוף מסך של סמארטפון קיים
- האופציה הכי פופולארית - מערכת אנדרואיד פנימית שמוצגת ע"ג המסך שלך דרך אפליקציית אנדרואיד אוטו שכבר קיימת היום אצלך במולטימדיה
חשוב להבין שמכיוון וזה סמארטפון
א. צריך חסימה כמו כל סמארטפון
ב. יש המון פרמטרים כמו מעבד זיכרון ראם ושטח אחסון ולכן כאשר אתה בודק חשוב לדעת מה אתה מעוניין
והנה קישור תבחר את הדגם עם המעבד sm6225
-
@אלחנן-ידידי כתב בקופסת אנדרואיד לקורולה קרוס חדשה:
הדגם ששלחת טוב לטיוטה?
אין הבדל בין טויוטה לרוב הרכבים רק חשוב שיהיה במערכת המקורית אופציה לאנדרואיד אוטו וקארפליי כמו התמונות המצורפות
(ישנם רכבים ספציפיים כמו טסלה ועוד כמה שזה לא מתאים להם כדאי לברר לפני קניה אבל לקורולה ולרוב הרכבים זה מתאים בהחלט)@אלחנן-ידידי כתב בקופסת אנדרואיד לקורולה קרוס חדשה:
עם הסים יהיה של וויז בלבד (נטפרי) זה יעבוד או שבעיתי לאנדרואיד אוטו?
בדיוק כמו סמארטפון רוב האפליקציות לא יעבדו עם סים נטפרי ורק דפדפן ווויז יעבדו
ושאלה אחרונה האם החסימה של טיוטה לאפליקציות לא עוזרת?
החסימה של טויוטה היא על המערכת שלהם וכאן אנחנו עוקפים את החסימה עם מערכת חיצונית ולכן מהבחינה הזו הכל יעבוד
-
@טכנולוג כתב בקופסת אנדרואיד לקורולה קרוס חדשה:
והנה קישור תבחר את הדגם עם המעבד sm6225
א. תודה! (אני גם בעניין...)
ב. המוצר מוכר לך באופן אישי? (הוא במועדפים שלי כבר זמן מה משיטוטי עד כה, אך אשמח להתרשמות מידיעה).
ג. המוכר הזה ספציפית, שולח רק את ה 4 ג'יגה (ראם) לישראל.
ד. גרסת NA לא מתאימה לתדרים בארץ, וע"כ יש לבחור בגרסת EAU,
מכל מקום, מאחר ונושא התדרים עלול להתפספס, מצורפת טבלת התדרים הישראלית (כעיקרון היא ראויה לנושא בפני עצמו, רק פחות מתאים כאן בפורום...).
מקור: המכלולמס' רצועה (תדר במה"צ) שמות חברות (חולקות תשתית משותפת) דור 5 דור 4 דור 3 דור 2 n78 (3500) B3 (1800), B7 (2600), B28 (700) B5 (850), B1 (2100) B3 (1800) סלקום, גולן טלקום, Wecom, וואלה מובייל n28 (700), n78 (3500)[21] B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B28 (700), B32 (1500) B8 (900), B1 (2100) B8 (900), B3 (1800) פרטנר, הוט מובייל, 012 מובייל, NEXT Mobile, 019, סקיי קול n78 (3500)[22] B3 (1800), B5 (850), B7 (2600), B28 (700) B5 (850), B1 (2100) אין פלאפון, רמי לוי, סאווה מובייל .
