במצלמות דרך מחברת 70mai מה הצורך בקיט חנייה.
-
בס"ד.
בהמשך ל-מוצר חדש בשוק - סוללה למצלמות דרך.
לא רוצה להספים שם את הנושא, אני פותח כאן את השאלה שלי.
@טכנולוג כתב
אז כן יש כאן טעות כלשהי בהבנה
קיט חניה מחובר לתיבת פיוזים וממנו יוצא כבל usb אחד שמשדר למצלמה מתי הרכב כבוי ואז היא עוברת למצב חניה - הדבר הזה קיים רק עם קיט חניה וללא קיט המצלמה לא יודעת שאתה חונה והיא ממשיכה לצלם כאילו אתה עדיין בנסיעה (כך זה במצלמות של ddpai אבל במצלמות של viofo ו70mai זה עובד אחרת - יש חיישן תנועה שמזהה כאשר הרכב נמצא כמה דקות ללא תנועה המצלמה עוברת אוטומט למצב חניה גם בלי קיט חניה)
כך גם הסוללה הנ"ל מכיוון שהיא מחוברת לתיבת הפיוזים היא משדרת אותו דבר למצלמה וגם כאן המצלמה עוברת למצב חניה והסרטונים נשמרים בנפח קטן
יש גם אפשרות להגדיר שהיא לא תעבור למצב חניה ואז המצלמה ממשיכה להסריט כרגיל אלא שבשביל זה כמו שאמרת צריך כרטיס בנפח גדול מאוד וגם אז זה לא ישמור הרבה (תלוי כמה ערוצים המצלמה ואיזה איכות היא מצלמת)
לפי דבריך אני אוצה לשאול 2 דברים.
- אם כנ"ל ש:
במצלמות של viofo ו70mai זה עובד אחרת - יש חיישן תנועה שמזהה כאשר הרכב נמצא כמה דקות ללא תנועה המצלמה עוברת אוטומט למצב חניה גם בלי קיט חניה)
אז למה צריך בכלל קיט חנייה, מגדרירים את המצלמה תוך כמה זמן לעבור למצב חנייה ומספיק?
כמובן בחיבור המצלמה למטען שצורך מפיוז שעובד קבוע גם כשהרכב כבוי.- איך מגדירים את המצלמה 70mai a510 לעבור למצב חנייה גם ללא קיט חניה?
יישר כח.
-
בס"ד.
@טכנולוג כתב
קיט חניה מחובר לתיבת פיוזים וממנו יוצא כבל usb אחד שמשדר למצלמה מתי הרכב כבוי ואז היא עוברת למצב חניה - הדבר הזה קיים רק עם קיט חניה וללא קיט המצלמה לא יודעת שאתה חונה והיא ממשיכה לצלם כאילו אתה עדיין בנסיעה (כך זה במצלמות של ddpai אבל במצלמות של viofo ו70mai זה עובד אחרת - יש חיישן תנועה שמזהה כאשר הרכב נמצא כמה דקות ללא תנועה המצלמה עוברת אוטומט למצב חניה גם בלי קיט חניה)
כך גם הסוללה הנ"ל מכיוון שהיא מחוברת לתיבת הפיוזים היא משדרת אותו דבר למצלמה וגם כאן המצלמה עוברת למצב חניה והסרטונים נשמרים בנפח קטן
יש גם אפשרות להגדיר שהיא לא תעבור למצב חניה ואז המצלמה ממשיכה להסריט כרגיל אלא שבשביל זה כמו שאמרת צריך כרטיס בנפח גדול מאוד וגם אז זה לא ישמור הרבה (תלוי כמה ערוצים המצלמה ואיזה איכות היא מצלמת)
- אם כנ"ל ש:
במצלמות של viofo ו70mai זה עובד אחרת - יש חיישן תנועה שמזהה כאשר הרכב נמצא כמה דקות ללא תנועה המצלמה עוברת אוטומט למצב חניה גם בלי קיט חניה)
אז למה צריך בכלל קיט חנייה, מגדרירים את המצלמה תוך כמה זמן לעבור למצב חנייה ומספיק?
כמובן בחיבור המצלמה למטען שצורך מפיוז שעובד קבוע גם כשהרכב כבוי.- איך מגדירים את המצלמה 70mai a510 לעבור למצב חנייה גם ללא קיט חניה?
יישר כח.
@תודה-לבורא-עולם-0 קיט חניה נועד לזהות אם המצבר נחלש לכבות את המצלמה
-
בס"ד.
@טכנולוג כתב
- אם כנ"ל ש:
יישר כח.
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בבמצלמות דרך מחברת 70mai מה הצורך בקיט חנייה.:
איך מגדירים את המצלמה 70mai a510 לעבור למצב חנייה גם ללא קיט חניה
אכן כפי שאמר @israel_458xv20n הקיט גם מכבה את המצלמה כשהמתח נמוך מידי
ובנוסף לכך זה לא נכנס למצב חניה אלא סוג של צילום יותר חסכוני אבל לא מצב חניה
אין תחת ידי מצלמה כזאת אז אני לא יודע להדריך אותך מה בדיוק ללחוץ אבל תנסה לחפור שם בתפריט -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בבמצלמות דרך מחברת 70mai מה הצורך בקיט חנייה.:
איך מגדירים את המצלמה 70mai a510 לעבור למצב חנייה גם ללא קיט חניה
אכן כפי שאמר @israel_458xv20n הקיט גם מכבה את המצלמה כשהמתח נמוך מידי
ובנוסף לכך זה לא נכנס למצב חניה אלא סוג של צילום יותר חסכוני אבל לא מצב חניה
אין תחת ידי מצלמה כזאת אז אני לא יודע להדריך אותך מה בדיוק ללחוץ אבל תנסה לחפור שם בתפריט@טכנולוג הבנתי, אבדוק שוב את ההגדרות שם, בעבר חפרתי שם על כל אופציה.
לסיכום הקיט נועד יותר לשמירה על המצבר מאשר לשרת את פעולות המצלמה,
ומעבר למצב חנייה לא קשורה לקיט אלא להגדרות המצלמה.עכשיו נשארתי עם חידה.
בעבר ברכב קודם היה לי קיט חנייה למצלמה הנ"ל שיש לי.
כשהחלפתי רכב העברתי את המצלמה אך שכחתי את הקיט וכיום אני בלי קיט חנייה.מה שלא מובן לי אחרי ההסבר כאן על הקיט.
שבעבר עם קיט לא הצלחתי לצלם רגיל ברגע שכיביתי את הרכב.
ברגע שכיביתי את הרכב, המצלמה עברה אחרי זמן מה 1/3/5 דקות (תלוי מה הגדרתי) מהכיבוי למצב חניה.
המלצמה היתה נותנת התראה שעובר למצב חניה (כך הבנתי, הודעה באנגלית…) ומציג תמרור עם האות P במסך,
ואח"כ המצלמה נכבית. (במצב שינה, עד לזיהוי של תנועה או מכה).ומאידך, כיום שאני בלי קיט, ומחבר את המלצמה ישירות ל-USB לא הצלחתי אף פעם (ניסיתי לשחק הרבה בהגדרות)
להגדיר שייכנס למצב חנייה כמתואר לעיל, וגם אם אני מניע את הרכב ועומד חצי שעה באותו מקום המצלמה פעילה כל הזמן.אז מה הפשט רבותיי?
או שפספסתי משהו, או שמשהו עדיין לא ברור כאן?