זהירות בדרכים - ללמד בנינו ובנותינו
-
הנה שני סרטונים שאפשר ללמוד מהם הרבה ממה צריך להיזהר ולהישמר.
WhatsApp Video 2026-05-29 at 10.32.45.mp4 WhatsApp Video 2026-06-01 at 16.18.37.mp4
@רפאל-יהושע נשלח לבדיקה
עריכה: אחד נפתח אחד לא -
שלום, אני פותח את האשכול כדי לעודד זהירות בדרכים, את עצמנו ואת משפחותינו, יש סרטונים שאפשר ללמוד מהם כמה צריך להיזהר וממה להיזהר. אפשר לנתח ולומר מי בדיוק יותר אשם או מי לא נזהר מספיק וכו’. אבל העיקר זה להזהיר את עצמנו ואת ילדינו, אני כל הזמן מזהיר את ילדי גם כשהם חוצים את הכביש במקום בטוח לשמור כל הזמן על קשר עין עם הנהג לחשוב שיכול להגיע רוכב אופנים או רכב אחר ולשמור על ערנות מיטבית עד גמר החצייה. אשמח לטיפים נוספים מכם על זהירות בדרכים. תודה
@רפאל-יהושע יישר כח.
-
צריך להפסיק את התופעה הבזויה של הליכה על הכביש. משום מה התופעה הזו נפוצה אצלנו, אין לי מושג למה.
אמש נסעתי ברחוב באלעד, ומולי הולך בחור (עם כיוון התנועה), כולו בבגדים שחורים. פעם גם אני הייתי נחמד, ועוקף אותו משמאל. אבל אתמול לא יכולתי לשאת. צפרתי לו, ובלמתי כ-5 מטר מאחוריו.
מקווה שהוא הבין. -
צריך להפסיק את התופעה הבזויה של הליכה על הכביש. משום מה התופעה הזו נפוצה אצלנו, אין לי מושג למה.
אמש נסעתי ברחוב באלעד, ומולי הולך בחור (עם כיוון התנועה), כולו בבגדים שחורים. פעם גם אני הייתי נחמד, ועוקף אותו משמאל. אבל אתמול לא יכולתי לשאת. צפרתי לו, ובלמתי כ-5 מטר מאחוריו.
מקווה שהוא הבין.@אלעדי כתב בזהירות בדרכים - ללמד בנינו ובנותינו:
מקווה שהוא הבין.צודק מאה אחוז,
זה אם כל חטאת! -
@אלעדי כתב בזהירות בדרכים - ללמד בנינו ובנותינו:
מקווה שהוא הבין.צודק מאה אחוז,
זה אם כל חטאת!@מנדי בעיניי אופניים/קורקינט חשמליים הם אם כל חטאת
פגיעתן רעה, הן שחבלו באחרים… אבל אחרים שחבלו בהן, חייבים
היום אני נוסע במלכי ישראל, ולפני בחור, לא יותר מבן 15, בלי קסדה, בשאנטי שלו באמצע הכביש,בלי להסתכל לאן הוא נוסע או אם יש רכבים שנצמדים אליו
למרות שאמור לסוע בכביש, לא במדרכה, אבל יש צורה, ואין זהירות
כנ"ל כל הבימבות-ריקשות-חשמליות וכל גונדא דילהו -
@מנדי בעיניי אופניים/קורקינט חשמליים הם אם כל חטאת
פגיעתן רעה, הן שחבלו באחרים… אבל אחרים שחבלו בהן, חייבים
היום אני נוסע במלכי ישראל, ולפני בחור, לא יותר מבן 15, בלי קסדה, בשאנטי שלו באמצע הכביש,בלי להסתכל לאן הוא נוסע או אם יש רכבים שנצמדים אליו
למרות שאמור לסוע בכביש, לא במדרכה, אבל יש צורה, ואין זהירות
כנ"ל כל הבימבות-ריקשות-חשמליות וכל גונדא דילהו@טוסון כתב בזהירות בדרכים - ללמד בנינו ובנותינו:
קורקינט חשמליים
הגר’‘י זילברשטיין שליט’'א הוציא בעבר פסק הלכה חריף למנוע מהילדים שימוש בכלי מסוכן זה
https://www.tv2000.co.il/news/25700 -
אולי גם כדאי להראות לילדים את זה
-
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-טיפולים, אחזקה ותקלות
-
מקווה שהוא הבין.@אלעדי כתב בזהירות בדרכים - ללמד בנינו ובנותינו:
מקווה שהוא הבין.מכיר אחד שניסה לעשות את זה עם קורולה היברידית והאוטו בלם לבד, (בלי הפעלת בקרת שיוט)
-
@אלעדי כתב בזהירות בדרכים - ללמד בנינו ובנותינו:
מקווה שהוא הבין.מכיר אחד שניסה לעשות את זה עם קורולה היברידית והאוטו בלם לבד, (בלי הפעלת בקרת שיוט)