-
@לך-תדע א. בבקשה בכיף
ב. לי עצמי אין את המוצר הזה אבל הזמנתי לחבר והוא מרוצה מאוד מכל האופציות המוצר עולה מהר והכל מושלם
ג.עדיין לא מצאתי מוכר ששולח את הדגם של ה 8 ג'יגה ראם לישראל (עם המעבד הנ"ל) אם אמצא אעלה כאןמצאתי עיין בהודעה הבאה
ד. נכון מאוד, חשבתי לכתוב את זה והקדמת אותי טוב שיש לנו בפורום חברה' כמוךובלי קשר דווקא למה שאמרת אם אתם קונים עד ה 5 לחודש ב9 בבוקר לא לשכוח קופונים
$29 קבלו $3 הנחה עם הקופון ZUZUCD3
$29 קבלו $3 הנחה עם הקופון 04CD03
$29 קבלו $3 הנחה עם הקופון AECD3
$69 קבלו $8 הנחה עם הקופון ZUZUCD8
$69 קבלו $8 הנחה עם הקופון 04CD08
$69 קבלו $8 הנחה עם הקופון AECD8
$169 קבלו $20 הנחה עם הקופון ZUZUCD20
$169 קבלו $20 הנחה עם הקופון AECD20
$169 קבלו $20 הנחה עם הקופון 04CD20
$239 קבלו $30 הנחה עם הקופון ZUZUCD30
$239 קבלו $30 הנחה עם הקופון 04CD30
$239 קבלו $30 הנחה עם הקופון AECD30
$369 קבלו $50 הנחה עם הקופון ZUZUCD50
$369 קבלו $50 הנחה עם הקופון 04CD50
$369 קבלו $50 הנחה עם הקופון AECD50 -
רציתי לשאול בקורולה קרוס החדשה אין כניסת סים רק אופציה לשיקוף מכיוון שיש לי טלפון כשר בלי אפשרות שיקוף המליץ לי חבר על קופסת אנדרואיד מאלי אקספרס האם מישהו יודע האם זה יתמוך ברכב ויהווה פתרון ואיך בדיוק זה עובד? שכייח גדול
זה מוצר טיל
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEQ0IXB
מניסיון אישי -
@מיישה אם כבר המוצר הזה אז עדיף מהקישור הזה הוא זול ב8$
ובכל מצב כמו שאמרתי למעלה יש הבדל בין המעבדים וחשוב לשים לב לכך מעבד 2290 (דגם x5) הוא 4 ליבות ולכן הוא זול יותר ואילו מעבד 6125 (דגם x9) הוא 8 ליבות ומשום כך מחירו גבוה יותר
ובקישור שהעלתי מדובר במעבד טוב יותר משניהם 6225 שהוא שדרוג ושיפור של 6125 ועדיין המחירים בקישור הזה זולים יותר ממה שהובא כאן -
-
@הכהן איזה רכב מדובר?
האם זו מערכת מקורית או התקנה מקומית?
האם יש לך את הסמלים שיש כאן?
לא ניסיתי אף פעם דרך אפליקציות צד ג' רק אנדרואיד אוטו מקורי במערכת אבל אני משער שיש דרך להתחבר גם דרך אפליקציות כאלהמערכת T10...
-
@הכהן כתב בקופסת אנדרואיד לקורולה קרוס חדשה:
@הכהן איזה רכב מדובר?
לא ניסיתי אף פעם דרך אפליקציות צד ג' רק אנדרואיד אוטו מקורי במערכת אבל אני משער שיש דרך להתחבר גם דרך אפליקציות כאלהמערכת T10...
אז אין שם אנדרואיד אוטו מקורי זה רק אפליקציות צד ג' תשלח הודעה למוכר איך ניתן להתחבר במערכת כזאת ובמקביל אני אנסה לבדוק אם אני מצליח בכזאת מערכת
בעיקרון קניתי את זה בשביל אבא שלי שיש לו טויוטה יאריס קרוס חדשה, אצלו נראה לי שיש את הסמל..
שם זה אמור לעבוד חלק
(באמת התפלאתי מה העניין לקנות את זה אם יש לך מולטימדיה טובה 😉) -
@הכהן איזה רכב מדובר?
אז אין שם אנדרואיד אוטו מקורי זה רק אפליקציות צד ג' תשלח הודעה למוכר איך ניתן להתחבר במערכת כזאת ובמקביל אני אנסה לבדוק אם אני מצליח בכזאת מערכת
אני אשאל את המוכר..
-
@הכהן איזה רכב מדובר?
בעיקרון קניתי את זה בשביל אבא שלי שיש לו טויוטה יאריס קרוס חדשה, אצלו נראה לי שיש את הסמל..
שם זה אמור לעבוד חלק
יש שם דרך לערוך את ה APN ?
כי קניתי לו סים של RL ובלי ה APN זה לא עובד טוב -
@הכהן די ברור לי שכן, כמו כל פלאפון
ממש כמו פלא'? גולשים דרך אפליקציית אנדרואיד אוטו לא?
פשוט נראה לי שבמקרה רגיל שמחברים דרך מכשיר סמארטפון יש חלק מההגדרות שאי אפשר לעשות דרך המסך של הרכב.
אני מקווה שאני טועה.