בעיה בנעילת דלתות
-
שלום וברכה
יש לי סיריון 2008 ויש לה בעיה עם הנעילה של הדלתות השלט לא עובד.
וכן המפתח לא נועל,
אשמח לשמוע עצה אולי פיוז שנהרס
ואם יש מישהו באזור מ"ע שיכול לתקן כזה דבר
תודה…@עוד-אחד-שמבין אתה מכניס את המפתח מסובב ומה קורה?
יש סיבוב יש רעש נעילה? או שזה מסתובב על ריק
אני מנסה להבין מה בדיוק הסיפור -
שלום וברכה
יש לי סיריון 2008 ויש לה בעיה עם הנעילה של הדלתות השלט לא עובד.
וכן המפתח לא נועל,
אשמח לשמוע עצה אולי פיוז שנהרס
ואם יש מישהו באזור מ"ע שיכול לתקן כזה דבר
תודה…@עוד-אחד-שמבין
יכול להיות שבאחד מהדלתות נהרס החיישן של הסגירה וכדו’ והרכב מזהה דלת אחת פתוחה ולכן מסרב להינעל,
תנסה לעבור דלת דלת עם לחיצה חזקה על החיישן ואז לנסות לנעול לא בטוח שזה יעזור אם זה תקול אבל שווה נסיון
מכוון שכתבת שלא ננעל גם דרך השלט וגם עם המפתח פחות נראה לי פיוז וכדו’ -
@עוד-אחד-שמבין אתה מכניס את המפתח מסובב ומה קורה?
יש סיבוב יש רעש נעילה? או שזה מסתובב על ריק
אני מנסה להבין מה בדיוק הסיפור@מאיר-ג אין רעש של נעילה הוא מסתובב רק לכיוון של פתיחה
-
@עוד-אחד-שמבין
יכול להיות שבאחד מהדלתות נהרס החיישן של הסגירה וכדו’ והרכב מזהה דלת אחת פתוחה ולכן מסרב להינעל,
תנסה לעבור דלת דלת עם לחיצה חזקה על החיישן ואז לנסות לנעול לא בטוח שזה יעזור אם זה תקול אבל שווה נסיון
מכוון שכתבת שלא ננעל גם דרך השלט וגם עם המפתח פחות נראה לי פיוז וכדו’@שרולצ-ה איך אני לוחץ על החיישן
-
@מאיר-ג אין רעש של נעילה הוא מסתובב רק לכיוון של פתיחה
@עוד-אחד-שמבין
דלת הנהג עצמה כן ננעלת או שגם היא לא ? -
@עוד-אחד-שמבין
דלת הנהג עצמה כן ננעלת או שגם היא לא ?@שרולצ-ה לא
הדלת היחידה שננעלת זה הדלת שליד הנהג וזה נועל רק אותה -
@שרולצ-ה לא
הדלת היחידה שננעלת זה הדלת שליד הנהג וזה נועל רק אותה@עוד-אחד-שמבין אז כנראה בעיה במנגנון הנעילה
יש לך רכב חדש או יישן?
כי ברכבים חדשים לפעמים יש סוג של מנוע בדלת המרכזית ואז זה יכול להיות נתיך או משהו כזה -
@עוד-אחד-שמבין אז כנראה בעיה במנגנון הנעילה
יש לך רכב חדש או יישן?
כי ברכבים חדשים לפעמים יש סוג של מנוע בדלת המרכזית ואז זה יכול להיות נתיך או משהו כזה@מאיר-ג יש לי סיריון 2008
יש לך המלצה איפה לתקן את זה אני במ"ע
וכמה זה אמור לעלות -
@מאיר-ג יש לי סיריון 2008
וכמה זה אמור לעלות@עוד-אחד-שמבין תנסה אולי לפני לנסות להשפריץ קצת W40 לתוך המנעול
-
@שרולצ-ה לא
הדלת היחידה שננעלת זה הדלת שליד הנהג וזה נועל רק אותה@עוד-אחד-שמבין כתב בבעיה בנעילת דלתות:
הדלת היחידה שננעלת זה הדלת שליד הנהג וזה נועל רק אותה
זה מוריד את הסיכוי שזה פיוז מכוון שכן יש חשמל
תנסה לנעול את הרכב מבפנים דרך דלת הנהג ותראה אם יש התנגדות, לענ"ד נשמע כמו בעייה במנעול הראשי עצמו… -
@עוד-אחד-שמבין כתב בבעיה בנעילת דלתות:
הדלת היחידה שננעלת זה הדלת שליד הנהג וזה נועל רק אותה
זה מוריד את הסיכוי שזה פיוז מכוון שכן יש חשמל
תנסה לנעול את הרכב מבפנים דרך דלת הנהג ותראה אם יש התנגדות, לענ"ד נשמע כמו בעייה במנעול הראשי עצמו…@שרולצ-ה התכוונתי שכשאני נועל עם המפתח בדלת שליד הנהג זה נועל רק אותה
כשנעלתי מבפנים זה לפעמים נועל לפעמים לא
בקיצור משהו מוזר
לבינתים הדרך שלי לנעול את האוטו זה לנעול את כל הדלתות מבפנים, ואז לנעול את הדלת שלי הנהג עם המפתח -
@מאיר-ג יש לי סיריון 2008
וכמה זה אמור לעלות@עוד-אחד-שמבין כתב בבעיה בנעילת דלתות:
אני במ"ע
אין לי נייד שלו אבל יש אחד שמסתובב קוראים לו שבתי סופר (או ‘‘שצי’’ כמדומני)
-
@שרולצ-ה התכוונתי שכשאני נועל עם המפתח בדלת שליד הנהג זה נועל רק אותה
כשנעלתי מבפנים זה לפעמים נועל לפעמים לא
בקיצור משהו מוזר
לבינתים הדרך שלי לנעול את האוטו זה לנעול את כל הדלתות מבפנים, ואז לנעול את הדלת שלי הנהג עם המפתח@עוד-אחד-שמבין כתב בבעיה בנעילת דלתות:
שכשאני נועל עם המפתח בדלת שליד הנהג זה נועל רק אותה
קרה לי בעבר משהו דומה, יש בדלת מוטות מכנים שנועלים ע"י פקודה של המפתח או השלט, ומתקשים כשהמנוע חלש, לכן אני חושב שמדובר בבעיה במנעול הראשי,
אם תרצה לבדוק את מה שכתבתי למעלה לגבי החיישן תוכל להשים את האורות פנים על מצב שידלקו כשדלת פתוחה, ולבדוק אם נכבה ככל הנראה החיישן תקין,ואם דלוק יש דלת שמזוהה כפתוחה
-
@עוד-אחד-שמבין כתב בבעיה בנעילת דלתות:
שכשאני נועל עם המפתח בדלת שליד הנהג זה נועל רק אותה
קרה לי בעבר משהו דומה, יש בדלת מוטות מכנים שנועלים ע"י פקודה של המפתח או השלט, ומתקשים כשהמנוע חלש, לכן אני חושב שמדובר בבעיה במנעול הראשי,
אם תרצה לבדוק את מה שכתבתי למעלה לגבי החיישן תוכל להשים את האורות פנים על מצב שידלקו כשדלת פתוחה, ולבדוק אם נכבה ככל הנראה החיישן תקין,ואם דלוק יש דלת שמזוהה כפתוחה
@שרולצ-ה תשמע נתת לי פה פצצה
יש מצב המנוע חלש וזה משפיע ע"ז א"כ לא יעזור שום תיקון