מיזם שוטרי הדרך יוצא לדרך
-
כפי שפורסם בחדשות 13 בחודש הקרוב יצא לדרך המיזם, שבשלב הראשוני 500 מצלמות יותקנו על רכבי משטרה, ויצלמו עבירות תנועה מבלי צורך של שוטר שיעכב חשוד, אלא ישלח ישירות בדואר אל מבצע עבירה.
לפי הצהרות אגף התנועה במשטרה היעד הוא ש80% מהאכיפה יתבצע באופן דיגיטלי
פרטים ממה שהצלחתי למצוא על המיזם הוא כתבה של תומר הדר בנושא:

-
כפי שפורסם בחדשות 13 בחודש הקרוב יצא לדרך המיזם, שבשלב הראשוני 500 מצלמות יותקנו על רכבי משטרה, ויצלמו עבירות תנועה מבלי צורך של שוטר שיעכב חשוד, אלא ישלח ישירות בדואר אל מבצע עבירה.
לפי הצהרות אגף התנועה במשטרה היעד הוא ש80% מהאכיפה יתבצע באופן דיגיטלי
פרטים ממה שהצלחתי למצוא על המיזם הוא כתבה של תומר הדר בנושא:

@israel_458xv20n הרכב שלי רשום על אשתי ככה שככל שזה עובר לדיגיטלי לי זה יותר טוב, כי כסף תמיד נשלם השאלה עם גם נקודות… כמו שדברו ע"ז בהרחבה בפורום…
וגם זה טוב לכל העריקים… [כי במקום שיתפוס אותו שוטר ויגלה שהוא עריק… הוא ישלח לו את זה לבית! לא?!] -
@israel_458xv20n הרכב שלי רשום על אשתי ככה שככל שזה עובר לדיגיטלי לי זה יותר טוב, כי כסף תמיד נשלם השאלה עם גם נקודות… כמו שדברו ע"ז בהרחבה בפורום…
וגם זה טוב לכל העריקים… [כי במקום שיתפוס אותו שוטר ויגלה שהוא עריק… הוא ישלח לו את זה לבית! לא?!]@אריאל-קמחי כתב במיזם שוטרי הדרך יוצא לדרך:
וגם זה טוב לכל העריקים… [כי במקום שיתפוס אותו שוטר ויגלה שהוא עריק… הוא ישלח לו את זה לבית! לא?!]או שהכלב יקבל התראה ומיד ישוש על המציאה להציק ליהודי כדרכם כסל למו
-
וגם זה טוב לכל העריקים… [כי במקום שיתפוס אותו שוטר ויגלה שהוא עריק… הוא ישלח לו את זה לבית! לא?!]@אריאל-קמחי כתב במיזם שוטרי הדרך יוצא לדרך:
כי במקום שיתפוס אותו שוטר ויגלה שהוא עריק
זה לא במקום
זה בנוסף -
ממש מתקדמים עם אכיפה נסתרת ורנדומלית,
מעניין כמה זמן ייקח עד שכל מי שיעשה עבירת תנועה כל שהיא יקבל דו"ח בכל מקרה,
ואז נראה את הנמשל לשאלה למה ה’ לא מעניש את הרשעים מייד? כדי שיהיה להם נסיון.
מעניין אם גם אז יהיה נסיון.שאלה למבינים: מי יודע אם זה גם על עבירת מהירות גבוהה, או רק עבירות נתיב ורמזור וכו’?
כי זכור לי שלמהירות צריך לייזר.ומעניין כמה זמן ייקח עד שהב"מ תשנה גם את זה וכל מצלמה תתן גם דוחות מהירות.
-
ממש מתקדמים עם אכיפה נסתרת ורנדומלית,
מעניין כמה זמן ייקח עד שכל מי שיעשה עבירת תנועה כל שהיא יקבל דו"ח בכל מקרה,
ואז נראה את הנמשל לשאלה למה ה’ לא מעניש את הרשעים מייד? כדי שיהיה להם נסיון.
מעניין אם גם אז יהיה נסיון.שאלה למבינים: מי יודע אם זה גם על עבירת מהירות גבוהה, או רק עבירות נתיב ורמזור וכו’?
כי זכור לי שלמהירות צריך לייזר.ומעניין כמה זמן ייקח עד שהב"מ תשנה גם את זה וכל מצלמה תתן גם דוחות מהירות.
@קלאטש כתב במיזם שוטרי הדרך יוצא לדרך:
מי יודע אם זה גם על עבירת מהירות גבוהה
לא, כרגע אין להם אפשרות.